Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

spoiler

zelişin iki kızı oluyor fakat olaylar biraz karışık o noktada fazla da detaya girmek istemiyorum. heyecan kalmaz.

sezon fınalı cok abartıydı bence ya butun onemlı olayları bı gune toplamıslardı
zelısın aldatıldsıgını gormesı
katıl oglanın olmesı
sınanın vurulması
dedenın olmesı
ve bomba bı o kadar da sacma olay da omerın baska bırıyle daha evlı olması
yuh ya ne gundu

evet ya bnde anlamadım o kısmını neyin nesi o kadın.sevgilisi karısı falan değilse saklı gizli yapmasına yalan söylemesine ne gerek varki..

Arkadaşlardan biri yazmıştı;
Ömer'in Elif'ten önceki beraberliğinden bir çocuğu varmış..:26:

hatta elif ogrenince normal gibi davranmaya calisacak ama sadece kizi degil kizin anneside bayagi bi hayatlarina dahil olacak,elifin canini cok sikacak.

Arkadaşlardan biri yazmıştı;
Ömer'in Elif'ten önceki beraberliğinden bir çocuğu varmış..:26:

ömer elife deli oluyordu çok örnek çift görünümündeydiler demek ki böyle 4/4 lük evlilik yokmuş çok üzüldüm zelişin kocası zaten gözler fıldır fıldır o adamdan beklenir di o hareket ama kız sinsi yılan

ben de tekrarlarını izliyorum hafta içi...şu an nerminin pasta sahnesi var ne piskopat olmuş öyle yaaa bi krema yüzünden kızının doğum gününü mahvetti

[video=youtube;7sxBMGG3Sl4]http://www.youtube.com/watch?v=7sxBMGG3Sl4&feature=player_embedded[/video]

aslında zelişin işi biraz karışık yabancı versiyonunda spoiler iki kızı oluyor ama ilk kızı kendi kızı değil hemşirenin biri değiştiriyor bebekleri.oınun dışında aslına sadık kalınırsa zeliş eşinden boşanıp başka biri ile evleniyor ama dahasonra yine kendi eşi ile evleniyor işte o zaman iki kızı oluyor hemde eşi hapları değiştiriyor.vitamin hapı gibi bişey koyuyor.bu arada eşi kör oluyor.bi süre baya bi sefalet sürüyorlar.

sonra yine eski zengin günlerine geri dönüyorlar vs vs.

ben bu diziyi baştan sona bütün bölümlerini izledim son sezonu hariç ....

spoıler birde elif in kanser olması lazım.kanseri yenmesi lazım.ileri de kanser şüphesi ile gene doktora gitmesi lazım.aslında kanser değilde ikizlere yine gebe olduğunu öğrenmesi lazım birde fettan sarışın o ölecek :)

ben bu gizleme işini çok seviyorum :):):)

Son düzenleme:
güzeller güzeli dizim başlasada artık ağız tadıyla izlesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…