- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
En cok Elif olayına üzüldüm, tam izleyemesemde Elif, Ömeri kadınla sarılırken gördü ben hala yok ya aldatma değil altından baska birşey cıkacak diye bekledim ama sonra baktığımda Ömer evden gidiyordu. Ne oldu tam orada aldatıyormuymuş gercekten?! Bende diyorum yok Elif, Ömer yapmaz öyle şey...Bana ne oluyorsa.
Aaaaa herkes herkesi aldatıyor :) Sezon finali yapılacak diye bu kadarda olmaz ki :)
amma saçma bir bölüm olmuş içim şişti izlerken
şu esmada sr...tk çıktı,yağlı kafa esma
eşini aldatan aldatana,valla evlenmekten soğudum erkeklerin hepsinin köküne kibrit suyu
sezon finali için aşırı derecede abartma hakimdi dizide resmen.
bir tane de olumlu bir şey olabilirdi resmen diziyi karalar bağlamıştı
hep aldatma hakim dizi de bu da saçmaaa
En cok Elif olayına üzüldüm, tam izleyemesemde Elif, Ömeri kadınla sarılırken gördü ben hala yok ya aldatma değil altından baska birşey cıkacak diye bekledim ama sonra baktığımda Ömer evden gidiyordu. Ne oldu tam orada aldatıyormuymuş gercekten?! Bende diyorum yok Elif, Ömer yapmaz öyle şey...Bana ne oluyorsa.
yok gitmiodu ömer taksiden valizleri ewe getiriodu dışaeı gtmiodu bu işte bşka iş var aldatma deil bnce :) kudu da aldattı en sonnda :)
Ay kabullenmis gibi gidiyodu resmeen,
hemde o kiz kendi cocuklarindan buyuuk.
Elifle tanismadan baskasindan cocukmu peydahladi acebaa
Ay valla yaa, sinir oldum iyice, hele kudreteee, esmayada ne demeli, edepsiizz,
ar damari catlamis, Allah oylesi insanlari eslerimizden babalarimizdan kardeslerimizden uzak tutsuun.
hahaha, ay evett, koklerini kurutmak lazim bunlarin
Bu Nermin kavustu kizina sonunda.. Ay bi an vuruldu zannettiydim onuda kayip ettim diye uzulecekken polisi gordum rahatladim
Ya yeni sezonu boyle bir bolumden sonra nasil beklicezz,
iskence gibi bisey bu yaa
Kudu, iflas etmeden oncede Zelisi aldatiyodu, hic sasirmadim yanide,
Esma biraz azgin cikti resmen hemen ellini herifin nerelerine goturduu, ayy pis sapik
Elife bende uzuldum ama, esi aldatmiyosada yalanlar soyledi. Ise gidiyorum dedi baska bi yere gitti.
Elifi kandirdi resmen..
yaa benım en sevdıgım tv dizisi
hepsınden farklı bayılıyorum
sezon finalıne nıye gırdı sankı
kudu beni şok etti
O Kudu'nun fakirliğini,hasipliğini çekti o güzelim kadın..
Aldatmadı,hep sadıktı Zeliş..
Doyumsuz,iradesiz,pis erkek modeli Kudu
bir süredir diziyi takip edemiyordum sezon finalini şimdi izledim ama anlamadığım bişey var o dişçi sinanı neden öldürmek istedi ki?
bir süredir diziyi takip edemiyordum sezon finalini şimdi izledim ama anlamadığım bişey var o dişçi sinanı neden öldürmek istedi ki?
kudu zaten o dolandırıcı kadına ınanıp zelişi kotu bıldıgınde ne mal oldugu bellıydı,evet dızının baslarında da aldatmıstı guzelım kadını
zaten zelişi kıskanıp duruyordu dervişin fikri neyse zikride oymuş
hizmetçi koylu kızıda az değilmiş masum ayagı yapandan korkcan
zavallı zeliş
ya ben nermın kızına nası kavustu orayı gormedım:26:
canım bu da dizinin meşhur sırlarından biri.o dişçi önemli bir karakter olarak giriyor diziye öbür sezon onun sırlarıyla baya uğraşacağız.
bilenler spoiler verebilir mi çok merak ettim:))
canım nasıl desem bu adamın sinanı öldürmeye çalışması hiçbirşey değil aslında o zaten çok sonra ortaya çıkıyor.spoiler:
Dizinin orjinalini 7 sezon boyunca izledim, heyecanı kaçmaz benim için, bende bu olayın detayını unuttum daha kapsamlı spoiler verir misin?
Zelişe nolcak peki biri spoiler verebilirmi ya çok merak ettm :)