Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

En cok Elif olayına üzüldüm, tam izleyemesemde Elif, Ömeri kadınla sarılırken gördü ben hala yok ya aldatma değil altından baska birşey cıkacak diye bekledim ama sonra baktığımda Ömer evden gidiyordu. Ne oldu tam orada aldatıyormuymuş gercekten?! Bende diyorum yok Elif, Ömer yapmaz öyle şey... Bana ne oluyorsa.

allahım spoiler yazmışım spoiler vermemişim ya.nasıl çıkmamış anlamadım.neyse gecikmiş spoilerimi vereyim:
elifin kocasının eliften önce tek gecelik bir ilişkisinden çocuğu olmuş.o yüzden kadına yardım ediyor çocuğuyla ilgileniyor.ama aldatmıyor.elif o yüzden affedecek tabi.kadınla görüşmeye de başlayacaklar ama sonra kadın ölecek veee o çocuk da elifin başına kalacak.sonrası da olaylı anlatmayım artık

Ay kabullenmis gibi gidiyodu resmeen,
hemde o kiz kendi cocuklarindan buyuuk.
Elifle tanismadan baskasindan cocukmu peydahladi acebaa

Aaaaa herkes herkesi aldatıyor :) Sezon finali yapılacak diye bu kadarda olmaz ki :)

Ay valla yaa, sinir oldum iyice, hele kudreteee, esmayada ne demeli, edepsiizz,
ar damari catlamis, Allah oylesi insanlari eslerimizden babalarimizdan kardeslerimizden uzak tutsuun.

amma saçma bir bölüm olmuş içim şişti izlerken
şu esmada sr...tk çıktı,yağlı kafa esma
eşini aldatan aldatana,valla evlenmekten soğudum erkeklerin hepsinin köküne kibrit suyu

hahaha, ay evett, koklerini kurutmak lazim bunlarin

sezon finali için aşırı derecede abartma hakimdi dizide resmen.
bir tane de olumlu bir şey olabilirdi resmen diziyi karalar bağlamıştı
hep aldatma hakim dizi de bu da saçmaaa

Bu Nermin kavustu kizina sonunda.. Ay bi an vuruldu zannettiydim onuda kayip ettim diye uzulecekken polisi gordum rahatladim

Ya yeni sezonu boyle bir bolumden sonra nasil beklicezz,
iskence gibi bisey bu yaa

yok gitmiodu ömer taksiden valizleri ewe getiriodu dışaeı gtmiodu bu işte bşka iş var aldatma deil bnce :) kudu da aldattı en sonnda :)

yok gitmiodu ömer taksiden valizleri ewe getiriodu dışaeı gtmiodu bu işte bşka iş var aldatma deil bnce :) kudu da aldattı en sonnda :)

Kudu, iflas etmeden oncede Zelisi aldatiyodu, hic sasirmadim yanide,
Esma biraz azgin cikti resmen hemen ellini herifin nerelerine goturduu, ayy pis sapik
Elife bende uzuldum ama, esi aldatmiyosada yalanlar soyledi. Ise gidiyorum dedi baska bi yere gitti.
Elifi kandirdi resmen..

yaa benım en sevdıgım tv dizisi
hepsınden farklı bayılıyorum
sezon finalıne nıye gırdı sankı

kudu beni şok etti

Yukarıdaki spoileri okudum, bende öyle tahmin etmiştim..
Ömerle Elifi cok yakıştırıyorum ben cok tatlılar.

Elif, suan aldattığını düsündüğü için gerceği ögrendiğinde cok fazla tepki vermeyecek bence.

yaa benım en sevdıgım tv dizisi
hepsınden farklı bayılıyorum
sezon finalıne nıye gırdı sankı

kudu beni şok etti

Niye şok etti ki Kudu iflas etmeden önce de Zelişi sarışın bir kadınla aldatıyordu..
Huylu huyundan vazgeçmez

Son düzenleme:
O Kudu'nun fakirliğini,hasipliğini çekti o güzelim kadın..
Aldatmadı,hep sadıktı Zeliş..
Doyumsuz,iradesiz,pis erkek modeli Kudu

kuduların evinde kalan salak kız neymiş öyle bide diyoya sen istersen evlenirim diye pis kızzz

O Kudu'nun fakirliğini,hasipliğini çekti o güzelim kadın..
Aldatmadı,hep sadıktı Zeliş..
Doyumsuz,iradesiz,pis erkek modeli Kudu

'hasip' değil,'hapis' yazmak istedimdi

bir süredir diziyi takip edemiyordum sezon finalini şimdi izledim ama anlamadığım bişey var o dişçi sinanı neden öldürmek istedi ki?

kudu zaten o dolandırıcı kadına ınanıp zelişi kotu bıldıgınde ne mal oldugu bellıydı,evet dızının baslarında da aldatmıstı guzelım kadını
zaten zelişi kıskanıp duruyordu dervişin fikri neyse zikride oymuş
hizmetçi koylu kızıda az değilmiş masum ayagı yapandan korkcan
zavallı zeliş

ya ben nermın kızına nası kavustu orayı gormedım:26:

bir süredir diziyi takip edemiyordum sezon finalini şimdi izledim ama anlamadığım bişey var o dişçi sinanı neden öldürmek istedi ki?

canım bu da dizinin meşhur sırlarından biri.o dişçi önemli bir karakter olarak giriyor diziye öbür sezon onun sırlarıyla baya uğraşacağız.

Adiyeff arkadasinda dedigi gibi onumuzdeki sezon, sinanin ankarada yasamis oldugu hersey anlasilcak.
Ankarada gormus olabilirim felan demisti sinan doktora, kesin birbirleriyle iliskileri vardir..
Merakla yeni sezonu bekliyoruz..

Caner ve nerminin kizi evlerinden para felan almak icin gizlice girdiler,
Kizi annesi evde yok zannediyodu, ev telefonuna aradi acan olmadi,
meger banyodaymis. Bu arada caner evden para aliyor ve tabanca.
Irem annesinin banyodan ciktigini gorunce annesi hemen sariliyor,
cok mutlu oluyor, dis kapi acikti, caner giriyor eve,
Irem gel diyor, Nermin gondermem diyor,
Bunlar konusurken Caner silahi cekecekken,
polis vuruyor arkadan.
Insallah anlatabilmisimdir

bilenler spoiler verebilir mi çok merak ettim:))

canım nasıl desem bu adamın sinanı öldürmeye çalışması hiçbirşey değil aslında o zaten çok sonra ortaya çıkıyor.spoiler:bu adamla ilgili çok şey olcak.bu nerminle yakınlaşacak ve evlenecekler adamın annesi ortaya çıkacak ve baya şüpheli durumlar olacak.annesi mi kötü, adam mı bilemeyeceksiniz.ne bileyim bu konuda heyecanınızın gitmesini istemiyorum ya.

canım nasıl desem bu adamın sinanı öldürmeye çalışması hiçbirşey değil aslında o zaten çok sonra ortaya çıkıyor.spoiler:

Dizinin orjinalini 7 sezon boyunca izledim, heyecanı kaçmaz benim için, bende bu olayın detayını unuttum daha kapsamlı spoiler verir misin?

Son düzenleme:
Dizinin orjinalini 7 sezon boyunca izledim, heyecanı kaçmaz benim için, bende bu olayın detayını unuttum daha kapsamlı spoiler verir misin?

spoier
şimdi o dişçinin önceden bir karısı mı ne varmış.annesi o kadını öldürmüş.(orjinalinde sinan tamirciydi bu arada).Ceset mutfak tezgahının arkasındayken sinan tamire geliyor.tamamen tesadüf tabi.sonra işi bitip çıkıyor.dişçi cesedi ortadan kaldırmaya çalışırken sinan pense mi ne unutuyor dönüyor.dişçi de sinan gördümü görmedimi diye şüphelenince öldürmeye çalışıyor sinanı.tabi bu olay çok sonraları ortaya çıkıyor da esas nerminin dişçiyle yakınlaşmaları sırasındaki olaylar da ilginç oluyor.annesi zaten piskopat ama baştan annesi zavallı dişçi piskopat gibi gösteriliyor.sonradan birşeyler değişiyor.bunları ayrıntısıyla yazmak istememiştim aslında heyecanı kaçmasın diye.gerçi istemeyen de okumayabilir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…