Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

29 ziyaretçi mi:KK53: gelin konuşalım kızlar böyle tadı çıkmıyo:KK6:

aaaa :KK52: Hiç yorum yapılmamış yeni bölüm ile ilgili :KK17:

Yasemin ile başlayalım,
Yaseminin kızı ile ilişkilerine bayılıyorum doğrusu. Sanki Gamze anne Yasemin cocuk cok güldürüyorlar beni :KK9::KK1: , Emele laf sokuşturması ve Restorantta garsona acıklama yapma gereği duyması da cok komikti .

Elif,
Elifi seviyorum ben yaa badana yaparken ki halleri, özellikle gecen bölümde Anaokulundaki kadına çemkirmesi performası cok iyiydi..

Zeliş,
Bu kadın bana seksi geliyor ya, Levent le sahnesini gercek sanmıştım meğer rüyaymış.. Zelişle ilgili cok birşey olmadı bu bölüm..

Nermin,
cok gıcık ya, ruh hastası tam :KK4:

vee Sinan
Bu adam yaşına göre ne kadar karizmatik yahu, hele de bakışları :KK17:
Yasemine gercekten ilgi mi duyuyor yoksa onu kullanıyormu? Aslında gercekten ilgili olduğunu sanmıştım ama bu bölüm biraz garip geldi bana.

yasemine bayılıyorum ne tatlı ya çok iyi bi oyuncuymuş burda anlamış oldum

elifide seviyorum çok tatlı konuşuyo

zeliş bana sanki zorla seksileşmeye çalışıyo gibi geliyo konuşmasıda çok yapmacık ben onun hanımın çftliğinde çok daha iyi bi oyuncu olduğunu düşünüyodm gülizarı çok iyi oynuyodu çok doğaldı...

nerminde çok iyi oyuncu bi çok kadın vardır öyle temizlik hastası ben ona bakıp bakıp aman kocayı bezdirmeyim temizlikle titizlikle diye ibret alıyorum :KK1:

evet yasemin çok hoş,çok şirinler anne kız:KK48:

oyuncular iyi seçilmiş,izlerken bizden kareler görüyorum:21:

sevim gene santaş yapmışa benziyor. daha öncede yangını yaseminin cıkardığını anlayıp ona yapmıştı. sinanın gizemi ne acaba

Sinan son bölümde bi kızla buluştu ya o kız sinanın baldızıydı bence. kızın babası yani sinanın kayınpederi için sinan eşinin ölümünü araştırıyor olabilir... mi acaba?

Derya'nın ben yetişkin biri olduğunu düşünmüştüm. Ama battaniye çıkınca ortaya bir bebek olduğunu düşünmeye başladım. Hani sandık vardı adam denize attı da çıktı ortaya onun içinden ne çıktığı belli olmadı mı. Derya'ya zarar verdim demiş çocuk acaba kim bu derya ve o cimri kadın mektubu gönderense ki listeyi yazan o kadındı nereden biliyordu bunu. Hiç birşey biliyormuşa da benzemiyordu ama. Sinan da kim acaba yaaa..

en çok merak ettiğim iki konu var sinan kim derya kim :KK50:

sinanın sanırım eşi yada kız arkadaşı bilemiyorum öldürülmüş onlarda bu cinayeti araştırıyorlar olaylarda yaseminden başladı anlam veremedim.....deryada o çocuğun kız kardeşi zamanında sanırım bilmeden onu öldürmüş hastanede dediğine göre.....battaniyede onun.....ama nasıl ölmüş neden ölmüş zamanla ortaya çıkacak bunlar....faturaları yazan kadının olayla ne ilgisi var çok merak ediyorum..kesin bişeyler biliyor ama neee....dizi tam bir esrarengiz hava aldı..eee öyle olmasa nasıl dizi olcak dimi.izleyelim görelim...yaseminin herşeyde aldatıldım sanıp ağlamasıda beni gıcık ediyo yaaa...ne sinir şeyyyy...:KK57:...sanki başka erkek yok..anlamadan dinlemeden ağlaya ağlaya eve geldi...git masaya selam ver dimi...salakkkkk

Nermin'in kizina acayip gicik oluyorum.o nasil bir iticilik ya.kendisi,sesi,konusma tarzi cok gicik.baska oyuncu yokmuydu ya oynatacak

Son düzenleme:
Eyvahh Zelişşş :18:
Kendi halinde basit bir kadın lunaparka gelemez mi :KK9: Yasemin yaaa :KK1::KK9::KK9:

X