Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

tabiki kötü bişey çıksa kıyamayız kocaman oldular ama en azından bilirsin tatlım. ama Allahın izniyle hiç bişeycik çıkmicak bak gör. bence git hem bebişini görürsün hem testini yaptırırsın hemde doktor söylerse kızmı erkek mi olduğunu öğrenirsin. siz ne istiyosunuz kız mı erkekmi

Kizlar gunaydinlar nasilsiniz ben hic iyi hissetmiyorum kendimi:-( hersey gozume batiyo kocisede kizginim... Neysee... Dicem o ki ben acik renk saclarimi bir kereye mahsus kendi rengime bboyamak istiyorum napiyim erken mi uc ay oldum bu hafta napsamm . Evet zararli biliyorum ama yaptiran varmi??

zuzum boşver boyatma yaaa bak ben boyatmadım doğumdan sonra boyatmayı düşünüyorum

Gebelik boyunca saç boyatmayı tavsiye etmiyorlar pek. Doğal bitkisel boyalar var belki onlar denenebilir. Ama bence saçından sıkıldıysan boyatmak yerine şeklini değiştir. Zararsız bir değişiklik olur.

Kocaya kızma meselesine gelince aynı durumdayız. Dün ona o kadar kızgın ve kırgındım ki. Erkekler bazen ne kadar öküz oluyorlar. Akşam da özür dileyeceğine maç seyretmedi mi delirdim resmen. Neyse ki halledip yoluna koyduk. Sen de yoluna koyarsın inşallah

kızlar merhaba..
doktordan geldim şimdi...2 gündür bendeki şans nedir anlamadım...koministmidir nedir çocuk düşmanı çıktı kadın..hele 3. bebiş deyince delirdi...tedavilik bir durumun yok diye beni geri yolladı... çok sinirliyim...

a a a aaa manyağada bakkk ona neymişki senin istediğin bebekten.. gerizekalı doktorrr.... haddinemi düşmüş başkalarının hayatına karışmak istersen 10. çocuğunu doğurursun kime neki.. çok sinirlendim yaaaaaaaaaaaa

zuzu boyatma sakıncalı bebegını dusun ak emzıklı anneler dahı boyatmıyor sacalarını bende cok ıstıyorum ama bebegım herseyden onde gelıyor...saclarını ketsır gzuel bır degsıklık olur..

Yok be canımcım ne erkegı bız ıcımıze doganlarla yola cıktıknasıp olursa pazartesı gıdecem dr sırf kızlar ıstıyo dıye ogrenecem cınsıyetını yoksa benım ıcn fark etmez RABBIM saglıklı versınde baska bısı ıstemem

oyle yapıyorum canım ama ıdrarı yazıldıgı gıbı 2 damla attım testın bozuk olma ıhtımalı yuksek hayırlısı bakalım

2 damla az be kızım 4 damla damlatacaktın bu zamana kadar benım testlerım hep 4 damla senınkı nıye oyle dedıkı?ilginç....!!!

Ben belli oldu sandımdı. Sağlıklı olsun da, erkeğe de kıza da ihtiyacımız var. ALlah nasip eder ikinciyi düşünürsek o zaman cinsiyet önem kazanır. O zaman bile ilk etapta olmaz zaten.

Cinsiyetini öğren ama ona göre hayaller kurarsın. Ne güzel düşünmesi bile

kınanın bir zararı olmaz herhalde onu dene:)

hamileler günü ne alemde bu ay? benim Batıma 2 gün kaldı gerçi bazen düzensin bir kaç gün ertelenebiliyor....umutsuz eylül kadını

hamileler günü ne alemde bu ay? benim Batıma 2 gün kaldı gerçi bazen düzensin bir kaç gün ertelenebiliyor....umutsuz eylül kadını

benım bu gunle beraber 3 gun gectı canım ama adet belırtılerım var bekleyelım umutsuz olma topıgın adı umutlu Allah sabrımızı versın Bızlere Tez zamanda Hayılrı saglıklı evlatlar nasıp etsın Amin

eee valla işin doğrusu şu allahtan saklayamadığımı kulda hiç saklamam bizim sülalede kız çok her evde en az 2 en çok 5 hal böyle olunca insan tabi erkek istiyo bizde 3 kız kardeşiz erkek kardeşin yokluğunu hissediyosun ben erkek istiyorum hemde büyük bi arzuyla eşim için farketmiyo ama bana erkek daha ağır basıyomuş gibi geliyo yinede herşeyin hayırlısı rabbim sağlıklısını hayırlısını iyi bi kul olanını nasip eder inşallah.doktarada önümüzdeki hafta cumartesi gitmeyi düşünüyom

İyi akşamlar kızlar ben geldim :) bugün dr.a gittim oradan da bir telaş annemler falan derken yeni geldik :)
veeeeee değerim 172 :))) yani Rabbime sonsuz hamdolsun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :)
haftaya gel keseyi görelim, dedi, progestan verdi hemen. benden haberler böyle :)

pembeeeee yap testi sen de rahatla biz de :)
irmeganım belirtilere takılma varsa da yoksa da hayırlısıyla olsun olacak olan. Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı etsin.
arkadaşlar biliyorum her şey dua ile, kimin duası tuttu bilmiyorum Rabbim hepinizden razı olsun, gönlünüzün muradını versin.
ben neler yaptım bu ay yarın ayrıntılı yazacağım, bana ışık tutan bilgileri ben de paylaşacağım.
hepinizi çok seviyorum, dualarınızda olmak ve bunu hissetmek çok güzel :)
iyi geceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…