- Konu Sahibi pembemasal
-
ay acaba gitsem mi ya bilemiyorumki aklım evde bi yanda testte allah göstermesin testte kötü bişey bile çıksa ben o bebeğe kıyamamki benimde sınavım bu der geçerim rabbim bunu vermiş derim ama biyanda da yaptırmak istiyorum eşim cinsiyetini öğrenmek istiyo evim yok oooo yani benimki karışık
hamılesın dıyorsun tecrube konusuyor dıyorsun sonra heycan yok kız hamıle kalıcam heycanlanmıyıcam ınsAllah dedıgın gıbıdır kaderımız benzer canımmm pazartesı uygun mu test ıcın konustur tecrubenı:)
hadiya içtim bir badaktan birşy olmaz dimi evet diyin
uygun uygun ay bak bende heycanlandım
Kizlar gunaydinlar nasilsiniz ben hic iyi hissetmiyorum kendimi:-( hersey gozume batiyo kocisede kizginim... Neysee... Dicem o ki ben acik renk saclarimi bir kereye mahsus kendi rengime bboyamak istiyorum napiyim erken mi uc ay oldum bu hafta napsamm . Evet zararli biliyorum ama yaptiran varmi??
Gebelik boyunca saç boyatmayı tavsiye etmiyorlar pek. Doğal bitkisel boyalar var belki onlar denenebilir. Ama bence saçından sıkıldıysan boyatmak yerine şeklini değiştir. Zararsız bir değişiklik olur.Kizlar gunaydinlar nasilsiniz ben hic iyi hissetmiyorum kendimi:-( hersey gozume batiyo kocisede kizginim... Neysee... Dicem o ki ben acik renk saclarimi bir kereye mahsus kendi rengime bboyamak istiyorum napiyim erken mi uc ay oldum bu hafta napsamm . Evet zararli biliyorum ama yaptiran varmi??
kızlar merhaba..
doktordan geldim şimdi...2 gündür bendeki şans nedir anlamadım...koministmidir nedir çocuk düşmanı çıktı kadın..hele 3. bebiş deyince delirdi...tedavilik bir durumun yok diye beni geri yolladı... çok sinirliyim...
Kizlar gunaydinlar nasilsiniz ben hic iyi hissetmiyorum kendimi:-( hersey gozume batiyo kocisede kizginim... Neysee... Dicem o ki ben acik renk saclarimi bir kereye mahsus kendi rengime bboyamak istiyorum napiyim erken mi uc ay oldum bu hafta napsamm . Evet zararli biliyorum ama yaptiran varmi??
Yazmıyordum ama okuyordum topiği bi kerem. Hemen kızma. Dün girmemiştim hiç bir sürü şey kaçırmışım.
Senin bebek de erkekmiş, paşa geliyormuşOnu bile kaçırmışım.
Dün benim için berbat bir gündü. Hiçbir işim düzgün gitmedi. Üstüne bir de 3 gün erken adet oldum.Gerçi garip şeyler yaşıyorum hadi hayırlısı :44:
Siz iyi olun güzel haberlerinizi alayım da sonradan öğreneyim razıyım ben.
oyle yapıyorum canım ama ıdrarı yazıldıgı gıbı 2 damla attım testın bozuk olma ıhtımalı yuksek hayırlısı bakalım
Ben belli oldu sandımdı. Sağlıklı olsun da, erkeğe de kıza da ihtiyacımız var. ALlah nasip eder ikinciyi düşünürsek o zaman cinsiyet önem kazanır. O zaman bile ilk etapta olmaz zaten.Yok be canımcım ne erkegı bız ıcımıze doganlarla yola cıktıknasıp olursa pazartesı gıdecem dr sırf kızlar ıstıyo dıye ogrenecem cınsıyetını yoksa benım ıcn fark etmez RABBIM saglıklı versınde baska bısı ıstemem
uygun uygun ay bak bende heycanlandım
2 damla az be kızım 4 damla damlatacaktın bu zamana kadar benım testlerım hep 4 damla senınkı nıye oyle dedıkı?ilginç....!!!
hamileler günü ne alemde bu ay? benim Batıma 2 gün kaldı gerçi bazen düzensin bir kaç gün ertelenebiliyor....umutsuz eylül kadını
tabiki kötü bişey çıksa kıyamayız kocaman oldular ama en azından bilirsin tatlım. ama Allahın izniyle hiç bişeycik çıkmicak bak gör. bence git hem bebişini görürsün hem testini yaptırırsın hemde doktor söylerse kızmı erkek mi olduğunu öğrenirsin. siz ne istiyosunuz kız mı erkekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?