Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Uayanda balıga gıdelımkızım oyle gırmezsen topıge boyle gec okursun haberlerı zaten bu gelmeyenlere acaıp cezalarımız olacak valla karısmam

günaydııın hatunlaarrr topik coşmuş maşallaaah.... Pembem yaaaaa ne şansmış sendeki tüüühhh bekle şimdi pembe test alacaktaaa yapacaktaaa.... offfff Neyse bebiş olsunda biz beklemeye razıyızzz benim belirtim kalmadı desem yeri yaniiii sadece sol kasığımda batma oluyo bide acayip iştahım açık.. sanki hiç yemek yememiş gibiyim büyük ihtimalle progestan yapıyo.... yarın kessin kan verecem ama belkide bu akşam veririm dayanamazsam test yapsam çıkarmıkinee...? 20.gün bugün..? ( ne hevesliyim ama test yapmayaaa )

valla öyle olmuştu allahın izniyle sende hamilesin

kız ben de anlamadım normalde test bozuk olunca T de cızgı cıksa bıle C de cızgı yoksa bozuk kabul edılıyor teste de oyle dıyor bu bos ama erken sevınmıyım ben yıne de ınsAllah oyledır ama olsun sımdı ben pazartesı testı yapıyım kırmızılar gelmese daha net bı bılgım olsun arastırıyorum nete bole bısı bole cıkmıyor normalde boyle bos cıkmasının bır acıklaması var mı canım pekıı ayyyy heycannnnn

en iyisi sensin valla hiç korkmadan habire test yapıyon eczaneyi zengin ettin

Uayanda balıga gıdelımkızım oyle gırmezsen topıge boyle gec okursun haberlerı zaten bu gelmeyenlere acaıp cezalarımız olacak valla karısmam

Yazmıyordum ama okuyordum topiği bi kerem. Hemen kızma. Dün girmemiştim hiç bir sürü şey kaçırmışım.

Senin bebek de erkekmiş, paşa geliyormuş Onu bile kaçırmışım.

Dün benim için berbat bir gündü. Hiçbir işim düzgün gitmedi. Üstüne bir de 3 gün erken adet oldum. Gerçi garip şeyler yaşıyorum hadi hayırlısı :44:

Siz iyi olun güzel haberlerinizi alayım da sonradan öğreneyim razıyım ben.

dı mı sansa bak hadı canım sen de yap bakalım bu gun test yapıyoruz ben bıle yaptıysam sen neyı beklıyorsun:)

Canımcım test bozuk ya da senin idrarın yeterli gelmedi. Sonuçta hatalı bir sonuç çıkmış. Ne umutlarını kaybet ne de kendini kaptır. Benden arkadaş tavsiyesi.

en iyisi sensin valla hiç korkmadan habire test yapıyon eczaneyi zengin ettin

sorma yaaaa gece aklıma düşsün kocayı dışarı çıkartıp nöbetçi eczane aratıyom vallaaaa

dı mı sansa bak hadı canım sen de yap bakalım bu gun test yapıyoruz ben bıle yaptıysam sen neyı beklıyorsun:)

benim daha çok erken yaa ondan varsa bile çıkmaz diyee daha 20.gün canımcım ama bi yandanda içim içimi yiyo yapsammıki diyeeeee

Canımcım test bozuk ya da senin idrarın yeterli gelmedi. Sonuçta hatalı bir sonuç çıkmış. Ne umutlarını kaybet ne de kendini kaptır. Benden arkadaş tavsiyesi.

oyle yapıyorum canım ama ıdrarı yazıldıgı gıbı 2 damla attım testın bozuk olma ıhtımalı yuksek hayırlısı bakalım

merhaba tatlım ikili testini yaptırdınmı bebişin nasıl cinsiyeti öğrendiniz mi

canım daha dr a gitmedim ya bu hafta ya önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum bize toki verdiler şu konteynırdan bi kurtulayım öyle gideyim diyorum ama hayırlısı bide canım ben şimdi gitsem cinsiyetini öğrenebilir miyim benimki deliler gibi merak ediyoda 16 hafta olması gerekiyomuş bazıları 12 de öğrenmiş işin doğrusu ne?

Kızlar nasılsınız ? ben cok hastayımmmmmmmm bu havalar bana iyi gelmedi
Nan yeğenime dikkat et kaç ay sonra geldi yavrucak . Sıkı giyin üstünü, üşütme sakın. Enfeksiyonun var zaten aman diyim körükleme, ilk aylarda çok riskli olabilir.

Stres falan yok. Keseyi görünce gel sevincini paylaş bizle

heycan yok heycan yok sakin ol bundan sonra ani hareketler hani duygu değişimleri yok relax relax vallahi gör bak sen hamilesin felsefe demişti dersin ahanda buraya yazıyom.bende de öyle olmuştu tecrübe konuşuyo burda

canım ikili testin zamanı 11ile 14haftalar arasında bekleme daha fazla git yaptır. ben 12. haftada yaptırmıştım. ozman doktoruma sordum daha küğçük söylemicem dedi ertesi günü başka doktora gittim öğrendim erkek olduğunu doktoruna bağlı yani kimi doktor yanılma olmasın diye söylemiyo 12, haftadan sonra belli oluyo söyleyenlar oluyo tatlım 12+5te öğrendim ben

heycan yok heycan yok sakin ol bundan sonra ani hareketler hani duygu değişimleri yok relax relax vallahi gör bak sen hamilesin felsefe demişti dersin ahanda buraya yazıyom.bende de öyle olmuştu tecrübe konuşuyo burda

hamılesın dıyorsun tecrube konusuyor dıyorsun sonra heycan yok kız hamıle kalıcam heycanlanmıyıcam ınsAllah dedıgın gıbıdır kaderımız benzer canımmm pazartesı uygun mu test ıcın konustur tecrubenı:)

ay acaba gitsem mi ya bilemiyorumki aklım evde bi yanda testte allah göstermesin testte kötü bişey bile çıksa ben o bebeğe kıyamamki benimde sınavım bu der geçerim rabbim bunu vermiş derim ama biyanda da yaptırmak istiyorum eşim cinsiyetini öğrenmek istiyo evim yok oooo yani benimki karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…