- Konu Sahibi pembemasal
-
yeni gelen arkadaşlarımın hepsi hoşgeldi,sefalar getirdi.
.....
viole canım bence eşin yanında değilse bebek olayını biraz daha erteleyebilirsin.ama illaki de çok istiyorsan yap canım.kim tutar seniherşey gönlünce olsun.
.......
kızlar ben olur da bu ay hamile kalırsam diyerekten bahar temizliğine başladım.1 haftadır kendimi kaybetmiş bir vaziyette evin her köşesini temizledim.bikaç ufak işim kaldı.onları da yaparsam evde bez değmeyen bir nokta kalmamış olacak sanırımmalum hamile kaldıktan sonra yemekten başka bişey yapamam.
bu haftasonu benim yumurtlama günleri...bir yandan temizlik bir yandan çocuk çalışmaları...canla başla her yönden çalışıyorum.bu ay çok yoğunum yahu
inşallah hayırlısıyla Rab'bim gönüllerimizdekini verir.
kızlar bizimde 3. ay olucak 3 aydır korunmuyoruz. ben hiç hap falan kullanmadım bugüne kadar, yaklaşık 1 buçuk senedir hap kullanarak korunan bir arkadaşım vardı, hapı bıraktığı an hamile kaldı . böyle duydukca korkuyorum ve üzülüyorum. Allah hayırlısıyla bizledere de nasip etsin biran önce
yeni gelen arkadaşlarımın hepsi hoşgeldi,sefalar getirdi.
.....
viole canım bence eşin yanında değilse bebek olayını biraz daha erteleyebilirsin.ama illaki de çok istiyorsan yap canım.kim tutar seniherşey gönlünce olsun.
.......
kızlar ben olur da bu ay hamile kalırsam diyerekten bahar temizliğine başladım.1 haftadır kendimi kaybetmiş bir vaziyette evin her köşesini temizledim.bikaç ufak işim kaldı.onları da yaparsam evde bez değmeyen bir nokta kalmamış olacak sanırımmalum hamile kaldıktan sonra yemekten başka bişey yapamam.
bu haftasonu benim yumurtlama günleri...bir yandan temizlik bir yandan çocuk çalışmaları...canla başla her yönden çalışıyorum.bu ay çok yoğunum yahu
inşallah hayırlısıyla Rab'bim gönüllerimizdekini verir.
iyi akşamlar kızlarrr
ne güzel canım yaa inş hepimiz bu ay hamiş kalırızbende 7 ay hap kullandım bırakalı 3 ay oldu hapla hamleliğin bi ilgisi tahminimce yok o yüzden takma kafanı Allah en kısa zamnda bizlere bu güzel duyguyu nasip edecektir
bende senin gibi temizlik krızıne girdim hamile kalmadan evi elden geçrmek iyi fikr yarın camlar silinecekama yinede temizlk sırasında dikkat et her an herşey olablir
bu hafta yumurtlama haftam yarın temizliği bitirp çoçuk çalışmalarına başlıyorumm nş bebişim gelir bu ay
:Esra kan tahlili yaptırdın mı hiç?
:Esra kan tahlili yaptırdın mı hiç?
:
neyle alakalı tahlil canım anlayamadım .(
kızlar batıma daha 10 gün var ama bende hiç bir belirti yok hayırlısı bakalım... inşaallah mayıs topiğine tek tek hamileyim diye yazarızzzz.. bizim topiğimizde şenlenir.
Beni de 7 gün var ama umudum yok,ben 30 mayısın yolcusuyum
canım dur bakalım gün doğmadan neler doğar....
İnşallah ressamım ya,burdan biz de paylaşırmıyizki,başlıkta şu : kızlar silik çıktı acaba var mı ?
Ama benim bu başlığı açmayacağım belli çünkü bu forumda en iyi gözlemlediğim şey silik milikte olsa sonuç pozitiffff
benim bat 4 mayıs ne bir gram belirti ne de bir gram ümit var küfür edesim geldi bak offf :):)
slm kizlar nasilsiniz bir umitle bekliyoruz mayisi bakalim insallah herkesin gobisi dolar mayistaaa.benim bugun 22.gunum ama belim cok kotu agriyor yaa anlamadim biraz erken agri icin sanki ama normalde adetimde agrirdi 2 3 gun kala falan.beklemek cok zor arkadaslar yaa alllah yardimcimiz olsun AMINNN
aminn canlarım Allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguları inşallah. gecikmiş olan adetimi dün oldum ve mide bulantısı ve kasık ağrısından 2 gündür çok kötü durumdayım yemek bile yiyemedim. genelde adet günlerimde mide bulantım olurdu ama bu defa başka gibi. üstüne görme gibi bişey olur mu acaba. test yapmak da istemiyorum hayal kırıklığı oluyo çünkü((
slm kızlar
esracım eğer gebeliğin üstüne adet görürsen nasıl olur bilmiyorum ama renglinin ilk 3 günü fazla olup birde fazla sancın varsa kimyasal gebelik olabilir
benimde iki gündür kasıklarımda ağrı var galiba yumurtlama haftam oluduğu için onun ağrısıbu haftayı iyi değerlendirmek gerekiyo çalışmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?