- 11 Nisan 2012
- 521
- 132
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.901
Hoşgeldin canım :)) Direk konuya cevap vermek istersen sol alt kısımda konuya cevap ver var oraya yazabilirisn canım topikte en sonda çıkar...
Nagi orda misin canım
evet öyle maalesef...ben tabloyuda göremiyorum..kaçıncı sayfada ki keşke ilk sayfaya alsalardı tabloyu..
oncelikle herkese gunaydin hayirli cumalar bu mubarek gunde Rabbimden tek dilegim isteyen herkesin hayirlisi ile bebek sahibi olmasi... amin
listeyi guncellermisin canim cok uzakta kaldi galiba ayrica beni de eklersen mutlu olurum bat 10 mayis ilk :)
canım sen zaten ekliydin hatta batın da yazıyoduilk çocuğu da şimdi ilave eettim.sen de bi belirti var mı batın geldi geçiyo
acikcasi gecen aylarda cok uzuldugum icin hic biseyi belirti olarak goremiyorum simdi yani dune kdr acayp kasik sancilarim bardi batma ve cekilme seklinde ayrica gecen ay adetim bir hafta gecikti cok umitlenmistim ama olmadi iste insallah bu ay olur Rabbim hayirlisi ile bu ay nasip eder insallah test yapmaya da cesaret edemiyorum zaten(
matematikci bacim bide listeyi tazelerken adet olan arkadaslarin ismi nin karsisina belirtirsen daha guzel olur :) tsk simdiden
teşekkür ederim canım...bu arada tanıştığıma memnun oldum...sen hamişlerden misin yoksa benim gibi her ay bekleyenlerden mi
anladım canım.hadi bakalım hayırlısıyla bu ay olur inşallah.benim de bat aa az kaldı.15 mayıstan sonra herşey belli olur.
ben de baya bi şüpheleniyorum kendimden.kasık batması,göğüs hassasiyeti,halsizlik vs... bütün belirtileri yaşıyorum.inşallah hayırlısıyla hamileyizdir
ben 6 gebelik geçirdim soon 4 gebeliğimde daha test yapmadan sadece belirtilerin yoğunluğuna bakarak şunu diyordum:''eğer bu ay hamile değilsem bir daha vücudumun hiçbir belirtisine kanmam.''.....bunu her söylediğimde hamile çıktım o ay.devam edemediler o ayrı....
bakalım bu ay ne olacak:44:
bana folik asitten başka bir ilaç verilmedi kızlar , böyle ilaç mı veriliyor ben anlamadım..ben kalp atışını duydum kendiniside gördüm minnak bişiSevgili hamiş arkadaşlarıma sesleniyorum.
Doktor kontrolleriniz nasıl gidiyor doktor hangi ilaçları verdi vs. kalp atışlarını duydunuz mu ? Paylaşabilir misiniz...
öptüm hepinizi
vala canım dun kocıs suprız yaptı arkadaslarla beraber arnavutluga gıttık yazmaya fırsatım yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?