Umutlarini Mayisa saklayanlar...

tatlım bozma moralini.Allah herşeyin hayırlsını nasip etsin..bak bana hamile kalamıyodum sonra hamile kaldım ama bebeğim gelişemedi.kürtaj olmak zorunda kaldım.şimdiki psikolojim çok iyi çünkü önemli olan hamile kalmak değil hamileliğin sağlıklı şekilde devam etmesi.Sen içini ferah tut hamile olduğunu öğrendiğin zamanda gelecek Allah ın izniyle.

Son düzenleme:
Haklisin ayşede ya bu yaşta ne yapacan çocuğu deyip gönderirse bu arada kızlar özel hastaneye gideceğim muayene dışında tahlillere para alıyorlar mi

D
Bukadar güzel anlatilamazdi? Beni uyarmadiklari icin iliski sonrasi kanamam basladi we düsük yaptm. Dr.nerede ögrenebilirmiyim?

Kızlar selam herkese :))
Doktordan geliyorum kese göründü.şükürler olsun... Haftaya tekrar çağırdı gelişmeye bakıcak.Allah tamamını erdirsin inşallah. Artık darısı sizin başınıza kızlar :))

İlahi kız beni güldürdün allah da seni güldürsun adım özlem 17 yaşındayım sen? Bu arada çocugun varmı

Çok sevindim canım darisi başımıza dua et bizim içinde canım

amin canım yaaaa inş allah herkese bu duyguları yaşatsın:))senn adınada çok mutlu oldum.

amin... senin adına çook sevindim, hayırlısıyla doğum haberinide alırız inşallah... benim ki hala görünmedi inşallah bir sorun yoktur

Çok şükür canım.İnşallah herşey yolunda gidecek Allah ın izniyle:)) tabii bu arada darısıda başımıza:)))

amin... senin adına çook sevindim, hayırlısıyla doğum haberinide alırız inşallah... benim ki hala görünmedi inşallah bir sorun yoktur

tatlımm sen moralini bozma lütfen.ne zaman doktor kontrolün var senin.İçini ferah tut aşamalrı ancak böyle böyle aşarsın canım benim.sen iyi düşün ki herşey güzel olsun..ben hep,bişier olurmu diye diye olumsuz düşündüm ve sonucuda olumsuz oldu sen yapma bari olurmu bi tanem.dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…