- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.741
:) hımm ne güzel o zaman sen yayla gibi biryerdesin:)
yok kısss ne yaylası.mahallenin adı kayışdağı.ama serin bi yer.benim evimde yüksek giriş güneş direkt içeri girmiyo.o yüzden serin.
Selam arkadaşlar
Ben de mart ve nisanda bebek haberi alamayanlardanım...Bu ay da bekliyorum hepimizin beklediği gibi...
Moralim bozuk, yorgun ve halsizim ama yine de ümidim var...
moralim bebek olmadı diye değil...
ne olduğum belli değil...
1 mayısta ya da 2 mayısta adet olmam gerekiyordu.
ayın üçünde az bir kanamam oldu sonra kesildi. bir defa geldi...adet oldum sandım, yine de üzülmedim..
sonra kesilince belki yerleşme kanamasıdır dedim üç gün önce 2 tane gebelik testi aldm tek çizgi çıktı yani hamile değilim...
ama kafam karıştı artık kan vermekten de bıktım...
bu sabah yine bulantm geldi gitti...
bugün yine test yapıcam...
neler oluyor bana yaahuu??(((
Haklisin ayşede ya bu yaşta ne yapacan çocuğu deyip gönderirse
Gideceğim doktoru çok metediyorlar erkek bi de
9 haftalik hamileyim.Yasim 37. Doktor yasaklar ve olurlar kismini soyle anlatti:
1) 3 ay bitene kadar iliski yok. Dusuk tehdıdını önlemek için. Birde progesteron diye bir ilaç verdi düşük tehdidim olmasa da koruma amaçlı
2) Folbiol kullan
3) 1 avuc siyah ve sarı cekirdekli ve cekirdeksiz kuru uzum ve dut kurusu, 1 ceviz, 5 findik, 5 badem, 3 siyah kayisi, 1 hurma
4) agir is yok. Çok ileri uzanmak, birşeyler silkelemek yok
5) 3 ay bitene kadar uzun ve yorucu yuruyus yok, 3 aydan sonra hergun yarim saat
6) 1 bardak sut-1 kase yogurt
7) bulanti icin az az minik minik ve sık aralıklarla
8) Tuvalet temizliğinde önden arkaya 1 kağıtla tek siliş, tuvalet suyunu kullanma peceteyi pet şişe ile ıslat. Boyle yaparsan hamılelıkte gorulen ıdrar yolları enfeksıyonu olusmaz dedı
9) Asitli içecekler yok, yeşil çay hiç yok. Cay açık olabilir kahve ve asitli içecekler yok. Saç boyatma, manikür ve pedikür yok.
Artık bebiş için yapıyoruz.
Daha oldukça yazarım.a
Niye demez ki kız:)
Kızlar selam herkese :))
Doktordan geliyorum kese göründü.şükürler olsun... Haftaya tekrar çağırdı gelişmeye bakıcak.Allah tamamını erdirsin inşallah. Artık darısı sizin başınıza kızlar :))
Doktordan geliyorum kese göründü.şükürler olsun... Haftaya tekrar çağırdı gelişmeye bakıcak.Allah tamamını erdirsin inşallah. Artık darısı sizin başınıza kızlar :))
amin... senin adına çook sevindim, hayırlısıyla doğum haberinide alırız inşallah... benim ki hala görünmediinşallah bir sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?