- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.681
canim sevindim herseyin yolunda olmasina...insallh 2ayin sonunda tekrar saglikli bir sekilde hamile kalirsin.hadi hayirlisi
ben de bu gun rejıme basladım canım yesıl cay elma yogurt sut olsun kız hem fıt oluruz fena mı hamılelık kıloları da olucak sısko oluruz ıyıce bı kılo verelım de sonra hamılelıkte alıdıgımız kıloları daha dıkkatlı bı sekılde verırız bana doktorum hep yuru dedı tatlıyı hıc yeme sekersız cay kahve hamur hıc yeme 3 ay sonra gorusuruz dedı
Sağol canımm.30 nisanda bebeğim gelişemedi.almak zorunda kaldılar.
tatlım boy ve kilo kaç merak ettim
ona göre bende diyet yapayım
hehehe bende cuma günü başlıycam Allah ın izni ile.benim kilom 67..tam 7 kilo fazlalığım var:))
tatlım boy ve kilo kaç merak ettim
ona göre bende diyet yapayım
ben de bu gun rejıme basladım canım yesıl cay elma yogurt sut olsun kız hem fıt oluruz fena mı hamılelık kıloları da olucak sısko oluruz ıyıce bı kılo verelım de sonra hamılelıkte alıdıgımız kıloları daha dıkkatlı bı sekılde verırız bana doktorum hep yuru dedı tatlıyı hıc yeme sekersız cay kahve hamur hıc yeme 3 ay sonra gorusuruz dedı
sagol canım valla iyi oldu hava geldinurran cim yeni sac rengini gule gule kullan canim ,iyi dusunmussun gebe kalmadan bi boydan gecsek iyi olur
hayırlısı olsun canım dualr hepimiz içingünaydın kızlar.benim doktor kontrolüm yarın büyük ihtimalle devammı yoksa sonlandırılacak mı belli olacakdün ilk defa bebeğimi içimde hissettimallahım inşallah dualaarımızı boşa çıkarmaz.benim için dua edin lütfen:18:
kızçelerim selam hepinize..ben dün doktora gittim kürtaj sonrası kontrol için.doktor herşey temiz güzel dedi.2 ay korunma verdi.2 adet görmelisin en azından dedi.6 hafta sonra genetik ve kanda pıhtılaşma testleri için tekrar gidicem.aslında daha önce damar tıkanıklığı geçirmeseydim testlere gerek görmeyecekti ama biz neyle karşı karşıya olduğumuzu görelim dedi.işte böyle...Allah ım bundan sonraki süreçte hem benim hemde sizlerin yardımcısı olsun inşallah..Önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlar nasip eylesin güzel Allah ım.
boy 1.68 kılo 65 mıs canım sımdı yıne bı baktım bel ınce ama basenler var ya ama ben hızlı kılo verırım genelde hanı bu kıs agır gectı ya evden de cıkamadık kı ye otur oldu bu dah bı vesıle oldu ıste hadı hayırlısı canım verebıldırımız kadar kılo verelım sut yumurta corba yogurt elma yesıl cayını eksık etme bı de folık asıtını canım
haklisin hayatim fit olmak lazim.baslayalim bakalim rejime .ben zaten sekersiz iciyorum cayimi ama hamur isleri ni bazen kacirabiliyorum.artik yemeyecem bende 1 2kilo bile versem hamilelik oncesi kardir..
kimyasal gebelik yani öyle demi canım bende yaşadım onu
günaydın kızlar
bugun gezmem evden çıkcam var ve ben daha ev süpürüp silcem gitmeden halletmem lazım işleri
kızlar yaa bişi sorcam
benım bugun yumurtlama günü 2 gün önceden hafif akıntı başladı kasıklarım falan agrıdı ama bugun akıntı falan yok sadece belim agrıyor
gecen ay acaip yumurtlamanın etkilerini görmüştüm yoksa yumurtlamıyormuyum yaaa valla kafayı yicem
canim bence bir doktora git ve baktir var mi yumurtan diye gecen ayda benim basima geldi yumurtam yoktuu oysaki ben kasigimda agri hissediyordum yumurtluyorum galiba diyordum ama yumurtam yokmus doktor bir sorun da yok dedi ve kllomen verdi bu ay simdi 3.gunum onu kullaniyorum
yaaa ama ben yemek yemeyi çok seviyorum nasıl vericem kilolarızatewn ben pasta tatlı hiç yemem abur cuburda yemem sadece yemek yerim.benimde bacaklarım kalın
sagol canım valla iyi oldu hava geldi
hayırlısı olsun canım dualr hepimiz için
aynı şeyleri banada demişti doktor 2 regl görmen lazım demişti 2 regl gördüm bende buay bekliyoruz kısmetttt
sende bekle bakalım buarada ayagını sıcak tut sakın üşütme
canim bence bir doktora git ve baktir var mi yumurtan diye gecen ayda benim basima geldi yumurtam yoktuu oysaki ben kasigimda agri hissediyordum yumurtluyorum galiba diyordum ama yumurtam yokmus doktor bir sorun da yok dedi ve kllomen verdi bu ay simdi 3.gunum onu kullaniyorumgünaydın kızlar
bugun gezmem evden çıkcam var ve ben daha ev süpürüp silcem gitmeden halletmem lazım işleri
kızlar yaa bişi sorcam
benım bugun yumurtlama günü 2 gün önceden hafif akıntı başladı kasıklarım falan agrıdı ama bugun akıntı falan yok sadece belim agrıyor
gecen ay acaip yumurtlamanın etkilerini görmüştüm yoksa yumurtlamıyormuyum yaaa valla kafayı yicem
yaaa ama ben yemek yemeyi çok seviyorum nasıl vericem kilolarızatewn ben pasta tatlı hiç yemem abur cuburda yemem sadece yemek yerim.benimde bacaklarım kalın
benimde karin bolgem var yaa cok kotu bir durum hamile kalmadan once hamile gibi olmak ta kotu bir durumm
ben kactim kizlar misafirim gelecek bugun gorusuruz yinee
benim belim incedir ama basenlerim ve üst bacaklarım kalın.kocişimde bana diyoki maradonoda bile böyle bacaklar yok diyeo yüzden ben mesajı aldım kocişten zayıflamam gerek artıkın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?