Umutlarini Mayisa saklayanlar...

canim sevindim herseyin yolunda olmasina...insallh 2ayin sonunda tekrar saglikli bir sekilde hamile kalirsin.hadi hayirlisi

inşallah canım.ama artık o kadar da kafaya takmıyorum.çünkü sorun hamile kalmak değil hamileliğin sağlıklı şekilde devam etmesi.O yüzden stres yok herşey Allah ın takdirinde :))

tatlım boy ve kilo kaç merak ettim
ona göre bende diyet yapayım

tatlım boy ve kilo kaç merak ettim
ona göre bende diyet yapayım

boy 1.68 kılo 65 mıs canım sımdı yıne bı baktım bel ınce ama basenler var ya ama ben hızlı kılo verırım genelde hanı bu kıs agır gectı ya evden de cıkamadık kı ye otur oldu bu dah bı vesıle oldu ıste hadı hayırlısı canım verebıldırımız kadar kılo verelım sut yumurta corba yogurt elma yesıl cayını eksık etme bı de folık asıtını canım

haklisin hayatim fit olmak lazim.baslayalim bakalim rejime .ben zaten sekersiz iciyorum cayimi ama hamur isleri ni bazen kacirabiliyorum.artik yemeyecem bende 1 2kilo bile versem hamilelik oncesi kardir..

nurran cim yeni sac rengini gule gule kullan canim ,iyi dusunmussun gebe kalmadan bi boydan gecsek iyi olur
sagol canım valla iyi oldu hava geldi
hayırlısı olsun canım dualr hepimiz için

aynı şeyleri banada demişti doktor 2 regl görmen lazım demişti 2 regl gördüm bende buay bekliyoruz kısmetttt
sende bekle bakalım buarada ayagını sıcak tut sakın üşütme

günaydın kızlar
bugun gezmem evden çıkcam var ve ben daha ev süpürüp silcem gitmeden halletmem lazım işleri

kızlar yaa bişi sorcam
benım bugun yumurtlama günü 2 gün önceden hafif akıntı başladı kasıklarım falan agrıdı ama bugun akıntı falan yok sadece belim agrıyor
gecen ay acaip yumurtlamanın etkilerini görmüştüm yoksa yumurtlamıyormuyum yaaa valla kafayı yicem

yaaa ama ben yemek yemeyi çok seviyorum nasıl vericem kiloları zatewn ben pasta tatlı hiç yemem abur cuburda yemem sadece yemek yerim.benimde bacaklarım kalın

haklisin hayatim fit olmak lazim.baslayalim bakalim rejime .ben zaten sekersiz iciyorum cayimi ama hamur isleri ni bazen kacirabiliyorum.artik yemeyecem bende 1 2kilo bile versem hamilelik oncesi kardir..

kıloları verelım canım benım artık 2 olur 3 4 5 hıc sorun degıl hem guzellesırız hem kolay hamıle klırız Allahın ıznıyle

yaaa ama ben yemek yemeyi çok seviyorum nasıl vericem kiloları zatewn ben pasta tatlı hiç yemem abur cuburda yemem sadece yemek yerim.benimde bacaklarım kalın

benimde karin bolgem var yaa cok kotu bir durum hamile kalmadan once hamile gibi olmak ta kotu bir durumm

valla kalın çoraplar falan giyiyorum.dikakt etmek lazım dediğin gibi :))

canim bence bir doktora git ve baktir var mi yumurtan diye gecen ayda benim basima geldi yumurtam yoktuu oysaki ben kasigimda agri hissediyordum yumurtluyorum galiba diyordum ama yumurtam yokmus doktor bir sorun da yok dedi ve kllomen verdi bu ay simdi 3.gunum onu kullaniyorum

benimde karin bolgem var yaa cok kotu bir durum hamile kalmadan once hamile gibi olmak ta kotu bir durumm

benim belim incedir ama basenlerim ve üst bacaklarım kalın.kocişimde bana diyoki maradonoda bile böyle bacaklar yok diye o yüzden ben mesajı aldım kocişten zayıflamam gerek artıkın :)))

benim belim incedir ama basenlerim ve üst bacaklarım kalın.kocişimde bana diyoki maradonoda bile böyle bacaklar yok diye o yüzden ben mesajı aldım kocişten zayıflamam gerek artıkın :)))

benimde diyor esim hayatim sen sanki biraz fazla kilo oldin eskiden boyle diildin diyorr.amannn ne yapalim veririz canim bizdee hamile kalsak ne diyecekler acepp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…