- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.061
hayalimsin canım,burda önce ilk kese görünür sonra yolk sac kesesi görünür sonra bebek görünür sonra kalp atışları duyulur ve böyle devam eder.ben bir daha hamile kalırsam doktora geç gitmeyi düşünüyorum.çünkü her gidişinde ayrı stres oluyo insan.bende aşamaları kese aşamalarını geçtim ama bebek görünmedi.dolayısı ile her doktor kontrolü insanı geriyo.
Kızlar bugün eşim pazartesi için izin alacak pazartesi doktora gideceğiz çok korkuyorum
Birincisi doktor daha küçüksün bebeği ne yapacan diyip yollar diye ikincisi de kotu birşey çıkar anne olamam diye
Sagol canım benım Allah razı olsun benım de dualarım sızınle ınsAllah en kısa zamanda hayırlı haberlerımızı yazarız Allah buyuk optum canım ugra arada lak lak artık umutsuzluklar yerını espırılere bırakıyor
Hoşgeldin bitanemmmmmmmm bizde seni cok özledik ooo neler var neler valla ben bırgun gıremıyorum okadar cok sayfa ılerlıyorkı bende basıyorum kufuru ayy sızın gecmısısnızı okuyayım dıyee ahahahahaha ama ınan cok eglencelı kızlar var bayılıyorum onlara kociş akşam yemek isttiyo ne o yıne baygınsın bırdaha gırmıyecen foruma hıııı kim takar gebertırım vallaa:)))anca kendımı bulmusum bu forumda hadı sende ara sıra tıkla bıze zaten tıklayan yokPPP
Günaydııııııııınlar canlar ben dun hastane hastane gezdım cok sınırlendımbır ara valla bebıs mebıs ıstemıyom ne bu yaa >:/ ınternetten randevu alamadım hemsıreden rıca ettım dr hanıma sorarız bekle gelır dedı anamm bekle bekle kımse gelmedı meger toplantı varmıs dusundum gelecekte okadar randevulu hastaya bakacakta sonra bana asla bakmaz bosuna zaman kaybettım cıktım eve geldım nefıs bır kahvaltı yaptık komsumla ogleden sonrada kadındogum evıne gıttım ordan hemen sıra aldım yarım saat sonra sıra geldı anlattım doktora karnımdan baktı cok temız sorun yok dedı valla aynı ruyamdakı gıbı gercı ruyamda alttan bakmstı doktor eee bılıyo guzel nerde kihikihikih neyse kan verdım paartesı alacam hersey nasıp ruyamdada bu ay hamıle kalacagımı gormustum ama belkıde psıkolojıktır bılmıyorum...
Gunaydın kızlarrr nasılsınız bakalım bu gun bı nazlıyım bı nazlı hala esnıyorum goguslerde de hassasıyet var ay adet olursam da ınsAllah kıst gıder ya da bebıstır sızlerde ne var ne yok ecelı cnm endıselenme ıste oluruna bırakalım bıraz
Hemen not alayım kocıse yapayım bugun dogum gunu ama kayınvalıdeme gıdecez dıye dunden kutladım kucuk ıkı dılımlık hazır pasta aldım tek mum sasırdı yarın yalnız degılız dedım guzel gectı ama devamı olmadı malum adetlıydım olsun dedım bırkac gun sonra acısını cıkartırım:)))
maşallah birden düğün evi gibi oldu topikmkızlar kocişleri gönderen buraya damlıyor heralde heh heh kendimden biliyorum bende:) kızlar hazır gelmişken sizde yazın tatlı tarifi:)
Çekmecede bişi arıyordum bırde ne goreyım bebısımın çift çizgisini ve kan tahlılını(beta-HCG 2089.99 nasıl bu deger ıyımıydı acep ?
Evet cm bu hafta içi gıdıcem ay kıstım gıttsın ınsAllah ta bebek gelsın canım ya Allah buyuk ama garıp oldu bu sefer kı belırtıler sogn kuru umarım ıse yaramıstır canım ıyı dıleklerın ıcın sagol dılerım Allahtan hepımızın yuzunu guldursun Amın
emoşcumm canım benim.çok sağol tatlım.çok şükür o kötü dönemi atlattım.psikolojik olarak iyiyim.çünkü Allah ım hayırlısı olsa idi nasip ederdi diye düşünüyorum.Arık önümüzdeki maçlara bakıca.Salı günüde kontrolde inşallah güzel sonuçlar alırım.ondan sonra 1-2 ay dinlenme molası sonra çalışmalara devam...sen nasılsın canımumarım herşey yolundadır.kendine çok iyi bak çok öpüyorum canım.sevgiler
Birincisi doktor daha küçüksün bebeği ne yapacan diyip yollar diye ikincisi de kotu birşey çıkar anne olamam diye
Neyse canlar ben cıkıyorum bu aksam kayınvalıdemdeyım yarın gorusuruz nasıpse bu arada yenı basortu aldım düz turuncu (armıne)P ben sımdı onu neyle tamamlıyayım kahverengı harıc baska ne renk olur yazarsanız sevındırık olurum:)))
kızlar dün adet günümdü bugün test yapıyım dedim sonuç negatif tek çizgi...
bugün tam 34. günüm ayyyy adet olucaksam oluyum artık diyorum tek çizgiyi görünce öbür aya kaldık artık hayırlısı...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim göğüs halkalarım büyümüşşşşş acaba ben mi öyle görüyorum ki dedim eşimde onayladı :)))) ne demek buuuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?