Umutlarini Mayisa saklayanlar...

iyiymis:stesten catlar insan ya)))) iste bizdede sadece o ilk yazdiklarin yok geriye kalanlar var tabikide hemen hemen ilk 3 aylik olduktan sonra bir suru siki kontroller basliyo,,,,neyse

Birincisi doktor daha küçüksün bebeği ne yapacan diyip yollar diye ikincisi de kotu birşey çıkar anne olamam diye

Birincisi doktor daha küçüksün bebeği ne yapacan diyip yollar diye ikincisi de kotu birşey çıkar anne olamam diye

yaşının küçük olduğunu söylemiştin.ama sonuçta bebek kararı sadece sizi ilgilendirir.diğer konuya gelincede hiç kimse önceden hamile kalıp kalamayacağını bilemez.Allah ın takdiri herşey.sen olumlu düşün ki herşey güzel olsun.hamile kalmak ilk önce beyinde başlıyor canım.içini ferah tut,muayenen de iyi geçer tahlillerinde iyi çıkar inşallah.ve allah kısmet ederse bebeğini kucağına alırsın inşallah.

ben kaçtım kızlar bugün anneme gidicem.akşam onda kalıcam.kısmet olursa pazartesi görüşürüz.herkes kendine iyi baksın Allah a emanet olun canlarım.öpüyorum kocaman sizi :)))

Amiiinn cümlemize insallah canim , daha cok ugramac calisiyorum canim benim , e öle olmasi lazim zaten simdi bebish istiyoruz burda hepimiz evet ama hayatta baska seylerde var sekler, yeri gelicek beraber hüzünlenicez yeri gelicek beraber sevinicez yeri gelicek geyik muhabbetleri, tarifler falanda vericez böle olmali zaten, burda güzel dostluklar kuruluyo, iyiki varsiniz. Öpüyorum

Hósbuldum bidenem, sagol canim benim , valla nolsun iste yazdim detaylari biliyosun ay sorma yaa aha gece girdim bide simdi 8 sayfa birden ilerlemis, yahu nezaman kalktiniz nezaman isinizi bitirdiniz kocilsri sepetledinizde girdiniz hayranim size bacilar. Ammaan kocisler zaten eglendigin yada sevgidin bisey yaptinmi kendini biraz kötü hissetsen iste ondan dir bidaha gitmek yada yapmak yok diyolar, olduuu gözlerim dolduuuu. Yemekte yaparim foruma da girerim , kariyerdeeeeee:))))))) ayy olurmu öle seybacim hazir bulmusuz biribirimizi nereye gelmiyon, okadar elektrik harciyorum sizin icin :))))))))))))))) aklindan geceni bilioyrum tatlim cimrisin iste cimirrriiiiiiii hehehhehehe :)) insallah canim benim daha cok girebilcem bundan sonra belki galba sanirsam :))))) mucuuuksss

Günaydin Bidenem:) kolay gegil bacimm nelere katlaniyoruz bebishler icin , bende 1 ay oldu doktoruma gidicem gidemiyorum, doktor rahatsiz mis. Beni beklemis hasta olmak icin tüvbe tüvbe. Ayol düzenim karisti bi kontroll olayim diyorum acaba kist falan olmasin diye, gidemiyorum. Ondan baska doktorada gitmek istemiyorum nesey biraz baha beklicem. Ayy hreseyin iyi olmasina sevindim bacim calla en azindan o yönden bisey yok . Kesin ondandir nekadar cok düsünürsem bende okadar cok rüyasini görüyorum, Rüyalarimiz insallah gecejk olucak bidenem sen merak etme er yada gec bu bebishler bize gelicek nasip kismetse, allahim herkezin yüzünü güldürsün.

Insallah tatlim, diledigin gibi olur hersey, belirtilerin hernekadar uysada ne yazikki hep hamish habercisi olmuyo canim, umudun kirmak istemem ki gönülden diliyorum hamish oldugunu , hani yoksa sonradan cok üzülme diye diyorum, insallah güzel haberleri verisin en kisa zamanda tatlim

Tam da denk gelmsi yani , sen bunu acisini fena cikarrisin eminim bacim :))
maşallah birden düğün evi gibi oldu topikmkızlar kocişleri gönderen buraya damlıyor heralde heh heh kendimden biliyorum bende:) kızlar hazır gelmişken sizde yazın tatlı tarifi:)

Valla benim birtan cok basit ve pratik bi kurabiye tarifim var , yap hamuru koy dondurucuya, misafirinmi gelcek cikar erimesini bekle sekillendir pisir al sana kurabiye . Tarif: 9 Yemek kasigi Seker, 1 Kabartma tozu , 1 Vanilin , 1 Yumurta , 1 Paket Margarin , aldigi kadar un , ister kakao da katabilirsin kafana göre yapabilirsin valla :)) ben pistikten sonra uclarina marmelad sürüp hindistan cevizine bandiriyorum harika oluyor tavsiye ederim
Çekmecede bişi arıyordum bırde ne goreyım bebısımın çift çizgisini ve kan tahlılını(beta-HCG 2089.99 nasıl bu deger ıyımıydı acep ?

insallah gitmis tir tatlim, valla bende acaba kist mi var diyorum , adet dönemim karisti , ve 7 gün gelirken 9-10 günü buluyo bitmesi, sorduklarima kist olabilir diyolar doktroum bi gelsede gitsem Amin canim hepimizin insallahhhhh

buna cok sevindim canim, piskolojide cok önemli onu iyi tutabiliyosan süper canim. Aynen öle tatlim , umudumuzu yitirmeden calismalara devam dicez , ve inaniyorumki eninde sonunda hepimiz o Hamishim haberini vericez burdan. Hayirlí haberlerini bekliyorum canim. Bende adet dönemimin sapitmasi disinda cok sükür bisey yok , iyiyim canim benim sagol. Sende bitanem öpüyorum

Iyi seyler düsün iyi olsun , hem cocuk karari sadece sizin verebilceginiz bir karar, Doktora laf düsmez ki tatlim o sadece senin saglikli bi bebek dünyaya getiebilmen icin isine bakmasi gerekiyo. 2. süphenide kafandan cikartipta git doktora o sadece sende degil hepimiz icin gecerli olabilirdi tatlim bütün haftasonu kendini kasipta haftasonunu hem kendine hem esine eziyet etme. Kocaman bir hayat var önünde allah herseyin hayirlisini versin, hayirli haberler alirsin insallah

Görgüsüz seni armine ymis, markasini sölemesen olmuyodu dimi :))) turuncuyu beyazla, siyahla , hatta yesille kombine edebilrsin ama biraz iddali olabilir. Bol eglenceler aksama sekerim öpüyorum

Offf ya geldi yine benim kırmızılar. Canım sıkıldı sabah sabah. Çünkü hiç regl belirtisi de yoktu, gelince şaşırdım valla. Sabır işiymiş, bebek istemek. Neyse bugün hidrellez, şimdi ben eğlenmeye gidiyorum. Allah hepimize nasip etsin çifter çifter yavrular.
Öpüyorum sizi.

anaaaa senin 34de tek çizgiyse ben hiç denemeyeyim daha yaaa 29 benim bugün... olsun canım üzülme bunda da vardır bi hayırrrr zamanını bekliyo demek ki

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim göğüs halkalarım büyümüşşşşş acaba ben mi öyle görüyorum ki dedim eşimde onayladı :)))) ne demek buuuu :)

bende umudununu mayısa saklayanlardanım : )))
dün ve bugün çalışmalarımız devam ediyor
Tam 14 ve 15. günlerimdeyim..
hadi hayırlısı
Mayıs aynı cok severim
doğgum günümde bu ayda..
ama olmazsa da napalım...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim göğüs halkalarım büyümüşşşşş acaba ben mi öyle görüyorum ki dedim eşimde onayladı :)))) ne demek buuuu :)

güzel bişey canım : )))
peki koyulma var mı renginde
hassasiyet filan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…