- Konu Sahibi pembemasal
-
merhaba kızlar. beni de listenize kabul eder misiniz acaba? bat en geç 4 mayıs diye tahmin etmiştim. ama hala gelen giden yok. bugün 35. gün. inşallah kırmızılar gelmez. kırmızılar gelirse önümüzdeki ay aşılama olacak
Kızlar bu ayki umutlu bekleyişim 30 dakika önce sona erdi.Rabbim bu ay nasip eder inşallah.
s.a kızlar herkese hayırlı cumalarr
kızlar ben sabah doktora gittim yumurtam çatlamamış...doktor klomene başlatıcaktı sonra vazgeçti DOSTINEX diye bir ilaç verdi... ayın 14ünde tekrar kontrole gidicem...bu ilaç ne işe yarıyor bilgisi olan yada daha önce kullanan varmı kızlar..
canım babam geldı memlkettten bana bakmaya hıc ıyı degıldım mıgde bulantıları halszılık oluyordum:)annem rahatsız ve ıkı erkek kardesımın okulu falan vardı gelmıyordu babamı gondermıs onunla ılgılnıyorum yatıyorum sureklı yatıyorum zaten bakalım hayırlısı sızler ne yapıyorsunuz canım nasıl oldun cok sukur atlattın sımdı onumuzdekı ayları senden yıne guzel hayırlı haberler beklıyoruz teyzesı dua edıyoruz sızlere hep aklımdasınız....
bitanem akşam 4e kadar orda diye biliyorum ama randevulu çalışıyor esengül hanım... ancak pazartesi olur sanırım..yada en azından tel aç canım belki yer vardır bugün için...
ayyyyy kıslarrr ...şimdi eve gitsemmmm birileri peynirli sigara böreği yapmış olsa,yanına bol domates bide çayyyy....offff ne güzel olurdu yaaaa..tam 2 aydır mide bulantısından bişey yiyemiyodum yavaş yavaş kendime geliyorum.
Kızlar bu ayki umutlu bekleyişim 30 dakika önce sona erdi.Rabbim bu ay nasip eder inşallah.
hoşgeldin canım.listedesin zaten
hoşgeldin canım.listedesin zaten
doktordan geliyorum melekler,
pembemasal, klomenle olan kistim kendiliğinden gitmiş adette sen de içini ferah tut canım.
artık hsg den kaçar yol yokerteledim erteledim zamanı geldi geçiyor bile. salı günü çekilecek film. acısız diye radyomardan aldım randevu. hadi hayırlısı... doktor yine kararttı içimi en kısa zamanda aşılamaya geçmeliymişiz. ben de açıkça söyledim, ne ben ne eşim bu kadar acele etmek istemiyoruz takip istiyoruz, dedim. stressli bir yapın var, 2 ay koruma 1 ay deneme yapabiliriz bu da 1,5 yıl sürer, diyor. yok ya değiştirmek şart oldu bu dr u. şu film hayırlısı ile temiz çıkar inşallah, gösteririm dr. a, sonra yeni dr arayışına geçeceğim...
canım umudumuzu yitirmek yok...
bu ay olmadıysa önümüzdeki ay...
benimde bugün bat günüm kasıklarım ağrıyor ama regli olursam çalışmalara devam ok...
Allah hayırlısını nasip etsin canım.umutsuzluğa düşmek yok.herşey olacağına varıyor.en kısa zamanda bebişini kucağına alman dileği ile :))
canım hakkınızda hayırlısı olsun.inşallah bu ay hamile kalırsın.
doktordan geliyorum melekler,
pembemasal, klomenle olan kistim kendiliğinden gitmiş adette sen de içini ferah tut canım.
artık hsg den kaçar yol yokerteledim erteledim zamanı geldi geçiyor bile. salı günü çekilecek film. acısız diye radyomardan aldım randevu. hadi hayırlısı... doktor yine kararttı içimi en kısa zamanda aşılamaya geçmeliymişiz. ben de açıkça söyledim, ne ben ne eşim bu kadar acele etmek istemiyoruz takip istiyoruz, dedim. stressli bir yapın var, 2 ay koruma 1 ay deneme yapabiliriz bu da 1,5 yıl sürer, diyor. yok ya değiştirmek şart oldu bu dr u. şu film hayırlısı ile temiz çıkar inşallah, gösteririm dr. a, sonra yeni dr arayışına geçeceğim...
bat 6 mayıs az önce test yaptım ve çalışmaların 4. ayını da geride bırakmış olduk
canım bat 6 mayıs ise testte çıkmamış olabilir. hatta bazen insanların 1 hafta geçiyor ve ancak çıkıyor.
inşallah dediğin gibi olur canım ama artık umutlanmak da istemiyorum. sanırım artık doktora gitme zamanı geldi değil mi?
merhaba canım. ben de hsg den çekiniyordum hep ama sonunda çektirdim bu ay. ağrı kısa süreli olduğundan insan dayanabiliyo. bi de ne bileyim hsg sonrası hamile kalan çok duydum.
Oy balım cok sevındım yah InsAllah benım de gıder gercı benım 5 gun gectı adetım daha yok ama sogan kuru kullandım ben bu ay sen bısı kullandın mı bu sure zarfında baska ılac vermedı mı bı de folık asıt kullanıyormusun
4 ay çocuk olmaması için erken. dr lar da 1 yıl bekleyin diyyorlar ama bence bir git en azından smear yaptırırsın. hormonlarına baktırırsın. yumurtalıklarının durumuna bakılır en azından.
evet ben de çok duydum hsg sonrası hamile kalan. inşallah bize de fayda eder :) sen çektirdiysen bişi sorcam, ben adetin 8.günü çektircem. adetim 6 gün sürer benim. şeyyy hımmmm bu 2 günde bişiler yapmama müsaade var mı bilgin var mı? dr a sormayı unuttum da
evet ben de çok duydum hsg sonrası hamile kalan. inşallah bize de fayda eder :) sen çektirdiysen bişi sorcam, ben adetin 8.günü çektircem. adetim 6 gün sürer benim. şeyyy hımmmm bu 2 günde bişiler yapmama müsaade var mı bilgin var mı? dr a sormayı unuttum da
ya sen var ya nasıl bir sabır küpüsün arkadaş, yakınımda olsan testi zorla yaptırcam sana sabah kapını çalıp :)) ben bu ay yumurta takibi yaptırdığım için bişey kullanmadım ama geçen ay yani takipten önce 15 gün soğan kürü yaptım. folik asit 2 ay kullandım sonrasında apikopal verdi, b vitaminlerini içeriyor.
canım dr bana bir şey dememişti ama biz yapmıştık bir şey olmaz diye
tatlım yaşım 28 artık ekiim ayında da bir düşüğüm oldu... yaşasaydı bu ay doğum yapacaktım olmadı biraz da bunun etkisi sanırım çok kötüyüm şimdi.
rabbim daha fazla sınamasın beni ne olur ?
ya şimdi sonrasında da 3-4 günlük bir korunma olacak nihayetinde. bebek olma durumu haricinde başka bir tehlike oluyor mu acaba bir araştırmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?