Umutlarini Mayisa saklayanlar...

hmm sanki biri erkek felan dedi gibi okudumda o yüzden şaşırdım. biz artık onların ellerine bağlıyız tatlım. canları ne zaman isterse ozaman öğrencez artık[/QUOTE]
AHİRİMSİNİN OĞLUŞU OLUYORMUŞ ONU GÖRMÜŞSÜNDÜR....

sütte yapar gaz dimi :) o ayrıntıyı unuttum canım dere otu yemeyi dene ondada bol miktarda kalsiyum var yoğurt o kadar değilde bazen üç öğün domates salatalık peynir ekmek yemek geliyor içimden vede yiyorum enim kontrolümde 30 mayıs o zamana 4 aylık olacak hayırlısıyla burdaki dostluklar çok güzel daha bir kaç ay önce soğan suyundan ncirden tavsiyeler veriyorduk şimdi hafta hafta bebeklerin gelişimini anlatıyoruz inşallah burdaki herkes bebek sahibi olur o zaman dahada mutlu olurum[/QUOTE]
YANİ YEMEYE ÇALIŞIYIRUM HERSEYDEN KENDİMİ ÇOK ZORLAMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ TİKSİNEBİLİRİM CANIM İSTERSE YERİM İSTEMEZSE YEMEM...MİDEM AĞZIMDA GEZİYORUM HANİ KUSMUYORUM AMA HEP BİR İÇ KALKINTISI VAR..
latacımm napıyosun tatlım epeydir yoksun merak ettim seni :)))umarım herşey yolundadır canım..

LATACIMMM BENDE SENİ ÖZLEDİM VE MERAK ETTİM NASILSIN KUZUMMMMM

onu ben dedim canım benimki erkek 13 haftalık benim kuzum kendini gösterdi geçen hafta bide gittiğim hastanede ultrason çok iyi bebek çok net görünüyor 4 boyutlu gösterimi de var

hmm gözün aydın cnm ne güzel sen öğrenmişsin darısı bizim başımıza inş[/QUOTE]

sağol canım 12. haftadan sonra belli önemli olan sağlıklı olmaları tabi

hmm sanki biri erkek felan dedi gibi okudumda o yüzden şaşırdım. biz artık onların ellerine bağlıyız tatlım. canları ne zaman isterse ozaman öğrencez artık

sütte yapar gaz dimi :) o ayrıntıyı unuttum canım dere otu yemeyi dene ondada bol miktarda kalsiyum var yoğurt o kadar değilde bazen üç öğün domates salatalık peynir ekmek yemek geliyor içimden vede yiyorum enim kontrolümde 30 mayıs o zamana 4 aylık olacak hayırlısıyla burdaki dostluklar çok güzel daha bir kaç ay önce soğan suyundan ncirden tavsiyeler veriyorduk şimdi hafta hafta bebeklerin gelişimini anlatıyoruz inşallah burdaki herkes bebek sahibi olur o zaman dahada mutlu olurum[/QUOTE]
YANİ YEMEYE ÇALIŞIYIRUM HERSEYDEN KENDİMİ ÇOK ZORLAMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ TİKSİNEBİLİRİM CANIM İSTERSE YERİM İSTEMEZSE YEMEM...MİDEM AĞZIMDA GEZİYORUM HANİ KUSMUYORUM AMA HEP BİR İÇ KALKINTISI VAR..
o çok fena zaten ben arabayla bile giderken her an elim kapıda giderdim çıktı çıkacak diye güzel tecrübelerdi

selam canım arkadaşlarım hayırlı cumalar inşallah, rabbim şu mubarek saatler de tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin inşallah... çocuk isteyene çocuk çocuğu olanlara hayırlı doğumlar nasip etsin

kızlar yine gelirim artık iyi durumdayım nasılsa görüşmek üzere herkese dua ediyorum ayrıca mübarek günde allah hepinizi sevindirsin

o çok fena zaten ben arabayla bile giderken her an elim kapıda giderdim çıktı çıkacak diye güzel tecrübelerdi[/QUOTE]

BEN ARABA KULLANAMIYORUM YANI UZAK MESAFE GİTMİYORUM GAYET YAKIN TRAFİĞİN OLMADI YERLERE GİDECEKSEM SADECE ÇÜNKÜ BAŞ DÖNMEM ÇOK ALLAH KORUSUN

latacımm napıyosun tatlım epeydir yoksun merak ettim seni :)))umarım herşey yolundadır canım..

canım babam geldı memlkettten bana bakmaya hıc ıyı degıldım mıgde bulantıları halszılık oluyordum:)annem rahatsız ve ıkı erkek kardesımın okulu falan vardı gelmıyordu babamı gondermıs onunla ılgılnıyorum yatıyorum sureklı yatıyorum zaten bakalım hayırlısı sızler ne yapıyorsunuz canım nasıl oldun cok sukur atlattın sımdı onumuzdekı ayları senden yıne guzel hayırlı haberler beklıyoruz teyzesı dua edıyoruz sızlere hep aklımdasınız....

ahhh bi tanem çok sağolun sen ve fasülyen :)))bende sizlere dua ediyorum sağ salim birbirinize kavuşun diye.mide bulantın inşallah en kısa zamanda geçer sende normal yaşamına dönersin be kuzum.

canımcım bana dua et nooluurr rabbim senin duanı kabul eder hayırlısıylaa

hmm sanki biri erkek felan dedi gibi okudumda o yüzden şaşırdım. biz artık onların ellerine bağlıyız tatlım. canları ne zaman isterse ozaman öğrencez artık

LATACIMMM BENDE SENİ ÖZLEDİM VE MERAK ETTİM NASILSIN KUZUMMMMM[/QUOTE]

bende ozledım sızlerı ve merak ettım hıc aklınızada gelmedım degılmı cadılar:)sen nasılsın ben ıyı degıldım babam geldı sımıdıde bıraz o bakıyor bırsey yemek cımek yok mıgdem bulanıyor oyle ıste bebısım ne yapıyo duydunmu mınık kalbının sesını bız daha duyamdık bakalım hayırlısı haftaya gıdecegız duyarız ıns arada bır gelın bakının buralara kızdırma benıkenıdne cok dıkkat et canım yegencomada cok ıyı bak....

canımcım bana dua et nooluurr rabbim senin duanı kabul eder hayırlısıylaa

o kadar içten söylüyorum ki arkadaşım çünki bu mutluluğu herkez tatsın istiyorum inşallah rabbim enn yakın zaman da senin de yüzünü güldürür, isteyen herkeze çifter çifter versin inşallah

kızlar ben çıkıyorum bulaşığım duruyo nasıl yıkicam bilmiyorumm çok kötüyüm offff görüşürüz kendinize iyi bakın

YAA BEN HALA LİSTEYİ GÖREMİYORUUUM Adımın karşısında hamiş resmi görmek istiyorum yaa bunu bana çok görmeyin

canım bu sorunların hiçbiri bende yokki..nedne verdi acaba...yumurtan çatlamamış dedi acaba onun içinmi verdi...:26:

zuzu sana biseyler yazmistim ama bayaa gecmiste kaldi .okuyamadin galiba.FGAK seni tekrar kutluyorum sende gormedin sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…