- Konu Sahibi pembemasal
-
tatlım sen nerede oturuyordun ona göre yorum yapalım.
UYKUYLA İLGİLİ SORUNUM VAR YORGUNLUK HİSSİ VAR AMA ÇOK UYUYAMIYORUM GÖZLER AÇILIVERİYOR SABAHIN KÖRÜNDE ENTERESAN , SÜT İÇMEYE ÇALIŞIYORUM AMA GAZ SIKINTIM VAR DEDİM YA ACAYİP ZORLUYOR İÇİNCE AYRAN VE YOĞURT PEYNİR TÜKETMEYE ÇALIŞOIYORUM BENDE DAHA FAZLA , MAYISIN ONBEŞİNDE KONTROLÜMÜZ VAR BAKALIM BELKİ KESER BİZİMDE FOLİK ASİTİ
latacımm napıyosun tatlım epeydir yoksun merak ettim seni :)))umarım herşey yolundadır canım..
onu ben dedim canım benimki erkek 13 haftalık benim kuzum kendini gösterdi geçen hafta bide gittiğim hastanede ultrason çok iyi bebek çok net görünüyor 4 boyutlu gösterimi de var
ben kocaeli gebze gittiğim doktorda kaynarca pendikte tatlım
AHİRİMSİNİN OĞLUŞU OLUYORMUŞ ONU GÖRMÜŞSÜNDÜR....hmm sanki biri erkek felan dedi gibi okudumda o yüzden şaşırdım. biz artık onların ellerine bağlıyız tatlım. canları ne zaman isterse ozaman öğrencez artık
hımmm.epey uzakmış.gebzede tanıdığım hiç doktor yok canım.bu konuda sana yardımcı olamayacağım...
YANİ YEMEYE ÇALIŞIYIRUM HERSEYDEN KENDİMİ ÇOK ZORLAMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ TİKSİNEBİLİRİM CANIM İSTERSE YERİM İSTEMEZSE YEMEM...MİDEM AĞZIMDA GEZİYORUM HANİ KUSMUYORUM AMA HEP BİR İÇ KALKINTISI VAR..AHİRİMSİNİN OĞLUŞU OLUYORMUŞ ONU GÖRMÜŞSÜNDÜR....
sütte yapar gaz dimi :) o ayrıntıyı unuttum canım dere otu yemeyi dene ondada bol miktarda kalsiyum var yoğurt o kadar değilde bazen üç öğün domates salatalık peynir ekmek yemek geliyor içimden vede yiyorum enim kontrolümde 30 mayıs o zamana 4 aylık olacak hayırlısıyla burdaki dostluklar çok güzel daha bir kaç ay önce soğan suyundan ncirden tavsiyeler veriyorduk şimdi hafta hafta bebeklerin gelişimini anlatıyoruz inşallah burdaki herkes bebek sahibi olur o zaman dahada mutlu olurum
Allah hayirlisini verrsin canim ilaci ictim ve daha adet olmadim canim 5 gun gecti beklemedeyimmmm
latacımm napıyosun tatlım epeydir yoksun merak ettim seni :)))umarım herşey yolundadır canım..
canım babam geldı memlkettten bana bakmaya hıc ıyı degıldım mıgde bulantıları halszılık oluyordum:)annem rahatsız ve ıkı erkek kardesımın okulu falan vardı gelmıyordu babamı gondermıs onunla ılgılnıyorum yatıyorum sureklı yatıyorum zaten bakalım hayırlısı sızler ne yapıyorsunuz canım nasıl oldun cok sukur atlattın sımdı onumuzdekı ayları senden yıne guzel hayırlı haberler beklıyoruz teyzesı dua edıyoruz sızlere hep aklımdasınız....
selam canım arkadaşlarımhayırlı cumalar inşallah, rabbim şu mubarek saatler de tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin inşallah... çocuk isteyene çocuk çocuğu olanlara hayırlı doğumlar nasip etsin
AHİRİMSİNİN OĞLUŞU OLUYORMUŞ ONU GÖRMÜŞSÜNDÜR....hmm sanki biri erkek felan dedi gibi okudumda o yüzden şaşırdım. biz artık onların ellerine bağlıyız tatlım. canları ne zaman isterse ozaman öğrencez artık
canımcım bana dua et nooluurr rabbim senin duanı kabul eder hayırlısıylaa
tatlım dostinex prolaktin hormonu yüksek olanlara veriliyor.ben kullandım.göğüslerden süt gelmesi,adet düzensizliği,tüylenme gibi sorunları olanlara hormon tahlli yaptıktan sonra veriliyo.gerçi ben hiçbir belirtisini göstermedim ama..ayrıca bu hormonun diğer adı stres hormonu..bide yumurta kalitesini yükseltiyomuş..ben kullandım(1 tableti 2 ye böldüm.yarısını p.tesi,yarısını perşembe içtim) ve 2.ayımda hamile kaldım.ilacı kullanırken korunmadım hamile olduğumu öğrendiğim anda ilacı kestim çünkü düşüğe neden oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?