- Konu Sahibi pembemasal
-
ayyy kiz guldurdun beni yaaa alemsin yanim canim yap artik yapp yapp yapp pembemasal testini yapp
canim uzulme bende gecen ay yaptim sogan suyunu olmadi bu ay bisi yapmadim yine olmadi:26luruna birak hayirlisiyla olur
valla ben kızıma hamileyken 13 kilo almıstım 60dan 73 olmustum dogumdan cıktım 68 kiloyum sonra emizrirken falan 64 düştüm baya kaldım 64te
gecen sene bu zamanlar rejime başladım 58e düştüm herkez sok oldu cok zayıflamıssın diye tabi rejmi bırakınca bide tatil ramazan ayı girdi araya 60 oldum şimdi 61de kalmaya çabalıyorum inşallah almam aslında 59 falan olsam iyide gözüm yemiyor rejmi n
yapmaz sanmam cok iyi bir kadn git görüş begenmezsen başka doktora gidersin ama memnun kalacagına eminim
Kayseride misin sen nurançim
burda hemen hemen hersezin bebeişi var sanırım kızlar
Neresindesincanım
M zaman hümaya mi gitsem acaba dünyada aynur simura gidecektim hümada bildiğiniz iyi doktor varmi
gültepede oturuyorum sen ?
ewet canım orda dogum yaptım mükemmler ilgilendiler sezaryen oldu benimki sigortamız da var neysem kampanya yapmıslar bahar kampanyası diye 5 kuruş para vermemiştim hatta eşime hala derim dogumuda bedavaya getirdin diyeSende mi hümada doğum yaptın nuran
vallamı kızz kayseriden kız almak zordur kimlerdenmiş acababenim de karsi komsun kayseriden gelin aliyor ogluda orada oturuyor bende sizlerle bir baglanti kurayim dedim
ewet canım orda dogum yaptım mükemmler ilgilendiler sezaryen oldu benimki sigortamız da var neysem kampanya yapmıslar bahar kampanyası diye 5 kuruş para vermemiştim hatta eşime hala derim dogumuda bedavaya getirdin diye
vallamı kızz kayseriden kız almak zordur kimlerdenmiş acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?