Umutlarini Mayisa saklayanlar...

insallh da adet olmayacaksin canimmm cunku sen hamilesin bugun 5.gunmuydu canim

amin canim aminnn
kissss sen ne yemek yiyon boynaa hele ki aksam gec vakittt alacaksin kilolari bak demedi deme

iştahım acaip acıktır valla ama kontrollü yerim şimdi 61 kiloyum eger 100 gr. üstüne çıkarsam yemeden kesilirim öylede takıntılıyım
6 aydır 61 kilodayım inşallah hamile kalırsamda 8 kilo kota koydum kendime belki en fazla 10 kilo alcam inşallah

birde bu klomen denilen ilac hangi gun kullaniliyor ve ne kadar kullaniliyor arkadaslar gunde 1tane mi?
tatlım adetın 5.gunu basladım 5 gun kullandım gunde 2 tane
kızlar yogun akıntım kendını dızlerde kı eklemlerın yogun sancısına bıraktı egılınce kasıklarım agırıyor ve gogsume sancılar gelıyor beklemelerdeyımmm
yaa bı test yap yaptır bısye yapsanaaaa ben catladım meraktan haaa.gelıyo oklava sımdıı
Bana adettın bıttıgı gun vermıstı gunde 2 tane ıctım ama dozunu yasıma gore ayarlayamadıgı ıcın kıst olustu o doktorumu degıstırdım.

sana klomenden sonra catlatma ıgnesı vermedımı.eger yumurta catlama sorunun varsa yumurtan buyumus durmusdur catlamayıncada kıste donmustur yumurta kıstıne benzıyo senınkı

evet canım dıyorum ya hayırlısı yıne de yumurta kıstıyle de zor hamıle olunur ya bılgım yok ama kalınmaz gıbı gelıyor

M zaman hümaya mi gitsem acaba dünyada aynur simura gidecektim hümada bildiğiniz iyi doktor varmi

ayyy azimlisin senn ben alinca veremiyom hicc yaaa
evlendigimden beri 10 kilo fazlam var hep verecem dedim hep uzerine aldim daha daa...

evet canım dıyorum ya hayırlısı yıne de yumurta kıstıyle de zor hamıle olunur ya bılgım yok ama kalınmaz gıbı gelıyor

ne dengesızmıs o doktorda ya degıstır bence klomen verıp hem takıp yapmayıp hemde ıgne vermeyıp bırakmıs cayıra mevlam kayıra.
ya canım bı test yaptır bak 5.gün gecmıs bırde ay ne meraksızsın :)))))

ınat etım kızlar kac kere yaptım cıkmadı hatta esıme dedım doktora gorunucem hamılesın dıyınce test yapıcam o da cocugumuza testı gosterıyım dıye hatıra kalsın bu annem delıymıs der dedı

Amın canım butun kalbımızle amın
Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz.

-Hz. Osman-

ne güzel demiş, ilk kez duydum ve umut doldum :)

kızlar yogun akıntım kendını dızlerde kı eklemlerın yogun sancısına bıraktı egılınce kasıklarım agırıyor ve gogsume sancılar gelıyor beklemelerdeyımmm

kız sende nasıl bir sabır var, milyon kere yapmıştım testi ben olsam :)))

Evet bende zuleyhaya gitmeyi düşünüyorum nasıl biri o kadın yaşım. Küçük oldugu için bazi doktorlar hep eleştiriyor bu da öyle yaparsa

hakaten delisin çatlak.kız yapsana ben olsam yuz kere yapmıstım 5gun gecmıs kesın kesin kesinnn cıkar varsa delırttırtme bızı al bı test yap.senın dr ada gıdıcen yok.bu kadar rahat olabıldıgıne gore bencede hamılesın sen valla

hehehhehe ben ilk hamileliğimdeki çift çizgili idrar testini saklıyorum zırzır deli anne olujeeem.ya bu anneler günümüzde kutlu olsun dedirtmek istiyorum ben yaaa

ayyy azimlisin senn ben alinca veremiyom hicc yaaa
evlendigimden beri 10 kilo fazlam var hep verecem dedim hep uzerine aldim daha daa...
valla ben kızıma hamileyken 13 kilo almıstım 60dan 73 olmustum dogumdan cıktım 68 kiloyum sonra emizrirken falan 64 düştüm baya kaldım 64te
gecen sene bu zamanlar rejime başladım 58e düştüm herkez sok oldu cok zayıflamıssın diye tabi rejmi bırakınca bide tatil ramazan ayı girdi araya 60 oldum şimdi 61de kalmaya çabalıyorum inşallah almam aslında 59 falan olsam iyide gözüm yemiyor rejmi n

Evet bende zuleyhaya gitmeyi düşünüyorum nasıl biri o kadın yaşım. Küçük oldugu için bazi doktorlar hep eleştiriyor bu da öyle yaparsa
yapmaz sanmam cok iyi bir kadn git görüş begenmezsen başka doktora gidersin ama memnun kalacagına eminim

ayyy kiz guldurdun beni yaaa alemsin yanim canim yap artik yapp yapp yapp pembemasal testini yapp
methaba kızlar bu ayda hamile kalamadım soğansuyuda bi işe yaramadı

canim uzulme bende gecen ay yaptim sogan suyunu olmadi bu ay bisi yapmadim yine olmadi:26luruna birak hayirlisiyla olur

hehehhehe ben ilk hamileliğimdeki çift çizgili idrar testini saklıyorum zırzır deli anne olujeeem.ya bu anneler günümüzde kutlu olsun dedirtmek istiyorum ben yaaa

Ah İnşAllah hamıleyımdır canım da yapmıyıcam koc ınacı tutu yıne ben de saklıyıcam cnaım ya Allah hayrlı saglıklı katından nur yuzlu kız ve erkek evlatlar versın amın

benim ikizlerin 7 adet idrar testi kaseti hala duruyo 3 sene oldu neredeyse :)))) bır posete koydum saklıyorum.3.bebısınde negatıflerı attım pozıtıf olanı saklıyorum.hepımız delıyız hangımız akıllıyızkı :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…