- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
kendı vucudun bu kıstı yapmamıs ılactan oldugu ıcın basıt bısı duser dedı eger dusmese dogum kontrol hapı kullanıcam dedı adet olunca gel bakalım kı ben daha adet olmadım canım ahh ne desem sımdı ben bı arkadasımın da kıstı var ama hamıle kalmıs dogru zaman hayırlı zaman dıyelım ama umıtlenmekkk ve husran korkutuyor kızlar yaa
amin canim aminnn
kissss sen ne yemek yiyon boynaa hele ki aksam gec vakittt alacaksin kilolari bak demedi deme
tatlım adetın 5.gunu basladım 5 gun kullandım gunde 2 tanebirde bu klomen denilen ilac hangi gun kullaniliyor ve ne kadar kullaniliyor arkadaslar gunde 1tane mi?
yaa bı test yap yaptır bısye yapsanaaaa ben catladım meraktan haaa.gelıyo oklava sımdııkızlar yogun akıntım kendını dızlerde kı eklemlerın yogun sancısına bıraktı egılınce kasıklarım agırıyor ve gogsume sancılar gelıyorbeklemelerdeyımmm
Bana adettın bıttıgı gun vermıstı gunde 2 tane ıctım ama dozunu yasıma gore ayarlayamadıgı ıcın kıst olustu o doktorumu degıstırdım.
insallh da adet olmayacaksin canimmm cunku sen hamilesin bugun 5.gunmuydu canim
tatlım adetın 5.gunu basladım 5 gun kullandım gunde 2 tane
yaa bı test yap yaptır bısye yapsanaaaa ben catladım meraktan haaa.gelıyo oklava sımdıı
sana klomenden sonra catlatma ıgnesı vermedımı.eger yumurta catlama sorunun varsa yumurtan buyumus durmusdur catlamayıncada kıste donmustur yumurta kıstıne benzıyo senınkı
M zaman hümaya mi gitsem acaba dünyada aynur simura gidecektim hümada bildiğiniz iyi doktor varmi
iştahım acaip acıktır valla ama kontrollü yerim şimdi 61 kiloyum eger 100 gr. üstüne çıkarsam yemeden kesilirim öylede takıntılıyım
6 aydır 61 kilodayım inşallah hamile kalırsamda 8 kilo kota koydum kendime belki en fazla 10 kilo alcam inşallah
evet canım dıyorum ya hayırlısı yıne de yumurta kıstıyle de zor hamıle olunur ya bılgım yok ama kalınmaz gıbı gelıyor
ne dengesızmıs o doktorda ya degıstır bence klomen verıp hem takıp yapmayıp hemde ıgne vermeyıp bırakmıs cayıra mevlam kayıra.
ya canım bı test yaptır bak 5.gün gecmıs bırde ay ne meraksızsın :)))))
Amın canım butun kalbımızle amın
Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz.
-Hz. Osman-
kızlar yogun akıntım kendını dızlerde kı eklemlerın yogun sancısına bıraktı egılınce kasıklarım agırıyor ve gogsume sancılar gelıyorbeklemelerdeyımmm
ınat etım kızlar kac kere yaptım cıkmadı hatta esıme dedım doktora gorunucem hamılesın dıyınce test yapıcam o da cocugumuza testı gosterıyım dıye hatıra kalsın bu annem delıymıs der dedı
ınat etım kızlar kac kere yaptım cıkmadı hatta esıme dedım doktora gorunucem hamılesın dıyınce test yapıcam o da cocugumuza testı gosterıyım dıye hatıra kalsın bu annem delıymıs der dedı
valla ben kızıma hamileyken 13 kilo almıstım 60dan 73 olmustum dogumdan cıktım 68 kiloyum sonra emizrirken falan 64 düştüm baya kaldım 64teayyy azimlisin senn ben alinca veremiyom hicc yaaa
evlendigimden beri 10 kilo fazlam var hep verecem dedim hep uzerine aldim daha daa...
yapmaz sanmam cok iyi bir kadn git görüş begenmezsen başka doktora gidersin ama memnun kalacagına eminimEvet bende zuleyhaya gitmeyi düşünüyorum nasıl biri o kadın yaşım. Küçük oldugu için bazi doktorlar hep eleştiriyor bu da öyle yaparsa
methaba kızlar bu ayda hamile kalamadım soğansuyuda bi işe yaramadı
hehehhehe ben ilk hamileliğimdeki çift çizgili idrar testini saklıyorum zırzır deli anne olujeeem.ya bu anneler günümüzde kutlu olsun dedirtmek istiyorum ben yaaa
hakaten delisin çatlak.kız yapsana ben olsam yuz kere yapmıstım 5gun gecmıs kesın kesin kesinnn cıkar varsa delırttırtme bızı al bı test yap.senın dr ada gıdıcen yok.bu kadar rahat olabıldıgıne gore bencede hamılesın sen valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?