• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Günaydın canlar...ne o yaa cadı kazanı gıbı kaynatıp durmussunuz okumaktan gozlerım fal tası gıbı acıldı:)))ben bugun dr gıdecem adetımın 3. gunu yaa bakalım hayırlısı..kızlar klomen ıstesem dr dan bana gulermı ikiz muhabbeti için zaten annem ıkız ben ıkız bakarsın çifter çifter atarım kucaklarınıza alın teyzelerı cadıları derım:)))))AAyyy hayali bile heyecan yaptı oooff kii ooffff

Rabbim şu mubarek cuma günü yüzü hürmetine dularımız kabulu makbul eylesin....herkesin yüzü gülsün...

Amın canım aman doktora ilaç önerme bazen verdklerinde bile yanılıyorlar:D sen gıt kontrolu yapsın o sen sus :21:

:)))Tamam sustum:P yavas yavas hazırlanayım sıra alamadım bakalım ordan vereceklermı? olmazsa dogum evıne gıdecem orayı ıstemıyordum bebısımı orda almıslardı:(( psıkolojımı bozuyo dogumevının onunden her gecısımde coplere bakıyom bebeısımı burayamı attılar dıye:(((

:)))Tamam sustum:P yavas yavas hazırlanayım sıra alamadım bakalım ordan vereceklermı? olmazsa dogum evıne gıdecem orayı ıstemıyordum bebısımı orda almıslardı:(( psıkolojımı bozuyo dogumevının onunden her gecısımde coplere bakıyom bebeısımı burayamı attılar dıye:(((

Kotu dusunmeyelım sımdı canım Allah Hayırlısını versın Hepımıze

kızlarr selam herkese
reglinizi kaç gün geçince beta hcg yaptırdınız Birde değerleriniz kaç çıktı.Bilgi verirseniz çok sevinirim :))

kızlarr selam herkese
reglinizi kaç gün geçince beta hcg yaptırdınız Birde değerleriniz kaç çıktı.Bilgi verirseniz çok sevinirim :))

Günaydın kıslarrr,hayırlı cumalar.
Ben de bugünde tık yok,eğer akşama kadar reglim olmazsa yarın kan tahlili yaptıracağım.İnşallah b-hcg yüksektirde burdan değerini paylaşırım.:18:

selam kıslarrr,Allah ım bugün ettiğimiz ve her zaman ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah.Bebek bekleyenler sağlıkla ve hayırla bebeklerini kucaklarına alsınlar.Bebek isteyenlerede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.Tabiii öncelikle bizlere sağlık sıhhat nasip eylesinki bebişlerimizde sağlıklı olsun :))

Eceli sen kayseride misin canım

selam kıslarrr,Allah ım bugün ettiğimiz ve her zaman ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah.Bebek bekleyenler sağlıkla ve hayırla bebeklerini kucaklarına alsınlar.Bebek isteyenlerede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.Tabiii öncelikle bizlere sağlık sıhhat nasip eylesinki bebişlerimizde sağlıklı olsun :))

Amın canım butun kalbımızle amın
Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz.

-Hz. Osman-

merhba arkadaslar herkese gunaydin ohhhh herkes burada ne guzellll:))

kızlarr selam herkese

selam canım.ben reglime 1 hafta kala öğrenmiştim bhcg ile.25 çıkmıştı değer.

Arkadaşlar pazartesi doktora gideceğim allah izin verirse özele gideceğim ama aklıma takılan birsen var muayene ücreti dışında tahlillere filan ek ücret alırlar mi biliyor musunuz

herkesin günü güzel geçsin inşallah,günaydın:) 11 gün kaldı benim bat a.hem de 15 mayıs bizim tanışmamızın 7. yıldönümü olacak ve o gün öğrenicem,belki bu bi işarettir,o gün hediyem ikimizin bebeği olur inşallahhh.AMİNNNNNNN

Back