Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Arkadaşlar pazartesi doktora gideceğim allah izin verirse özele gideceğim ama aklıma takılan birsen var muayene ücreti dışında tahlillere filan ek ücret alırlar mi biliyor musunuz

sigortanız varmı canım varsa bile bazı hastanele almıyor baıları çok cüzzi bir miktar alıyor hangi hastaneye gidiceksin

Arkadaşlar pazartesi doktora gideceğim allah izin verirse özele gideceğim ama aklıma takılan birsen var muayene ücreti dışında tahlillere filan ek ücret alırlar mi biliyor musunuz

ben özel hastaneye gidiyorum.muayane parasına ek olarak tahlil parasıda veriyorum canım.

kızlar yogun akıntım kendını dızlerde kı eklemlerın yogun sancısına bıraktı egılınce kasıklarım agırıyor ve gogsume sancılar gelıyor beklemelerdeyımmm

arkadaslar ben dun adet oldum ya simdi cumartesiye randevu aldim dokrm 2.gunu gel demisti ama 3.gunu oluyor yumurtlama tedavisi demisti doktorum sikinti olurmuki acaba
bugun ilk gunu gibi adetimin ama dun cok cok az oldum bugun cozuldu.bugun icin doktrda randevu sirasi yok yarin icini bile zor aldimmm:26:

birde bu klomen denilen ilac hangi gun kullaniliyor ve ne kadar kullaniliyor arkadaslar gunde 1tane mi?

tatlım bence sorun olmaz.çünkü hormon testleride hep 3.günü yapılıyo.ama doktora telefonda sor istersen yinede.

Özel dünya hastanesine gideceğim para alırlar mi şimdi tedavi olmayacağım muayene olacağım

Özel dünya hastanesine gideceğim para alırlar mi şimdi tedavi olmayacağım muayene olacağım

tatlım eğer doktor senden tahlil falan isterse devlet hastanesinde yaptırabilirmiyim diye sor.çoğu doktor kabul ediyor dışarıdan yapılan tahlilleri.

Günaydın kıslarrr,hayırlı cumalar.
Ben de bugünde tık yok,eğer akşama kadar reglim olmazsa yarın kan tahlili yaptıracağım.İnşallah b-hcg yüksektirde burdan değerini paylaşırım.:18:

kızlar hepinize günaydın tetikte sizden gelecek haberleri bekliyoruz
artıkın test yapın ben de meraktan çatladım valla ...inşallah hayırlı haberler alırız Rabbim neylerse güzel eyler canlarım

sadece muayene ücreti alırcar o hastanenin 18-20- yada azcıktada pahalı olması lazım zaten tedavi anca ilaç falan verir onlarıda sen alcagın için gene hasteneye ek ücret ödemezsin tahlil isterse onlara alırlar belki 20-30
suan en çok ek ücret alan hastane kayseride dünya ve avrupa hastaneleri

günaydın kızlar inanırmısınız yeni uyandım
offff akşam geç vakit bişi yiyince böyle oluyorum işte
neysem
hepinizin cuması mübarek olsun Rabbim dualrımızı kabul eylesin.gönül muradlarımızı bizlere nasip eylesin ,herkimin ne gibi bir sıkıntısı varsa hayırlısıyla halas eylesin AMİN AMİN AMİN

ben kahvaltı hazırlayayım gözüm ekranda

aradim simdi arkadaslar olur yarin da gelebilirsin dediler ohhh icim rahatladi
pembemasalcim canim oncelikle gecmis olsun insallh benim de basima boyle bisi gelmez canim yaaa

Afıyet olsun canım Amın test konusunda hassasım canım ya ertelıyorum

canim sen bence kesin hamilesin bak icime doguyor:))doktorumu degistirdim dedin canim o ne dedi o da verdi mi bisiyler

kendı vucudun bu kıstı yapmamıs ılactan oldugu ıcın basıt bısı duser dedı eger dusmese dogum kontrol hapı kullanıcam dedı adet olunca gel bakalım kı ben daha adet olmadım canım ahh ne desem sımdı ben bı arkadasımın da kıstı var ama hamıle kalmıs dogru zaman hayırlı zaman dıyelım ama umıtlenmekkk ve husran korkutuyor kızlar yaa

amin canim aminnn
kissss sen ne yemek yiyon boynaa hele ki aksam gec vakittt alacaksin kilolari bak demedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…