- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
Rabbim şu mubarek cuma günü yüzü hürmetine dularımız kabulu makbul eylesin....herkesin yüzü gülsün...
Amın canım aman doktora ilaç önerme bazen verdklerinde bile yanılıyorlarsen gıt kontrolu yapsın o sen sus
:)))Tamam sustumyavas yavas hazırlanayım sıra alamadım bakalım ordan vereceklermı? olmazsa dogum evıne gıdecem orayı ıstemıyordum bebısımı orda almıslardı ( psıkolojımı bozuyo dogumevının onunden her gecısımde coplere bakıyom bebeısımı burayamı attılar dıye ((
kızlarr selam herkese
reglinizi kaç gün geçince beta hcg yaptırdınız Birde değerleriniz kaç çıktı.Bilgi verirseniz çok sevinirim :))
:)))Tamam sustumyavas yavas hazırlanayım sıra alamadım bakalım ordan vereceklermı? olmazsa dogum evıne gıdecem orayı ıstemıyordum bebısımı orda almıslardı ( psıkolojımı bozuyo dogumevının onunden her gecısımde coplere bakıyom bebeısımı burayamı attılar dıye ((
ins sabah hamis olarak kalkarsin yataktan ve gelmez artik reglin ,kirmizi kart tan artik nefret ediyorum valla ,
selam kıslarrr,Allah ım bugün ettiğimiz ve her zaman ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah.Bebek bekleyenler sağlıkla ve hayırla bebeklerini kucaklarına alsınlar.Bebek isteyenlerede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.Tabiii öncelikle bizlere sağlık sıhhat nasip eylesinki bebişlerimizde sağlıklı olsun :))
merhba arkadaslar herkese gunaydin ohhhh herkes burada ne guzellll:))
kızlarr selam herkese
reglinizi kaç gün geçince beta hcg yaptırdınız Birde değerleriniz kaç çıktı.Bilgi verirseniz çok sevinirim :))
Günaydın kıslarrr,hayırlı cumalar.
Ben de bugünde tık yok,eğer akşama kadar reglim olmazsa yarın kan tahlili yaptıracağım.İnşallah b-hcg yüksektirde burdan değerini paylaşırım.:18:
Günaydın kıslarrr,hayırlı cumalar.
Ben de bugünde tık yok,eğer akşama kadar reglim olmazsa yarın kan tahlili yaptıracağım.İnşallah b-hcg yüksektirde burdan değerini paylaşırım.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?