Umutlarini Mayisa saklayanlar...

bi dakka klomen kullanınca ikiz mi oluyomuş öyle bişey var mı ben de kullanırım ki o zaman

aannnnnaaam bende yeni haberimm alllaahhh ben bunu bi doğuriimmmm hoppaaa klomen yaşasın klomen ellahımm 3 çocuk isterim mis gibi olsunlar salih evlat olsunlarr ver allahımm verr

ya kızlar aşk olsun yani gündüz bi şey sordum döneniz olmadı....

acaba şimdi tekrar bi şansımı denesem diyorum

kızlar şimdi yarın benim bat günüm. bugün sabah kasıklarım öyle ağrıdıki eşimi zor geçirdim sonra öğleye doğru tekrar...

acaba reglimi oluyorummm ( ne dersiniz

bide sağ koluma hiç olmazdı ara ara bileğimle birlikte ince bir sızı girip çıkıyor.

canım pardon ilkimiz sen oldun

ahh canım yaa sıkma canını nasılsa devam ediyor umudumuz hayırlısı diyelim :26:

kızlar değerim 575 çıktı doktor daha yeni oyüzden keseyi görememişiz dedi çok mutluyum
çok ama çok mutlu oldum ben sana dedim demi arkadasım hadi hayırlısıyla kucagına al inşallah bebeişi dua et bizede

siz bana cevap yazmadınız ama ben yinede yazıyorum inş. bende bu ay hamile kalırım hayırlısıyla
hoşgeldin arkadaşım inşallah hepimizin göbekleri dolar bu ay

canım ben yeni geldim yeni gördüm inan
valla kol falan agrısı bilemiyorum ...bat günüde gelmiş çatmış ...bekle bakalım 2 gün daha test yap bir dünya belirti oluyor biliyorsun ama bazen psikolojikte olabiliyor hayırlısı olsun

iyigeceler kızlar
bugu sohbetim vardı ordanda anneme geçtim
regl bitti stressiz sorgusuz dinlemesiz bir ay olsun inşallah
relax olcak takmıcam kafaya herseyin hayırlsı Rabbim bilir iyisini
gönlümüzdekini nasip etsin inşallah Rabbim

canım ben yeni geldim yeni gördüm inan
valla kol falan agrısı bilemiyorum ...bat günüde gelmiş çatmış ...bekle bakalım 2 gün daha test yap bir dünya belirti oluyor biliyorsun ama bazen psikolojikte olabiliyor hayırlısı olsun[/QUOTE]

öyle canım benim ya... eh bende artık bekliycem sonuç neyse üzülmek yok...

amin canım amiiiiiiiiiiiiin....
sanada iyi geceler ...

bi dakka klomen kullanınca ikiz mi oluyomuş öyle bişey var mı ben de kullanırım ki o zaman

oyyy yirim onları keşke olsa.. harbiden klomen kullanınca oluyomuymuş. kafamıza göre kullanamıyoruzdur ama demi nasıl alcaz nasıl kullancaz ay çok helecanlanndımmmmmmmmmm

bizde bu ay klomenliyiz.. bizimde olmasın bide ikizzz

Kızlar hepinize iyi geceler bu klomen olayı tibben onaylanmış mı bana biraz tesadüfü bir olay gibi geldi klomen kullanıp aşılama yapıldıysa çoğul gebelik olma ihtimali yüksek doktorlar bu konuda uyarıda yapıyorlar zaten...bende klomen kullandım ve hamile kaldım tabiki doktor kontrolünde bir tedaviydi 8+5 günlük ve çevremde klomen kullanan cok ve çoğul gebelik yaşayanı hic olmadı ama belkide bilmediğim bir etkisi vardir

yap kiz testi bende catladim burda bu kiza neolduda regli gelmedi diye,,,,canimsin sen zuzu bende inanki seni cok sevdim,,hatirliyorum tanistigimiz gunu hatirlamazmiyim... oncelikle sunu soyliyim her insanda ve her hamilelikte belirtiler ilaki olucak diye bisey yok ,ben kizimda hamile kaldigimda ,ki ozamanlar regl gunlerimi bile hesabini tutmaz bilmezdim,,soyle kendi kendime bir gun oturdum koltukta ve dedimki yaww sanki ben coktandir regl olmuyorum dedim kikikikikiiiiiiii ,tabi regl olacakmisim gibi oldum ilk 4 gun felan ama olmadim hatirliyorum, ve o kacamak olan gece aklima geldi , kiz yoksaaaa `! dedim sonra yok canim bir gecede imkani yok dedim,,,,sonra yinede ne olur ne olmaz diye gidip test aldim ..naahhh kocaman cift koyu kirmizi yandi sok oldum .hemen doktora gittim bana 3 haftalik dedi,ve ben 1 bucuk aylik olana kadar hic ama hic bir belirtim olmadi 1 bucuk aydan sonra kasiklarim muthis agrimaya basladi ,doktor korkma ilk gebeligin vucudun aciliyor bebek yer yapiyor buyudukce ondan dedi ve rahatladim.bu arada hayal guzel isim ama hayalimsin hhmmmmm bilmemki ..benim kizimin adi da senem canim

canim benimde bildigim ,,duydugum ,kadariylen klomen yumurtalarin daha rahat daha iyi gelisip ve catlamasi icindir .Ha tabiki 1 degilde 2 yumurta birden catlayabilir gibi bir durum var ama bu gerceklesse bile cok az oranda cok nadir kadinlarda ikisi birden dollenir,ve genelde soyunda varsa ya kendi soyunda yada esinin ozman ihtimal daha yuksek diye biliyorum,,,,,ayrica klomen sadece hic yumurtlamayanlara veya zor yumurtlayanlara verilmiyor bence cunki ben duzenli yumurtluyorum ama yinede uzun bir deneme surecinden gecen kisilere veriliyor diye biliyorum.. gelecek bat 3 gunu baslicam hayirlisiyla.....

bu arada FGAK seni tebrik ediyorum canim allah saglikli kucagina almayi nasip etsin,,,regl gunlerine yakin belirgin bir sekilde belirtilerin olduysa bunu bizlere paylasirsan sevinirim canim....

adetlerime 10 gun var ama kasik agrilarim cok her an adet olucakmisim gibi ,,piskolojik diyorum takmamak icin ama valllahide gercek resmen agiryo tuvalette gidip gidip hep yoksa geldimi ?diye kontrol ediyorum uffff sende bu tip seyler yasadinmi ????ve benim adetlerim ne erken nede gec gelir cok duzenlidir anlamadim gitti

ins sabah hamis olarak kalkarsin yataktan ve gelmez artik reglin ,kirmizi kart tan artik nefret ediyorum valla ,

Gunaydınlar kızlar nasılsınız ben daha beklemelerde dun gece bı mide bulantısı yaşadım ama daha bişi yok akıntım yıne cok Ya Sabır...
klomen ilacı hakkında şunu söyliyim kızlar ben geçtiğimiz ay kullandım 5 gün meğer doktor bana dozunu yüksek vermıs ve kıst yaptı lütfen kontrolü kullanın doktorunuza yaşınızı söyleyın yaş ilerledikçe yumurtalama daha yavaş oluyor ve bana uygulanın tedavi 24 yaşımda olmama rağmen 40 yaş ve üzerine uygulanan tedaviyle eş değerdi ve kist yaptı başka doktora gittim önemli değil kendi bünyen yapmadığı için geöer dedi daha bekliyyorum kistle hamıle kanan arkadasımda var hatta doktor sezeryan dogum olur bebekle kıstı de alırız demıs bı arkadasımın da yazdıgını yenılıyım uzmanlar bır cok kadında kıst gorulebılır sadece baktırmadıkları ıcın bılmıyorlar demıs hanı adetım de duzensız sımdı test te yapamam bu ay hamıle kalırsam bu bır mucize olur cıdden Rabbim yar ve yardımcımız olsun Hayırlı Cumalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…