- Konu Sahibi pembemasal
-
gerçi ben her ay inş. diyorum ama sonuç hep negatif oluyo alıştım bu duruma birazda
ama öyle deme canım yaaa
Allah inşallah bizlerede anne olmayı nasip edecek
ne kadar zamandır istiyosunuz bebk
inşş. cnm ama her ay bu oluyo 9 yıldır istiyoruz sen ne zamandır istiyosun
Allah inşallah bu ay nasip eder bozma moralini dualarım seninle
ben 3 aydır istiyorum daha çok yeniyiz biz
bi dakka klomen kullanınca ikiz mi oluyomuş öyle bişey var mı ben de kullanırım ki o zaman
1 mayıs, 2 mayıs, 3 mayıs ... :))) kızlar eğer hamile kalırsam kimseye söylemiycem eşimden başka. inanın nazar değdiriyorlar fgak arkadaşım tebrikler Allah daim etsin.bizlerede dua et lütfen aranızda meryem suresi okuyan varmı ...
canım ben okuyorum...
Ben de okuyorum.Rabbim kabul etsin inşallah.
canım pardon ilkimiz sen oldunama buna itirazım varmayıs ayının ilk hamilesi benim unuttunuzmu ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorum ama dün öğrendim bu güzel haberi inşallah herşey yolundadır da hamileler kervanına bende katılırım
ahh canım yaa sıkma canını nasılsa devam ediyor umudumuz hayırlısı diyelim :26:ay valla hangi duygular icinde oldugumu bilemedim geldi kirmizilar yani daha lekelenme basladi ama geliyorlar yineee....
aradim hemen doktorumu cumartesiye randevu aldim yumurtlama tedavisiiiii
benim hala umudum mayis ama bat tarihimi degistirelim 31mayis arkadaslarrKARNIM AGRIYORR(
çok ama çok mutlu oldum ben sana dedim demi arkadasım hadi hayırlısıyla kucagına al inşallah bebeişi dua et bizedekızlar değerim 575 çıktıdoktor daha yeni oyüzden keseyi görememişiz dedi çok mutluyum
hoşgeldin arkadaşım inşallah hepimizin göbekleri dolar bu aysiz bana cevap yazmadınız ama ben yinede yazıyorum inş. bende bu ay hamile kalırım hayırlısıyla
canım ben yeni geldim yeni gördüm inanya kızlar aşk olsun yani gündüz bi şey sordum döneniz olmadı....
acaba şimdi tekrar bi şansımı denesem diyorum
kızlar şimdi yarın benim bat günüm. bugün sabah kasıklarım öyle ağrıdıki eşimi zor geçirdim sonra öğleye doğru tekrar...
acaba reglimi oluyorummm( ne dersiniz
bide sağ koluma hiç olmazdı ara ara bileğimle birlikte ince bir sızı girip çıkıyor.
iyigeceler kızlar
bugu sohbetim vardı ordanda anneme geçtim
regl bitti stressiz sorgusuz dinlemesiz bir ay olsun inşallah
relax olcak takmıcam kafaya herseyin hayırlsı Rabbim bilir iyisini
gönlümüzdekini nasip etsin inşallah Rabbim
bi dakka klomen kullanınca ikiz mi oluyomuş öyle bişey var mı ben de kullanırım ki o zaman
oyyy yirim onları keşke olsa.. harbiden klomen kullanınca oluyomuymuş. kafamıza göre kullanamıyoruzdur ama demi nasıl alcaz nasıl kullancaz ay çok helecanlanndımmmmmmmmmm
bizde bu ay klomenliyiz.. bizimde olmasın bide ikizzz
yaa dayanamıyorumm ben galiba yarın esimden gizli test yapıcam yarında regl olmazsam yok artık 5 gündür regl bekliyorum, hiç basıma gelmemisti. sadec düsündüren olsada çıkar mı? kaçıncı gün idrarda çıkıyor ben hep kanda baktırıyordum çünkü?sey bende hiç belirti yok varda regl belirtisi. karında sislik,göğüslerde sislik ve agrı ama uçları acımıyor bilemedim valla offf ne zor bu bekleme... senle tanıstıgım günü hatırlıyormusun o günden beri bekliyorum... 15 inde yumurtlama günümdü ve ilk konustugum sendin ilk göz agrımm:) kızım olursa adını hayalimsin koycam.. yalan diil hayalimsin:) bence çok uygun:)))
Kızlar hepinize iyi geceler bu klomen olayı tibben onaylanmış mı bana biraz tesadüfü bir olay gibi geldi klomen kullanıp aşılama yapıldıysa çoğul gebelik olma ihtimali yüksek doktorlar bu konuda uyarıda yapıyorlar zaten...bende klomen kullandım ve hamile kaldım tabiki doktor kontrolünde bir tedaviydi 8+5 günlük ve çevremde klomen kullanan cok ve çoğul gebelik yaşayanı hic olmadı ama belkide bilmediğim bir etkisi vardir
ya kızlar aşk olsun yani gündüz bi şey sordum döneniz olmadı....
acaba şimdi tekrar bi şansımı denesem diyorum
kızlar şimdi yarın benim bat günüm. bugün sabah kasıklarım öyle ağrıdıki eşimi zor geçirdim sonra öğleye doğru tekrar...
acaba reglimi oluyorummm( ne dersiniz
bide sağ koluma hiç olmazdı ara ara bileğimle birlikte ince bir sızı girip çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?