- 10 Kasım 2009
- 2.527
- 629
- 363
- Konu Sahibi pembemasal
-
İş yerinde bir arkadaşım ikiz istediği için klomen kullandı,ikizlere hamile kaldı,eltiside sen ne kullandında böyle oldu diye sıkıştırmış,oda söylememiş,oda çantasından reçetiyi kaptığı gibi eczaneye koşmuş,oda şimdi ikizlere hamile,komedik bunlar
bizde bu ay klomenliyiz.. bizimde olmasın bide ikizzz
İş yerinde bir arkadaşım ikiz istediği için klomen kullandı,ikizlere hamile kaldı,eltiside sen ne kullandında böyle oldu diye sıkıştırmış,oda söylememiş,oda çantasından reçetiyi kaptığı gibi eczaneye koşmuş,oda şimdi ikizlere hamile,komedik bunlar
Arkadaşlar benim 3 günlük bir gecikmem söz konusu,ne hamilelik ne de adet belirtileri mevcut,idrarda negatif çıkıyor ne yapsam şaştım kaldım :26:
hahhahhaaa manyaklar yaaa
benim eşim ikiz teki acaba ikiz olurmu diye korkuyorum millet ikiz doğurmak için ilaç kullanıyo oda iyimiş
neden olması
kız bide benim avatarımda ikizdi unutmuşummben dünden hazırım yani
Cesaret örnekleri benim böcükler,doğumlarına az kaldı,ikisininde bir kız bir erkek,kim farklı bişi alıyorsa,ertesi gün öbürüde hemen koşturuyor,işe yarasın yaramasın,çok tatlı bir kapışmaları var.Birbirlerini de çok seviyorlar,aynı apartmandalar,birinin ışığı kapanmadan öbürü yatmıyor
Psikolojini hazırla arkadaşım.Klomenli çok çoğul gebelik var etrafımda.Kuzenim üçüzlere hamileydi,25. haftaya kadar getirmişti ama taşıyamadı.Bu temmuzda tekrar klomen kullanacağım diyor.İkiz istiyor,yaşı biraz ilerledi,tek avazda kurtulayım istiyor tabi Allah ın takdiri.
canım hayırlısıyla olsunda ikiz tek farketmezdediğin gibi Allahın takdiri hayırlısı olsun hakkımızda senin kaçıncı ayın canım:26:
bi dakka klomen kullanınca ikiz mi oluyomuş öyle bişey var mı ben de kullanırım ki o zaman
bi dakka klomen kullanınca ikiz mi oluyomuş öyle bişey var mı ben de kullanırım ki o zaman
Korunmasız ilk ayım canım,onu da pek beceremedikde işte ucundan oldu gibi
olmuştur inşallaaahhhh
Bilmiyorum canım ya,günüm geçti ama idrar testlerim negatif,adet belirtimde yok,şaştım kaldım
Evet viole sen ikiz istiyordun ,ama bak üçüzde olabilir.Minik minik evin içinde birisi masanın altından gelir,birisi koltuğun arkasından en küçükleride tv nin arkasından düşünsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?