• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]KAÇINCI ÇOCUK OLACAK?
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mathematician
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]... nisan
[/TD]
[TD]...mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylugulu
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]littlebirdie
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]7 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elabebek
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]6 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuze
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]2 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egzantrikressam[/TD]
[TD]ikinci[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4 mayıs[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Allah sabır versin 6dusuk nedeni bellimi peki?5ay oldu kızımı kaybedeli cok zor acisi dinmiyor:43:

canım yoğun araştırmalar sonucunda kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik.tedavi uyguladım ama ne yazık ki yine olmadı.şimdi burda konuşup diğer arkadaşlarımın heyecanlarına gölge düşürmek istemem.hele bi hamile kalayım da.gerisi Allahın takdiri.

[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mathematician
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]... nisan
[/TD]
[TD]...mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylugulu
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]littlebirdie
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]7 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elabebek
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]6 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuze
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]2 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egzantrikressam
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]4 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pptya87[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]4 nisan[/TD]
[TD]1 mayıs[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]adaeylem[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]8 mayıs[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

arkadaşlar benide ekleyebilir misiniz benim bat 8 mayıs aslında yarın reglm ama sanki olcakmış gibi o yüzden bende mayısa kalıyorum hayırlısı artık

[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mathematician
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]... nisan
[/TD]
[TD]...mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylugulu
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]littlebirdie
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]7 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elabebek
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]6 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuze
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]4 Nisan
[/TD]
[TD]1 Mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egzantrikressam
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]4 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pptya87[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]4 nisan[/TD]
[TD]1 mayıs[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]adaeylem[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]8 mayıs[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ffakem[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]10 Nisan[/TD]
[TD]8 Mayıs[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu listeye iki kez girme olasılığımda var benim :) 30 mayıs gibi :)

Son düzenleme:
selam kızlar benim bir sorunum var bir türlü başedemiyorum. fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun. eşimle 2 yıllık evliyiz. 6 ay korunduktan sonra bebek istedik boşuna korunmuşuz eşim varikoselmiş. ameliyatı olduk. ekim 29 son adetimdi. malesef 20 aralıkta düşük sebebi ile kürtaj oldum.ilk ay korundum sonra korunmadım ama gelelimki benim kocam olacak bu adam beni sinir ediyor. yumurtlama günleri ilişkinin önemini bilse bile eğer canı istemiyorsa sen istersen kı... yırt umrunda bile değil. stresten kafayı yeme noktasına geldim. valla başkalarının kocası yeterki karısı yatmak istesin 3 günlük yoldan koşarak gelir benim adam hayır derse asla yapmaz. öyle cazibe falan sökmüyor oduna. ne yapmalıyım bana yardım edin

selam kızlar benim bir sorunum var bir türlü başedemiyorum. fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun. eşimle 2 yıllık evliyiz. 6 ay korunduktan sonra bebek istedik boşuna korunmuşuz eşim varikoselmiş. ameliyatı olduk. ekim 29 son adetimdi. malesef 20 aralıkta düşük sebebi ile kürtaj oldum.ilk ay korundum sonra korunmadım ama gelelimki benim kocam olacak bu adam beni sinir ediyor. yumurtlama günleri ilişkinin önemini bilse bile eğer canı istemiyorsa sen istersen kı... yırt umrunda bile değil. stresten kafayı yeme noktasına geldim. valla başkalarının kocası yeterki karısı yatmak istesin 3 günlük yoldan koşarak gelir benim adam hayır derse asla yapmaz. öyle cazibe falan sökmüyor oduna. ne yapmalıyım bana yardım edin

Rüveyda belli ki eşinin ruhsal durumu bazı düşüncelerinize uygun değil.Kadınlar olarak bazen erkeklerin beğenmediğimiz içgüdülerini bebek yüzünden istemek zorunda kalabiliyoruz ve buda onları mutsuz ediyor,belki bebeğin şimdiden onun önüne geçtiğinin farkındadır,üstüne gitme istersen,sonuçta herkesin yaşam saati farklı.Bazen hiçbir sebep yokken canımız hiç birşey istemeyebiliyor,dönemsel bir durum olabilir.

Rüveyda belli ki eşinin ruhsal durumu bazı düşüncelerinize uygun değil.Kadınlar olarak bazen erkeklerin beğenmediğimiz içgüdülerini bebek yüzünden istemek zorunda kalabiliyoruz ve buda onları mutsuz ediyor,belki bebeğin şimdiden onun önüne geçtiğinin farkındadır,üstüne gitme istersen,sonuçta herkesin yaşam saati farklı.Bazen hiçbir sebep yokken canımız hiç birşey istemeyebiliyor,dönemsel bir durum olabilir.

her ay aynı durumu yaşıyoruz. yumurtlama döneminden sonra normal olan ilşkmiz neden yumurtlama döenmindede olmuyor. ben artık bıktım. artık dayanma gücüm kalmadı. o istmezse ben hiç istmemem artık bebek olauıda rafa kalksın en azından tüp için bir miktar para biriktirinceye kadar. heralde onuda esirgemez benden.

her ay aynı durumu yaşıyoruz. yumurtlama döneminden sonra normal olan ilşkmiz neden yumurtlama döenmindede olmuyor. ben artık bıktım. artık dayanma gücüm kalmadı. o istmezse ben hiç istmemem artık bebek olauıda rafa kalksın en azından tüp için bir miktar para biriktirinceye kadar. heralde onuda esirgemez benden.

canım benim bozma moralini madem yumurtlama dönemi dışında gayet normal ilişkiniz yumurtlama döneminden felan bahsetme hiç kocana çokta üstüne gitme herifin oluruna bırak...

yumurtlama günlerını söyleme kocana normal gır ılıskıye azaten bbek ıcın dıye ılıskıye gırınce stresten tutmasıda zora gırıyor varıkosel olayından dolayı esınde onun sorunundan doalyı ebebk olmaması psıkoljısını bozmustur belkı tutmazsa dıye kendısını eksık hıssetmesın dıye gırmıyodur ılıskıye dıye erkeklerde oaln bırsey bu malesefkı eger bebek olmaması erkegın bır rahatsızlıgından kaynaklıysa yedıremıyoalr gururlarına sankı bır sucmus gıbı benım esımde sperm sayısı düşüktü zorla spermıyogram yaptırırdık sonra hamıle kaldım bır oglumuz oldu sımdı ıkıncıyı ıstıyoruz mesela tekrar bır soerm degerlerıne bakalım dıyorum gıtmıyor dra nasılsa bır tane var olursa olur olmazsa olmaz dıyor senınkınınde böyle bırsey düşün eksık hıssıdıyor yanı kendısınde sen dedıgım gıbı yumurtlama gününü söyleme yumurtlaman gecınce dersın yumurtlama dönemım baslıyor dıye nasılsa gırmek ıstemıcek sende sen bılırsın dersın :1:

Back