• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Tatlımmm.. sağol bebeğim:) Ben yaparım yine size liste kuzum, sen hiç dert etme:) Bu haftasonunu bir atlatayım, 2-3 gün yoğun olacağım biraz ondan sonra dönüşte, mayıs listesi yapmaya başlarım..:34:

Banum yoksa nisan olmadı mı? Burda olman bizim için güzel ama sen üzülmüş olabilirsin diyede birşey yazamıyorum ama olmadıysada üzülme bu ay Allah ın izniyle çift çizgileri görücez :)

slm ben de geldimmm
bizde bu ay korunmayı bırakıyoruz inşallah.
mayısta hayırlı haberler almak nasip olur hepimize:16::16::16:
liste yapılacaksa bat 7 mayıs.

ben nısan 1de adet oldum ama zaten calısma olmamaıstı buaya şimdi batım 29 nısan tutmazsa mayısta büyük ıhtımal umudum yok nısandanda mayıstada burdayım hatta sımdıden gelsemmıkı nısan 28 lerde olursam adet mayıstada 27 cıvarları beklemede olurum :ssz:
buarada tuze banu adet olmadı nısanın sonlarında olucaksanırım 20 sınden sonra batı yanı:53:

ben nısan 1de adet oldum ama zaten calısma olmamaıstı buaya şimdi batım 29 nısan tutmazsa mayısta büyük ıhtımal umudum yok nısandanda mayıstada burdayım hatta sımdıden gelsemmıkı nısan 28 lerde olursam adet mayıstada 27 cıvarları beklemede olurum :ssz:
buarada tuze banu adet olmadı nısanın sonlarında olucaksanırım 20 sınden sonra batı yanı:53:

Şimdi sen deyince baktım gerçekten 25 nisanmış,daha zamanı var,inşallah istediği gibi olur :)

Merhabalar, ben de bugün itibariyle Mayıs topigine gecmis bulunuyorum.Allah başka keder vermesin,ne diyelim. İnşallah, hepimiz birbirimize destek olarak, Mayıs ayında çift çizgiyi göreceğiz. Umudumuz hep bizimle olsun. :16:

kızlar işte tablomuz

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]KULLANICI ADI[/td]
[td]KAÇINCI BEBEĞİ OLACAK?[/td]
[td]SAT[/td]
[td]BAT[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mathematician[/td]
[td] ilk[/td]
[td]... nisan[/td]
[td]...mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylugulu[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]5 mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td]littlebirdie[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]7 mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elabebek[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]6 mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tuze[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]2 mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

kızlar işte tablomuz

[tr]
[td]KULLANICI ADI[/td]
[td]SAT[/td]
[td]BAT[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mathematician[/td]
[td] ilk[/td]
[td]... nisan[/td]
[td]...mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylugulu[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]5 mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td]littlebirdie[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]7 mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elabebek[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]6 mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tuze[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]2 mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Ellerine sağlık arkadaşım,gördüğüm kadarıyla liste başıyım,keşke bende sizler gibi mayıs ortaları olsaydım,Allah nasip ederde hamile kalırsam aralıkta doğma ihtimalimiz yüksek olacak,neden böyle diyorsun diyen olabilir diye açıklama yapma gereği hissettim,oğlumun gittiği kreş kurum kreşimiz ve ocak tan başlayarak çocukları kayıt yapıyorlar,aralık bebeleri bir sonraki seneye kalıyor ve bakacak kimsem yok.Oğlumunda bu sene okula başlama-başlamama durumu var.En son yapılan düzenlemelerde ocak-şubat-mart doğumlular bu sene diğerleri velilerin insiyatifine bırakıldı,bu durum böyle devam edecekse bazen temmuzamı ertelesem diyorum.Şimdi farkında değiliz bu durumların ama zamanı gelince off dememek için ister istemez düşünüyorum.

kızlar işte tablomuz

[tr]
[td]KULLANICI ADI[/td]
[td]SAT[/td]
[td]BAT[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mathematician[/td]
[td] ilk[/td]
[td]... nisan[/td]
[td]...mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylugulu[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]5 mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td]littlebirdie[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]7 mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elabebek[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]6 mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tuze[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]2 mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

teşekkür ederim canım.ellerine sağlık.
benim ilk bebeğim olacak inşallah...

Ellerine sağlık arkadaşım,gördüğüm kadarıyla liste başıyım,keşke bende sizler gibi mayıs ortaları olsaydım,Allah nasip ederde hamile kalırsam aralıkta doğma ihtimalimiz yüksek olacak,neden böyle diyorsun diyen olabilir diye açıklama yapma gereği hissettim,oğlumun gittiği kreş kurum kreşimiz ve ocak tan başlayarak çocukları kayıt yapıyorlar,aralık bebeleri bir sonraki seneye kalıyor ve bakacak kimsem yok.Oğlumunda bu sene okula başlama-başlamama durumu var.En son yapılan düzenlemelerde ocak-şubat-mart doğumlular bu sene diğerleri velilerin insiyatifine bırakıldı,bu durum böyle devam edecekse bazen temmuzamı ertelesem diyorum.Şimdi farkında değiliz bu durumların ama zamanı gelince off dememek için ister istemez düşünüyorum.

tuzee sen hayırlısıyla hamıle kal nüfusta ocak yazıdrıverırısın olmazmı??

bir tanıdık bulursun belkı ozman buay korunun ne dıyım eger sorun yoksa hamıle kalamnda es gecın buayı:42:

selam ..yumurtlama döneminde gün aşırımı çalışmak gerek yoksa iki üç gün üst üse çalışmak mı
gerak acaba..

kızlar işte tablomuz

[tr]
[td]KULLANICI ADI[/td]
[td]SAT[/td]
[td]BAT[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mathematician[/td]
[td] ilk[/td]
[td]... nisan[/td]
[td]...mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylugulu[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]5 mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td]littlebirdie[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]7 mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elabebek[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]6 mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tuze[/td]
[td]...[/td]
[td]...[/td]
[td]2 mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

canım benimde bat tarihim 4 mayıs ikinci bebeğim olacak Allahın izniyle...

selam ..yumurtlama döneminde gün aşırımı çalışmak gerek yoksa iki üç gün üst üse çalışmak mı
gerak acaba..

doktorlar gün aşırıyı tavsiye ediyorlar.sitenin çok güzel ovulasyon hesaplama programı var,ona bakarak muhtemel günleri netleştirebilirsin.

Benim bat 5mayis görünüyor listede 4mayis olacak.olursa ikinci bebeğim olacak ilkini 4aylik hamileyken kaybettim:2:

canım benim de 6 düşüğüm var.inşallah bu kez hamile kalır sağlıkla kavuşuruz bebişlere.ben hamilelik olarak değil de kaçıncı çocuk olacağı anlamında listeyi düzenledim.

Back