- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.041
oo kızlar kaynatmısınız yıne dıyet olayı derken sıze bı tafsıyem dıyete 4 cu haftamdayım 5 kılo gıttı seker hıc kullanmıyorum sekersız cay kahve arada dıyet cıkolata o da bazen
bu arada dün itibariyle ben de hazirana kaldım... eşim bi kaç ay dinlen dr. a gitme, çok yıprandın diyor...
bebegım sende sorun pco muydu kı?
2,5 cm lik çikolata kisti canım... bir de prolaktin ve tsh sınırda dolaşıyor :)
Kızlar ben sizi terk ediyom artık,artıkın kendime göre bir başlık bulcam,herkes kendini anlatmış,hiç 81 doğumlu yok,ben almış yaşını gitmişim :2: yeni başlık açacağım,adı da yaşlılar kulubü :)
Kızlar ben sizi terk ediyom artık,artıkın kendime göre bir başlık bulcam,herkes kendini anlatmış,hiç 81 doğumlu yok,ben almış yaşını gitmişim :2: yeni başlık açacağım,adı da yaşlılar kulubü :)
ay yok artık canım burda yas sınırlaması mı var ya oyle deme ya bız hala anne olma adaylarıyız yaslılar klubu nerden cıktı:)
Kalıyim demi,alıştım size zaten çoookkk moralim bozuk,pembikim işten gelince hemen test yaptım,silik bile olsa yiyecektim inanki,hiç bişi yoktu,olmayacak demekki.
ay ne guzel anlatmıs hayat hıkayesını bı de kısmet arıyor kardesıne:))) kız ben artık test kullanmıyıcam anca doktora gıdersem belırtıler uzerıne ondan ogrenırım baska turlu olmaz sınırlerım bozuluyor yoksa hadırlısı dıyelım benım kocıs gelır sımdı ısten ben kacar opuldunuz cok cok cok
Matematiğim sen de kendine çok iyi bak,doktor yar dediyse yat,çok dikkat et kendine,bizi habersiz bırakma.
canım benim lekelenmeler devam ediyocanımı çok sıkıyo.inşallah kesilir yaaa
canım ya bendede var seninki nasıl birde beta hcg baktırdınmı yükselişi ne alemde bende iki gündür açık kahve leke geliyor ve beni çok üzüyor...
kahverengi akıntı bence seni korkutmasın
ben bugün doktora gittim ilk defe
bana şöyle dedi
kahverengi ya da pembe akıntı gelebilir kırmızı gelirse beni ara dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?