- Konu Sahibi pembemasal
-
benim bat tarihim 12 mayıs ama çıldırcam meraktan.henüz hamilelik belirtisi hiç göstermedim.ama psikolojikmidir nedir midem dalgalanıyor o kadar.fakat kuvvetli bi çalışma yaptık ovulasyon dönemimde
ayy ne guzel aslinda battaniye falan orebilirim bende biliyorum o kadar ormeyii aslinda kesme islemi yapmadan orerimm ay firsat bulunca yun sis falan alayim barii bende
ama bazen de korkuyorum yaa hic cocugum olmazsa
ayy benimde yarin ama karnim agriyor yaa galiba olacam reglbenim bat tarihim 12 mayıs ama çıldırcam meraktan.henüz hamilelik belirtisi hiç göstermedim.ama psikolojikmidir nedir midem dalgalanıyor o kadar.fakat kuvvetli bi çalışma yaptık ovulasyon dönemimde
Allah esirgesin canım niye öyle kötü düşünüyorsun Rabbimin hazinesi zengin bol bol dua edicez hayırlısıyla bizlere bebek nasip edicek
kötü düşünmeyecegiz pozitif ol
battaniye örebilirsin tabi kesme işleminide komşun falan yokmu yada annen kayınvaliden onlar yardımcı olur inan pek iyi ouyor örgü örmek
ama kimsecikler yok buralardaa yaaa nerelerdesinizz bende gideyim bariii
Umutlarini mayisa saklayanlar insallah butun isteyenlere Allah evlat verir nisay ayni bol bol hamilelerin olmasi dilegiyle ve sizlere de umut dolu gunler
Nurancımm sende örgü örüyosun galiba.bende çok severim ama çalıştığım için vaktim yok örgü örmeye.
ayy ben bayılırım örgü örmeye aklicem şimdi ördüklerimden ama daha düğmeleri eksik :26:
ecelicim teşekkür ederim canım.inşallah bir daha Allah ım yaşatmaz aynı şeyleri.sen nasılsın bu arada..
Nurancımm sende örgü örüyosun galiba.bende çok severim ama çalıştığım için vaktim yok örgü örmeye.
yakın olsaydın düğmelerini ben alırdım yeğenimin örgülerine :)))
niye kocaman çıktıki bu resimler
Adet oldum bu sabah canım sıkkın bıtanem sımdı ovulasyon tarıhıme bakıyordum bat 30 mayıs sanırım... 29 mayıs benım dogum gunum ınsallah bebısım bana suprız yapar:))))
Eline saglık canımcım ama sankı kırmızının omuzunda sımetrı bozuklugu var yada bana oyle geldı bırı bıraz daha uzun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?