Umutlarini Mayisa saklayanlar...

benim bat tarihim 12 mayıs ama çıldırcam meraktan.henüz hamilelik belirtisi hiç göstermedim.ama psikolojikmidir nedir midem dalgalanıyor o kadar.fakat kuvvetli bi çalışma yaptık ovulasyon dönemimde

hadi hayırlısı canım 10 günün kalmış ....

kuvvetli bir çalışma sonrası gelsin bebişlerrrrrr...

ayy ne guzel aslinda battaniye falan orebilirim bende biliyorum o kadar ormeyii aslinda kesme islemi yapmadan orerimm ay firsat bulunca yun sis falan alayim barii bende
ama bazen de korkuyorum yaa hic cocugum olmazsa

Allah esirgesin canım niye öyle kötü düşünüyorsun Rabbimin hazinesi zengin bol bol dua edicez hayırlısıyla bizlere bebek nasip edicek
kötü düşünmeyecegiz pozitif ol

battaniye örebilirsin tabi kesme işleminide komşun falan yokmu yada annen kayınvaliden onlar yardımcı olur inan pek iyi ouyor örgü örmek

benim bat tarihim 12 mayıs ama çıldırcam meraktan.henüz hamilelik belirtisi hiç göstermedim.ama psikolojikmidir nedir midem dalgalanıyor o kadar.fakat kuvvetli bi çalışma yaptık ovulasyon dönemimde
ayy benimde yarin ama karnim agriyor yaa galiba olacam reglinsallh hamilesindir canim yaa hadi hayirlisi

dogru soyluyorsun canim iste geliyor bazen oyle sinir sinir seyler aklima rabbim en kisa zamanda nasip eder insallah hepimizin yuzu guler
orgu isine baslayim bir elbet denk gelir biri kestiririm canimm:))ogrenirim ben onuu

ama kimsecikler yok buralardaa yaaa nerelerdesinizz bende gideyim bariii

kıslar kismeler yok bu topikte.....akşam olsada eve gitsem kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben.

Son düzenleme:
ecelicim teşekkür ederim canım.inşallah bir daha Allah ım yaşatmaz aynı şeyleri.sen nasılsın bu arada..

Nurancımm sende örgü örüyosun galiba.bende çok severim ama çalıştığım için vaktim yok örgü örmeye.

Adet oldum bu sabah canım sıkkın bıtanem sımdı ovulasyon tarıhıme bakıyordum bat 30 mayıs sanırım... 29 mayıs benım dogum gunum ınsallah bebısım bana suprız yapar:))))

Bu arada mayıs topiği vatana millete hayırlı ugurlu olsun umudumuz bıtmesın...AMİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNN

işte benim ördüklerim daha elimde bir yelek,bir kazak,bir çeket,bir battaniye var
hangisini canım isterse onu örüyorum

Son düzenleme:
Eline saglık canımcım ama sankı kırmızının omuzunda sımetrı bozuklugu var yada bana oyle geldı bırı bıraz daha uzun:))

Adet oldum bu sabah canım sıkkın bıtanem sımdı ovulasyon tarıhıme bakıyordum bat 30 mayıs sanırım... 29 mayıs benım dogum gunum ınsallah bebısım bana suprız yapar:))))

ah canım.olsun inşallah en kısa zamanda Allah ın izniyle bebişine kavuşursun canım.

Eline saglık canımcım ama sankı kırmızının omuzunda sımetrı bozuklugu var yada bana oyle geldı bırı bıraz daha uzun:))

yok canım 2 side aynı fakat 1 tanesini 1 sıra eksik yapmışım sökmeyede erindim neysem böle olsun dedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…