- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
sizlerde durumlar nedir arkadaslar bat tarihleri ne zaman
[/B]
benimki 22-23 mayıs ve nisande 3 gün geçiklemeli oldum
ayy bitmez bu mayıs bana daha çalışmaya başlamadık
normalde yarin canim ama belki bugun de olurum diye dusunuyorum 1 2 gun oynuyor arada
gecer gecer bak 2 gunu gecti sayilir artik sen kendini calismalara odakla ondan baska bisi de dusunme hayatim
inşallah canım buay bebegide düşünmicem düşündükce gelmiyor sıpam kendimi başka şeylere odaklıcam valla belirti faşanda hesaplamıcam
kız kardeşim hamile ona örgü falan öreyim hiç olmazsa zaman geçer farketmeden
az kaldı demi seninkine ayy biz daha çalışmaya bile başlamadık bitermi bu mayıs
ben orgu bilmiyorum ama hamile kalirsam ogrenip ormek isterim bende yavruma bisiler...
canım benimki normalde 2 gün kaldı ama şimdi regli olurmuyum yoksa günüm geçincemi olurum yada bebiş varmıdır amannnnnn bekliycez görücez...
Allah nasip ettiyse gelicek yoksa önümüzdeki aya kalcak hayırlısı.
mutlaka ögren derim ben güzel örerim Allah var kendi kızıma örmüştüm battaniye çeket falan kış başından beride kız kardeşiem örüyorum daha bebek yoktu o zman şimdi 4.5 haftalık hamile baya bişi birikti daha kafamdada bi sürü şey var örecegim seviyorum hem stres attırıyor hem bişiler düşünmüyorsun
mutlaka ögren derim ben güzel örerim Allah var kendi kızıma örmüştüm battaniye çeket falan kış başından beride kız kardeşiem örüyorum daha bebek yoktu o zman şimdi 4.5 haftalık hamile baya bişi birikti daha kafamdada bi sürü şey var örecegim seviyorum hem stres attırıyor hem bişiler düşünmüyorsun
evet bekleyip gorucez canim bende test falan yapmayacam
mart ayinda gunumden once test yaptim pozitifi gordum ama gunumde regl oldum
o yuzden ahtim var bekliyorum....umutlanip ta hayal kirikligina ugraman cok daha kotu anlatamam ya cok uzulmustum o ay
canım işte testlerede tam olarak güvenemiyor insan...
bekle canım günün geçince yaparız inşaalah güzel haberlerle mayıs topiğde bebiş haberi duymaya başlar.
ayy ne guzel aslinda battaniye falan orebilirim bende biliyorum o kadar ormeyii aslinda kesme islemi yapmadan orerimm ay firsat bulunca yun sis falan alayim barii bende
ama bazen de korkuyorum yaa hic cocugum olmazsa
ben kaciyorum evimi toplayim az gorusuruz yine arkadaslarr
tatlım niye öyle deyip kendini üzüyosun. Allah büyük her zaman hayırlısını iste.
sadece zamanı var mutlaka gelcek bebişler ... hayırlı zamanda hayırlı bebiş iste.
rabbim bekletiyorsa muhakkak bir nedeni vardır.
dogru diyorsun canim da insan iste surekli kendini dinleyince aklina gelmeyen kalmiyor.hayirlisi olsun dedigin gibi
rabbim insallah en kisa zamanda hepimizin yuzunu guldururAMINNN
sizlerde durumlar nedir arkadaslar bat tarihleri ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?