Umutlarini Mayisa saklayanlar...

5 kişilik bir aile :)) hayalimdi hep kalabalık bir masada eşim ve ben baş köşelerdeyiz etrafta 3-4 çocuk :) bu kadar olmasa da 1 e 2 ye de razıyız Rabbim yardım et... çok mutlu olun inşallah canım, sağlık, huzur getirsin yuvana oğluşun...

hayır olsun rüyan canım :) kimmiş o dr??? bende dr arıyommmm. ah canım ah bir de rüyalarımız olmasa :)))) yine bata kaldı 2-3 gün yine bir belirti yok

kızlaaaar meraba gece gece ne kaynatıyosunuz :) bıraz once hamıle oldugumu ogrendım cok sevındım de tanıdık tanımadık herkesle paylasıyım dedım pcolularda anne olabılıyormuus :))

cnm nasl bı tedavı gordun ve ne kadar surdu ben de pcoyum da bı kur uyguladın mı detaylı anlatırmısın

merhaba kızlarrr
niye buralar böyle sessiz :26: herkes haziran topiqindemi yoksa :44: tabi bizim batlar ayın son gününe denk geldiqi için biz sona kaldık

Son düzenleme:
Oraya geçelim madem.bölük pörçük olmasın,3 gün var buranın bitimine.

Dur sana bişi anlatim gül biraz.hafta sonu kayın valıdemdeydık dün dönecektik eşim gitti traş falan olsu saç sakal cillop gibi yemede yanında yat tarıfındentam beklıyorum hadı hazırlan gıdelım dıye anaa demezmı bu gecede kalalım yarın bu tarafta ışım var ben bırden renk attım annesıde yuzume bakıyo bıse dıyemıyorum farketmez dedım ama ben bıle duymadım ne dedıgımı cok sınırlendım yanımdan gecerken sessızce kutlamak ısterdım de neyse dedım pis pis guldu uyuzzz amaa durr ben bunun acısını cıkarmazmıyım sence ?

yani akşam kayınvalidednde kaldın sinir olurum vallaaa.burnundan getirrrr.büyük intikam alll:))) sende belirti varmııı

eceli neden yazmıyon kızzzz nereye kayboldunnn sen şimdi nerdesin evindemi kayınvalidendemiii.kırmızılardan belirti varmı hamileliğe karşı belirti varmı anlat yaaa

günaydın bayanlar nasılsınız ben bugün dr gitcektim ama yağmur başladı napsam bilemedim

kızlarr bugün benim bat günüm ama gelen giden yokk.ama dün çok karnım ağrıdı.kesin yolda geliyorlarr

danışcamda nasıl gidicem bilmiyorum . zuzu tatlım nasılsın sesin çıkmıyo hiç ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…