- Emoji Skoru
- 23
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.621
selam cancagızlar uzun zamandır gıremedım ewde deıldık cunku lıstenın son halını bırı paylassa bakalım kımler guzel haberler vermıs.bu arada gectıgımız salı dr a gıttım ve bebısımın cınsıyetını ogrendım vee bir oğluşum daha geliyo.minnacık erkekım gosterdı cınsıyetını.ense kalınlıgına bakıldı 2lı tarama yapıldı sukur hersey normal.ınsss.2 erkek 1 kız olmak uzere 3 cocuk annesı olacak olmak muthıs bısey.
Kizlar nasilsiniz? Benim karnim cok agriyo batida tahmin edemiyorum sanirim bir hafta var ve regl belirtisi bu agrilar. Iyi bir dr tavsiye ettiler regl olursam eger ona gidicem. Ama dua edelim hamis olayim... Allah hayirlisini Hayirli zamanda versin onuda gonlumuze gore ihsan eylesin. Aminn. Esim ruyasinda hamile bir koyun gormus kanguru gibi kesesi varmis ve bembeyaz bir kuzu cikmis bununda anlami erkek cocuga yoruluyor. Hayirlisi olsun bunu yildizname bakan hocqada soylemisti cok eskiiden. Hayirlisi kismet...
kızlaaaar meraba gece gece ne kaynatıyosunuz :) bıraz once hamıle oldugumu ogrendım cok sevındım de tanıdık tanımadık herkesle paylasıyım dedımpcolularda anne olabılıyormuus :))
28 mayıs bat ya herru ya merru
Ayşaaaaaaaaaaa sobeeeeeeeeeeeeeee
amacınn ne yavrum seninnn varmı kırmızılardan haberrrr
Ayy senin amaç diyen dilinikırmızılar yok cok sukurde bugun son gun haa bırde yarın dogum gunum ınşallah bana suprız olur
Dur sana bişi anlatim gül biraz.hafta sonu kayın valıdemdeydık dün dönecektik eşim gitti traş falan olsu saç sakal cillop gibi yemede yanında yat tarıfındentam beklıyorum hadı hazırlan gıdelım dıye anaa demezmı bu gecede kalalım yarın bu tarafta ışım var ben bırden renk attım annesıde yuzume bakıyo bıse dıyemıyorum farketmez dedım ama ben bıle duymadım ne dedıgımı cok sınırlendım yanımdan gecerken sessızce kutlamak ısterdım de neyse dedım pis pis guldu uyuzzz amaa durr ben bunun acısını cıkarmazmıyım sence ?
günaydın bayanlar nasılsınız ben bugün dr gitcektim ama yağmur başladı napsam bilemedim
dr neden gidicektinnn kiii
ben geçen gün başka dr gitmiştim ya orda tahlil felan yapılmıştı idrar yollarımda iltihap çıktı ilaç yazdı dr ama ben kendi dr sormaadan almadı hem onu sorcaktım hemde ilaç yazdırcaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?