Umutlarini Mayisa saklayanlar...

piiişşşştt bebişler nörüyonuz bakim

Evet canım bende okudum onu bende stres yapmayim istiyorum ama olmuyor işte bi bebek görünce ister istemez kafana takıyorsun bugün eşim sperm testi verecek pazartesi de doktora gösterecek bakalım ne olacak:44::44::44:

Evet canım bende okudum onu bende stres yapmayim istiyorum ama olmuyor işte bi bebek görünce ister istemez kafana takıyorsun bugün eşim sperm testi verecek pazartesi de doktora gösterecek bakalım ne olacak:44::44::44:

Of özlem yaaa yapma yafrimm daha yasın 17 nolur hayatını cehenneme cevırmehele evlılıgının tadını cıkar gununu gun et varya ınankı ben senın yasında olacam hııç takmam oluruna bırakırım ne zaman olursa derım droktor doktor ne gezmem ama anlmıyorsun cokta haklısın bu duygu bır gırdımı ınsanın ıcıne yer bıtırır

günaydın kızlar...

bugün iki gün geçti ama sonuç negatif

acaba geç döllenme olabilir mi.. misal 3 mayısdan olsa şu an çıkması mı gerekirdi :26: (3 mayıs olma ihtimali yüksekte ondan diyom )

:))neyse hayirlisi olsun diyelim sabah sabah eşimin teyzesine geldik ya:126::126::126:

kızlar bı karar aldım hıcbır sacma pskolojık belırtıde test yapmıyıcam ancak doktora gıdınce o soylesın bısı varsa yoksa test yapmammmmm kararlıyım

kocişi işe yolladım anneme kahvaltıya gıdecem uyumadım 3 gun orucluydum gec kalkmıstım ama bır bakıyom maşallah kaynatıyonuz o yuzden sabahın koru gırdım..hayırlı işler canımcım

Ise degil kuzum eccelim bursa yollari tasli suanda bursadayim hem gezme hem ibadet icin hepiniaz icinde dua edicem cok guzelmis buralar.

Ise degil kuzum eccelim bursa yollari tasli suanda bursadayim hem gezme hem ibadet icin hepiniaz icinde dua edicem cok guzelmis buralar.

Ben Bursa lıyım dualrınız kabul olsun... Çok güzeldir Bursa mız hoşgeldiniz...

Rabbime şükürler olsun böyle güzel bir mucizeyi bana nasip ettiği için... Hamileyim Allah tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin.

canıımm çok sevindik vallaaa böyle güzel haberlere çoooook ihtiyacımız var... Rabbim bebişini sağ salim kucağına almanı nasip etsin...
Anaa gecmiş olsun şekerim ordan buraya bulasmaz dimi

sana doğru mikroplarımı gönderdim beeeennn anaammm ölüyom vallaaaa bide bu halde yine işe geldim bennn off allahım offf bu çile ne zaman bitecek acabaa...
Yok gıııı merak ettım nasıl duruyor dıye kendıme suprız yapım dedım bırde tabıkı sizlere

allah senii ne etmesin görünce kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı vallaaa kandırıkcı seniiiiii.....

kızlaaarrr hepinize günaydınlar olsuuuunnn... yazarken enerjim çok gibi görünebilir ama felaketim beynimden ateş çıkıyo resmeeennn kızlaaarrr dün akşam kayınvalidem aradı geçmiş olsunaaa bizim ev yapılıyodu işleri az kaldı veeeeeee 15 hazirana taşınıyosunuz dediiiiiiii çok korkuyorum yaaaaaa beeennn ya eşyalarıma bişey olursaaa toplanma faslı felaann off off... bide evde henüz gaz yok elektikle suyuda mütahit veriyomuş ocak ve banyo durumu sıkıntılı... elektirikli şofben alırız geçici olarak dedii oda nasıl olur bilemiyorum.. bana dua edin kızlar yaaa yarın başlıyorum evimi toplamayaa...

ayyy daha tazecik deseneeee... allahım korusun miniğimizi.. bence doktora gitmende fayda var... en azından ilk anından itibaren kontorllü geçer hamileliğin.. bu aya özel bişey denedinmi hamile kalabilmek için..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…