- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.561
kızz ecelı sen hamılemısınnnnn
Yok gıııı merak ettım nasıl duruyor dıye kendıme suprız yapım dedım bırde tabıkı sizlere
Evet canım bende okudum onu bende stres yapmayim istiyorum ama olmuyor işte bi bebek görünce ister istemez kafana takıyorsun bugün eşim sperm testi verecek pazartesi de doktora gösterecek bakalım ne olacak:44::44::44:
Ay delıı ya mutlu oldum bıde bu aysemm nerde kahvaltı softasına daldı her halde
Rabbime şükürler olsun böyle güzel bir mucizeyi bana nasip ettiği için... HamileyimAllah tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin.
kocişi işe yolladım anneme kahvaltıya gıdecem uyumadım 3 gun orucluydum gec kalkmıstım ama bır bakıyom maşallah kaynatıyonuz o yuzden sabahın koru gırdım..hayırlı işler canımcım
tebrik ederim canım gözün aydındarısı diğer isteyenlerin başına inş
Ise degil kuzum eccelim bursa yollari tasli suanda bursadayim hem gezme hem ibadet icin hepiniaz icinde dua edicem cok guzelmis buralar.
günaydın kızlar nasılsınız
gunaydın cnm nasılsınız bebısle sen
Rabbime şükürler olsun böyle güzel bir mucizeyi bana nasip ettiği için... HamileyimAllah tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin.
Anaa gecmiş olsun şekerim ordan buraya bulasmaz dimi
Yok gıııı merak ettım nasıl duruyor dıye kendıme suprız yapım dedım bırde tabıkı sizlere
canıımm çok sevindik vallaaa böyle güzel haberlere çoooook ihtiyacımız var... Rabbim bebişini sağ salim kucağına almanı nasip etsin...
teşekkür ederim canım amin inş. 25 nisandı en son regl günüm sanırım şuan 4+3 haftalık p.tesi dr dan randevu aldık erken mi bilmiyorum ama kime söylediysem dr git dedi o yüzden bizde bi gidelim görünelim dedik :)
teşekkür ederim canım amin inş. 25 nisandı en son regl günüm sanırım şuan 4+3 haftalık p.tesi dr dan randevu aldık erken mi bilmiyorum ama kime söylediysem dr git dedi o yüzden bizde bi gidelim görünelim dedik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?