Umutlarini Mayisa saklayanlar...

canım sen hamilesin gibi geldi bana o kırmızılar yerleşme kanaması olmasınnnnnnn
Ağzından bal damliyor. İnşallah öyledir ama tam yumurtlamanin 4, 5 gün sonrasında çok ince, çok az bir kanamaydi, benim adet başlamadan 1, 2 gün önce öyle başlardı. Ben adet olacağım sandim, bir de korktum, eyvah düzenim bozuluyor diye. Yerleşme kanamasını bilmiyorum ne zaman oluyor? Bilemiyorum. Çok ümitlenmek istemiyorum ama inşallah öyledir.

inşaallah bebişten olmuştur tatlım ama bana öyle geldi ... batına ne kadar vardı...

Batıma bir hafta var. Ben de düşünmemeye çalışıyorum güya!

canım Rabbim herşeyin hayırlısını göstersin güzel haberler alırsın inşaallah ama unutma hayırlısı ne zamansa Rabbim o zaman verecek... o yüzden sabredicez ve Allah sabrımızın sonucunu mükafatlandırcak...

Evet evet, kesinlikle haklisin. Sabır sabır) ben kendime hep söylüyorum bunu. Rabbim yardımcımız olsun. Ben hep umutluyum zaten.

slm kızlarrrrrrrrrrrrr geri sayım başladı kldı 10 :) 2 gündür acayip eklem ağrılarım var özellikle bacaklarım çok ağrıyor bir de akıntım ve gazım fazla havalardan mıdırrrrrrrrrrrrr üşütmüşümdür demiii :))

teşekkür ederim arkadaşım bu tabloda kendimi görmek beni çok mutlu etti. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.

Heeeyyy güzel anne ve güzel anne adayları nasılsınız hadiii uyanın

Ecelicim gunaydin baak ben varim.. Erkenciin nie uyumadin datlum senn? Ben yoldayim haedi sana noldu? Allah teknolojiden razi olsun bak telefondan baglaniyorum benn size.

Ecelicim gunaydin baak ben varim.. Erkenciin nie uyumadin datlum senn? Ben yoldayim haedi sana noldu? Allah teknolojiden razi olsun bak telefondan baglaniyorum benn size.

kocişi işe yolladım anneme kahvaltıya gıdecem uyumadım 3 gun orucluydum gec kalkmıstım ama bır bakıyom maşallah kaynatıyonuz o yuzden sabahın koru gırdım..hayırlı işler canımcım

Sağol pembişim iyi sayılır senin keyifler nasıl

ıyı vAllah canım aksam mısafırlerım vardı uyandım etrafı topladım falan bu gun annemler gelıcek sımdı oturdum bende gecen hafta adet oldum polı kıstık ovel tedavısı goruyorum cyclo ıcıyorum da benım hormonları etkılıyor galıba gogste hasasıyet kasıkta batmalar olusuyo:S bı de dıyetımın 3 cu haftası ve ben tam tamına 4 kilo vermisim mutluyummmm

Ohh tu tu tu maşallah ne güzel olmus bakarsın bi mucize olmuştur hamişsindir tatlim

Ohh tu tu tu maşallah ne güzel olmus bakarsın bi mucize olmuştur hamişsindir tatlim

InsAllah canım benım cumlemıze mucıze olsun da o fazla bı umurumda degıl artık adetım duzelsın de dun bı arkadas yazmıstı hazıran topıgınde annesı 18 yıl tedavı gormus hamıle kalamamıs tedavıyı bırakmıs arkadasa hamıle kalmıs tek nedenı stresmıs 18 yıl hamıle kalamamasının artık takmıyorum acıkcası olurse olur olmasada Allahın taktırı bız Allahtan daha ıyı bılemeyız Allah yuzumuzu guldurur ınsAllah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…