- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.521
Bana da ettin mi kız bende dün namaz kıldım kuran okudum sonra da eurovisiona baktım:)))):78:
günaydın kızlarr... benim hiiiçmi hiç keyfim yokdün çok feci hastalandım boğazlarım tavan yapmış durumda akşam da hiçbeşey yapamadım ben yaaaa eşim sohbete gittii akşam bende işten gelince tv karşısına uzanmıştım saat 10 gibi uyuya kalmışım çok feci bir gece geçirdim sürekli uyandım.. uykuda eşimden ateş istemişim aşkım ateş versene demişim oda napıcaksın ateşi demiş bişey yakıcamda diyomuş hiç hatırlamıyorum şuurum bile gitmiş nerdeyse... şuandada gözlerimden sanki ateş fışkırıyo bide bu halde işe geldim ben yaaaaaaaa :2: izin alıcam ama idari amirimiz henüz gelmemiş onu bekliyorumm inşallah izin verirde evime gider dinlenirimm
geçmiş olsun canım benim.dikkat et kendine benimde sabahtan beri sümüğüm akıyor (ne kadar iğrencim hahahahahaha kötü kadın gülüşü)
benim doktorum bu ilaç bitsin 15 gün sonra gel dedi..o zmaan benim adetimin 3.gününe denk gelmiyo?nasıl bu testi yapacakki?
Bu poralaktın testı adetın 3.gunu yapılıyormus ama dr bır bıldıgı vardır herhal..
Senden bizdensın yani deli mubarek gece kacamak yaptın hee kacıncı geldık barı onu soyle gercı ben hıc merak etmıyomda
her hangı bır rahatsızlıgın yoktu dı mı canım hayırlı olsun ben pcoyum da umutt beklıyorumm Allah saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasip ettsın Amin
harika bir değer güzelim... maşaallah diyelim
valla mayıstan güzel haber duyduk sonunda canım inşaallah son süratbebiş haberleri duyarız...
Senden bizdensın yani deli mubarek gece kacamak yaptın hee kacıncı geldık barı onu soyle gercı ben hıc merak etmıyomda
Arkadasim hayirli ugurlu olsun koklamayida nasip etsin rabbim. Seni daha once gormedim sanki sessizce geldin bebek haberyle cee eee yaptin resmen cok guzel haberlede bomba gibi dustun icimize. Degerine gelince cook degerlii gercekten. Cook iyii kac haftalik ki bu ne yuksek deger.. Ikizmikine:) vee. Hisler konusunda cook haklisin anliyor insan biliyor neredeyse gercek oldugunu... Masallah masallah...
Rabbime şükürler olsun böyle güzel bir mucizeyi bana nasip ettiği için... HamileyimAllah tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin.
ben pazartesi ve perşembe içiyorum.dün başladım.ilaç bittiğinde 18 haziran civarı oluyor.tam adet dönemi.ama doktor ilaç bitsin 15 gün sonra gel dedi.yani adet dönemini çoktan geçmiş oluyor.
Beklemek çok zor di mı kızlar? İnşallah, bekleyişimizin neticesi güzel olur. Hem olumlu düşünmeye çalışıyorum, hem de olmazsa diye hayalkirikligina ugramaktan korkuyorum.
Evet ya! Bazen çok strese giriyorum, ama olumsuz düşünmenin iyi olmadıgı aklıma geliyor, debelenip dürüyorum valla, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Aklımı dağıtmaya çalışıyorum, bir de batıma daha var ama 1,2 gün önce çok hafif bir kırmızılık gördüm tuvalet kağıdında ama arkası gelmedi. Bari dengem bozulmamış olsa diye dua ediyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?