- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.481
Gıııı etmemmi önce sana kimse duymasınhiç aklımdan çıkarmadınkı maşallah kabusum olsun şaka tabiki ama dua ederkın komıgıme ne gıttı bılıyonmu ismen edeceklerime mesela tamam sana aysegul dedım pemnişe ne dıyecem pembemasalmı dıyecem enzantrıkressamamı dıyecem aayy cok guldum seatrısemı dıyecem bır suru rumuz var ısım bılmıyorum bende topyekün dua ettım gercekten:tez zamanda İNŞALLAH büle olursunuz
pembe masal çok acıktımmm bennnn
günaydın kızlarr... benim hiiiçmi hiç keyfim yokdün çok feci hastalandım boğazlarım tavan yapmış durumda akşam da hiçbeşey yapamadım ben yaaaa eşim sohbete gittii akşam bende işten gelince tv karşısına uzanmıştım saat 10 gibi uyuya kalmışım çok feci bir gece geçirdim sürekli uyandım.. uykuda eşimden ateş istemişim aşkım ateş versene demişim oda napıcaksın ateşi demiş bişey yakıcamda diyomuş hiç hatırlamıyorum şuurum bile gitmiş nerdeyse... şuandada gözlerimden sanki ateş fışkırıyo bide bu halde işe geldim ben yaaaaaaaa :2: izin alıcam ama idari amirimiz henüz gelmemiş onu bekliyorumm inşallah izin verirde evime gider dinlenirimm
çok geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et
günaydın kızlarr... benim hiiiçmi hiç keyfim yokdün çok feci hastalandım boğazlarım tavan yapmış durumda akşam da hiçbeşey yapamadım ben yaaaa eşim sohbete gittii akşam bende işten gelince tv karşısına uzanmıştım saat 10 gibi uyuya kalmışım çok feci bir gece geçirdim sürekli uyandım.. uykuda eşimden ateş istemişim aşkım ateş versene demişim oda napıcaksın ateşi demiş bişey yakıcamda diyomuş hiç hatırlamıyorum şuurum bile gitmiş nerdeyse... şuandada gözlerimden sanki ateş fışkırıyo bide bu halde işe geldim ben yaaaaaaaa :2: izin alıcam ama idari amirimiz henüz gelmemiş onu bekliyorumm inşallah izin verirde evime gider dinlenirimm
geçmiş olsun canım benim.dikkat et kendine benimde sabahtan beri sümüğüm akıyor (ne kadar iğrencim hahahahahaha kötü kadın gülüşü)
Canım ben suan porplaktın tedavısındeyım dr dedıgını yazıyorum.dostınex verdı ve bunu pazartesı persembe ıcecegımı adet olursam 3.gunu tekrar tahlıl yapmam gerekecegını sonuclara bakacakmıs sayet yıne yuksekse tekrar devam edecekmısım taki bu 3 ay surene kadar ama dendıgı gıbı sut yapıcı şeyler tuketmemek lazım.adetın persembe yada pazartesı gunune gelıyorsa sen ılacı iç sorun yok ha bu arada bana korun demedı ben cocuk ıstedıgım ıcın (özgür takıl dedi
kötü kadın gülüşün batmasın emiiiii :) saol cnmmm valla sabah 1 tane aferin içtim şimdide parol içicem bebiş varsa zararı olurmuki...?
Aysem nasilsin? Vaa mi belirti neyim?ben meryem suresine basladim suqan isteyim okusam olurmu. Ama abdestim yok?
Aysem nasilsin? Vaa mi belirti neyim?ben meryem suresine basladim suqan isteyim okusam olurmu. Ama abdestim yok?
offff yaaaa sıkıcı birgün bunaldım haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?