Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Bana da ettin mi kız bende dün namaz kıldım kuran okudum sonra da eurovisiona baktım:)))):78:

günaydın kızlarr... benim hiiiçmi hiç keyfim yok dün çok feci hastalandım boğazlarım tavan yapmış durumda akşam da hiçbeşey yapamadım ben yaaaa eşim sohbete gittii akşam bende işten gelince tv karşısına uzanmıştım saat 10 gibi uyuya kalmışım çok feci bir gece geçirdim sürekli uyandım.. uykuda eşimden ateş istemişim aşkım ateş versene demişim oda napıcaksın ateşi demiş bişey yakıcamda diyomuş hiç hatırlamıyorum şuurum bile gitmiş nerdeyse... şuandada gözlerimden sanki ateş fışkırıyo bide bu halde işe geldim ben yaaaaaaaa :2: izin alıcam ama idari amirimiz henüz gelmemiş onu bekliyorumm inşallah izin verirde evime gider dinlenirimm

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et

geçmiş olsun canım benim.dikkat et kendine benimde sabahtan beri sümüğüm akıyor (ne kadar iğrencim hahahahahaha kötü kadın gülüşü)

geçmiş olsun canım benim.dikkat et kendine benimde sabahtan beri sümüğüm akıyor (ne kadar iğrencim hahahahahaha kötü kadın gülüşü)

kötü kadın gülüşün batmasın emiiiii :) saol cnmmm valla sabah 1 tane aferin içtim şimdide parol içicem bebiş varsa zararı olurmuki...?

benim doktorum bu ilaç bitsin 15 gün sonra gel dedi..o zmaan benim adetimin 3.gününe denk gelmiyo?nasıl bu testi yapacakki?

Tunaydin kizlar nasilsiniz? Dun bo bo dua ettim hepinize tek tek diil ama:) kizlar yuppi goguslerim agriyo en azindan hamis olmasamda. Vucut normal seyrinde... Yoksaa ne belirtiler gorduk icinde bebis yok ne bebisler gorduk belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…