Umutlarini Mayisa saklayanlar...

inşaallah sonuna dek hayırlı bir hamilelik geçirirsin tatlım yaaa işte Rabbim büyük yeterki istesin...

o zamannnn ne diyoruzzzz... gelsin ..... gerçekten mucize gibi tatlım çok sevindirik oldumm...

marhaba arkadaslarr
KANDILINIZ MUBAREK OLSUN RABBIM TUM DUALARIMIZI KABUL ETSIN INSALLH
gorusuruzzz...

kızlar bu arada kandiliniz mübarek olsun... dün akşam 20 rekat namaz kıldım ve bol dua ettim... Rabbim kabul etsin. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

ay bu ayda mı olmuyorr ne ....??? artk mayısta kesmicek beni, hazirana başlicam heradee offf çok üzüldüm yaaa.... bi de teste ulaşmak kolay olunca her sefer sarsılıorsn ama napiiim dayanamıormm .. bu ayda olmazsa önümüzdeki ay doktora gdicem artkk .. depresyna sürükleniooorrrrmmm (((( bu aydaki son çırpınışlarr bakalım allahım herkese hayırlısını versin , kimseye aratmasın ... (((

ayy nereye kayıtlıyım hep karıştırdımm banunun listesindeydim

hamilelik belirtiler çok garip şekilde kendini gösterdi bugun kan testide olumlu çıktı ama az kanamam var ilaç kullanıyorum pazartesi tekrar kana bakacaklar kızlar:26: Allah herkese versin nasip etsin...

şişşşş stres yokkkevham yok sakin ol...kan testi felan yaptırdın mı hormonlarına baktırdınmı hiç..

canım ben kullandım ama bana yuksek doz ve gunde 2 kere verdıgı ıcın kıst yaptı hemen doktorumu degıstırdım ben de sımdı polıkıstılıkle cabalıyorum Allahımın ıznıyle

Çalınan her kapı hemen açılsaydı ümidın sabrın ve isteğın derecesi anlaşılmazdı ,rabbim için hiçbirşey yoktur ol der oluverir. Yeterki istemesini bilip istedikten sonra beklemesini bilelim .Rabbim inşallah bütün olmasını istediğiniz dulararınız için ol desin Kandiliniz Mübarek Olsun ))))))))

Kızlar bu gece bol bol dua edelım semaya gonderelım dıleklerımızı Allah hepımızın yuzunu guldursun Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…