- Konu Sahibi pembemasal
-
Amin canım inşallah,ben de hesaplayıcıdan baktım şimdi,benim batım daha yarın gözüküyor ,bu ay sinirlilik filanda olmadı ama bebekte yok eminim,idrar testine verdiğim paracıklarıma üzülüyorum.
Nisan bana uğurlu gelmedi kimyasal gebelik yaşadım umarım mayıs şanslı gelir eğer şanslı gelirse ilk sizinle paylaşıcam kızlar.bide ovulasyon hesalamasını bilen varsa bir zahmet benle paylaşabilirmi:)))
haklısın ya o dandik testlere para verip duruyoruz, bet pek sinirli falan olmam sadece adete yakın göğüslerim ağrır bir gün kala da geçer... ben bir de tuhaf rüyalar görüyorum neye yoracağımı şaşırıyor valla....
benim bat 11 imiş ya ben yanlış hesaplamışım( bu ay çalışmaları tamamladık eşim sırf yumurtlama günü için izin aldı yanıma geldi:))) bakalım bu kadar emek işe yarar inşallah:)))daha 11 gün var bakalım gelecek mi bebek:))
benim bat 17 mayıs kızlar listeye yazar mısınız. önümüzdeki 4-5 gün yumurtlama günlerim sanırsam , ovulasyon testi aldım bugün negatif çıktı , yarın deneyeceğim tekrar. bebişlerimiz gelsin bu ay inşallah . bana ikiz gelsiin :)
Arkadaşlar öncelikle hamile olanları tebrik ederim, Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasib etsin... hamile kalmak isteyenlerin de Rabbim yardımcısı olsun. Ben eşim ayrı yerlerdeyiz işlerimizden dolayı. Yumurtlama tarihini tutturamıyoruz . İlk defa korunmadık ve adetimin 8 ve 10. günlerinde denedik. yumurtlama tarihime denk gelmedi biliyorum ama tutma olasılığı var mıdır? adetime de daha 19 gün var. 19 günden önce öğrenmenin yolu yok mu?
Arkadaşlar öncelikle hamile olanları tebrik ederim, Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasib etsin... hamile kalmak isteyenlerin de Rabbim yardımcısı olsun. Ben eşim ayrı yerlerdeyiz işlerimizden dolayı. Yumurtlama tarihini tutturamıyoruz . İlk defa korunmadık ve adetimin 8 ve 10. günlerinde denedik. yumurtlama tarihime denk gelmedi biliyorum ama tutma olasılığı var mıdır? adetime de daha 19 gün var. 19 günden önce öğrenmenin yolu yok mu?
selam kızlar çatlama iğnemi 21 de oldum yarın 12 günü sizce belli olur mu ilaçın etkisi geçmişmidir lütfen yardım edin
tuze sağol canım inşallah bu ayki çalışmalar boşa gitmez valla yıllık izin mizin kalmadı bebek sevdasına:))) inşallah olur bu ay ne zor eşinden ayrı kalmak yaa yumurtlama denk getirmek :))
Saadet çatlatma iğnesini olduktan hemen sonra mesela o gün mü ilişki diyor doktorlar,bilmiyorum canımda eğer o günse idrarında çıkmış olabilir.Çünkü bhcg döllenmeden 9-10. günlerde idrarda çıkıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?