How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Ben bu gun 40 cı gunumdeyım canım Meyrem Süresinde yarın son Allah hepımıze tez zamanda hayırlı saglıklı evlatlar versın Amın
Bunun yanında ne okuyorsun baska

tatlım benimde 21. günüm sen bir ara meryem suresinden hariç başka dualarda indirmiştinya hepsini okuyorum... Allah hayırlı zamanda hayırlı bebişler nasip etsin inşaallah...

benim bat 17 mayıs kızlar listeye yazar mısınız. önümüzdeki 4-5 gün yumurtlama günlerim sanırsam , ovulasyon testi aldım bugün negatif çıktı , yarın deneyeceğim tekrar. bebişlerimiz gelsin bu ay inşallah . bana ikiz gelsiin :)

benim bat 17 mayıs kızlar listeye yazar mısınız. önümüzdeki 4-5 gün yumurtlama günlerim sanırsam , ovulasyon testi aldım bugün negatif çıktı , yarın deneyeceğim tekrar. bebişlerimiz gelsin bu ay inşallah . bana ikiz gelsiin :)

Aminnn :emir_bebek:

inşaallah canım Allah gönlüne göre versin... ikiz annesi olursun inşaallah...

Canım ben de foruma bakıyordum kimler var diye.Dokunsam ağlayacağım nerdeyse.Evdeyim içim buhran kaplı.Adetim gelecek belli oldu,kasıklarım ağrımaya başladı.Üzüldüğüm nokta o değil,az önce eltimle görüştüm,benden 7 yaş küçük,3 yaşında oğlu var.Eylül ekim gibi ikinciyi düşünüyorlardı tarihi temmuza çekmişlerdi şimdi de önümüzdeki aya.Neden böyle yapıyor anlamadım,sanki yarış yapıyoruz.Canım sen biraz bekle diyebildim artık çünkü kayınvalidemler benim yanımamı gelsinler,onun yanına mı gitsinler.Nedir bu yarış nereye yetişiyoruz.Benim hamileliğimin sana ne sakıncası olur diyor, çok üzüldüm böyle duyarsız davranmasına.Yaşları genç çocukları daha bezli,of Allah ım of yaşamak ne zor.

ahh canım yaa pek dolmuşsun ama sen takma kafaya ha dedimi olmuyor biliyorsun gelecek ay yapsınlar bakalım tutcakmı sen bunları düşünüp stres yapma
hersey olacagına varır

ahh canım yaa pek dolmuşsun ama sen takma kafaya ha dedimi olmuyor biliyorsun gelecek ay yapsınlar bakalım tutcakmı sen bunları düşünüp stres yapma
hersey olacagına varır

Öyle Nurranım,dediğinde haklısın,düşünmemeye çalışacağım.Akşam işten çıkarken arkadaş ,"kız mens oldun mu " dedi,olmadım dedim,çok bozuldu,meğer oda bu ay denemiş,o kırmızıları görünce bana surat yaptı.Çok sevdiğim bi arkadaşım bide :5:

Kizlar ben geri sayima basladim bugun regl gunum henuz gelmedi yarinda bekleyecegim 2sinde testi patlaticam negatif yada pozitif fark etmez bu ay, cok umut yok ama olsun beklemedeyimmm

Back