- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.321
kızlar kanda gebelik testi aç mı gitmek gerekir acepppppp????
7gün geçti hala regl olmadım ve karnım inanılmaz gergin:18:
idrarda yaptım geçenlerde ama çıkmadı kanda çıkar sanırım artık varsa tabiiiiiiiiii
fark etmez canım tok gidebilirsin hadi hayırlısı canım inş güzel haberlerle gelirsin bekliyoruz senn haberlerini
sakin ol şimdi derin bir nefes allll olay neydi özel değilse eğer neden kavga ettiniz
Biz kavga etmeyiz canim hasir alti yapariz o birsure hic konusmaz ben artik cileden cikmaya ramak kala duzelir. Sebebide hergun istenilen iliski,konu cinsellik. Hem bebk icin hem benim icin hergun bunu gerceklestirmek eziyet ama. 1 yildir duzelemedik bi turlu,hayir deyince kusuyor sert tepki veriyor. Napcami sasirdim???
kusura bakmazsan gülebilirmiyibenim kocada hiç şeyine bile takmaz oldumu olmamışmı sizleri duyunca bizde bir anormallik var heralde diye düşünüyorum.boş ver canım hiç kafaya bile takma
O zaman soyle diyim,ceken bilir okdr zor bir durum ki kiymetini bil! Birazda doluym patlarsam sonuc kotu olur die susuyorum ama aksami bekliyorum kavga etcemm:)
canım anlıyorum senı ama sunu soyleyebılrısın mesela bak her gun yapılan ılıskı uzmanlar tarafından tafsı edılmıyor normal olanı haftada 3 kere olması cunku yasanan ılıskı sonrasında sperm vucuta 48 saat canlı kalıyor 24 saat sonra bunu tekrarlarsan bunların dısarı atılımını saglanabılır.
ve normal bır erkekgın sperm kalıtesı ılıskı sonrası 48 saat sure zarfı ıcersınde normal dengesıne donup yumurtanın dollenmesını guclendırıyor esıne bunlardan bahset Allah hepımızın yuzunu guldursun ınsAllah bu gece bol bol dua gonderelım semaya Amin
sadece küçük zeytinyağlı bir poğaça yedim onuda hap içicem diye bugün dikkat ediyorum artık habire yemek yemek yok
hepinize günaydınnn hatunlaarrrr..... Kandilimiz mübarek olsunn.. Bugün tüm dualar kabul olurmuş bugün nooolur birbirimize booolca dua edelim emi...
ayşaaaaaa sen yakında fıçı gibi olacan anaammm dikkat et kendineeee.... bende dün değil önceki gün başladım diyete başlarken tartıldım 66.3 çıktım bu sabah tartıldığımda uzuuuuun zaman sonra 64.8'i gördüm vallaaa sabah eşime bi bağırışım vardııı bina inledi nerdeysee :) erginsenanın diyetini yapıyorum harikaa bişey.. hiç aç kalmadım açlığı hissetmedim hiç... tavsiye ederim deneyin bi kızlarr pembemasalcım sanada söylüyorum kuzummm :)))
Bu ay diger aylara ragmen farkli seyler oluyor bana hayal kirikliklarindan ders aldigim icin bunu kullandigim klomen ve ignenin yan etkisimi die merak ediyorum diger kullananlar... Kabizlik,bel agrisi,kasik agrilarimin yerine gecen zonklama gibi birsey sagli sollu... Igne benim fizyolojimi bozdu. Ama benim icin en onemli olan gogus belirtisi bende yoookk cok uzuluyorum bu ayda. Madddi manevi yikimdayim dmk bu... Daha bata cok var,rabbim belirtileri,agrilari sizilari bebege donustursun...amin...
günaydın kızlar bugün bebişimi görmeye gidicem Allahım sizlerede bu heycanı yaşamak nasip etsin kızlar
tavuk diyetimi kız.ben işte nerde yapıcam onu hastane yemekleri yiyoruz malesef ondada ne çıkarsaaa.ayyy valla bana nasıl diyet yapıcam bilemiyorum kızzz dün akşm yatıncaya kadar yedim hemde öyle yemek yesem neyse ekmek bandıra bandıra yiyorum kocam çok kızdı ama git yat dedi bana belki ağzın boş kalır dedi hahahahaha
yok bebeğimm tavuk diyeti değill kafana göre takılıyosunn o an yemekte ne varsa ona göre ayarlıyosun kendin dur ben sana erginsenanın yazısını paylaşayım...
DİYET LİSTESİ
1-Sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-Tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-Ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-Öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-Tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.Akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek gibi..
6-Akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-Biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-Eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-Çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-Börek yada tatlı istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-Ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-Mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-Ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....
NEYİ NE ZAMAN NEKADAR YEMELİYİZ?
1-Ekmek gibi unlu gıdaları mutlaka kahvaltıda tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gıdalardan tekini haftada 1 defa 2 kaşık tüketmeliyiz...
3-Etli gıdalar yiyeceqimiz zaman yanında 2 numarada yazdıqım ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yeşillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çeşit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalışmalıyız ve bakliyatları sadece öqlen tüketmeliyiz..
kız valla dene ayşeee bende salı günü öğlen başladım o sabah 66.3 tü kilom bu sabah tartıldım 64.8şaka gibi süpperrrr bi gelişme benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?