- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.181
ozaman bol bol eşine bak eşine benzemesi içineşim sarışın mavi gözlü bende bir kızım olsada babasına benzese istiyorum amiiiiiiiiiin ...Allahım gönlümüzün muradını nasip etsin hayırlısı tabiki...
ozaman bol bol eşine bak eşine benzemesi için
ozaman bol bol eşine bak eşine benzemesi için
evet canım katılıyorum özellikle hamileyken bi zaman varmış ozamanda kime baktıysa ona benziyomuş bebek
hepinize günaydın kızlaaarrrr :) dün de demiştim belirtilerim var sabah ilk idrarla gebelik testi yapıcam diye... sabah testi yaptım fakat testin ağzı gözü yamuk çıktı çizgilerin olduğu yer çok dardı uzun bi süre bekledim idrarın ilerlemesini fekat sonuç heeeerr zamanki gibi negatif çıktııııbelirtilerim psikolojikmişş yine kendi kendimi kandırdım bu ay... sık idrara çıkmamda enfeksiyondan olsa gerek... rabbim hayırlı evlatları hayırlı zamanlarda nasip etsin bizlere.. demekki daha zamanı değil.. Rabbim herşeyin en güzelini, en doğrusunu bilen... hakkımızda hayırlısı ne ise o olur inşallah...
ne zamanki o zamannnnn...
ozaman bilinmiyo işte tatlım oyüzden sen eşine sürekli bak ondan başkasına bakma
yaaaa birini görüpte beğendiğin birini ayyy bu çok güzel deyip ama canı yürekten deyinde ona benzer derler
uyyyyyyyy tuzecimm geçmişi okuya okuya bitiremedinnnnn...
bende canım hiç öye hissetmiyorum ama göğüslerim kopucaak gibi:)))Kızlar kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorumBu ayda boş geceçek gibi geliyor.İrmegan az daha bekle canım.
ahhhhh ahhhhhh kocişim benim ... bakmammı hiç.. Allahım ayırmasın...
eşim sarışın mavi gözlü bende bir kızım olsada babasına benzese istiyorum amiiiiiiiiiin ...Allahım gönlümüzün muradını nasip etsin hayırlısı tabiki...
bende canım hiç öye hissetmiyorum ama göğüslerim kopucaak gibi:)))
Kızlar kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorumBu ayda boş geceçek gibi geliyor.İrmegan az daha bekle canım.
canım yaa belli olmaz tatlım kaç günün kaldı hele bi söylle bakim...
kim ben mi gülüşüm? Benim bilgisayarda site hep açık canım,birisi gelirse kapatıveriyom.Mesaj geldikçe okumaya çalışıyorum
ahhh bidde bana sor ben sürekli yemek yiyorummmBen de oda yok,oğluma hamişken kaynım gece bizi bi dürümcüye götürmüştü,deli gibi yemiştim,şimdi hiç bişi yok bende,buzdolabını açıyorum ,bakıyorum bakıyorum canım hiç bişi istemiyor
amin canım Allahım sevdiklerimizin yokluğunu göstermesin ayırmasın bizleri onlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?