- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.121
ooohhhhh süpermiş vallaaaaa... bende bulsam öyle bi iş ne kadar güzel olurr :) 1 gün çalış 3 gün yat züpperrr valla :) neyse allah yüzüme baksında memurluk nasip etsin önce eşime sonra bana :))))
kuzuum bende başladım valla bugün diyetee.. hemde erginsenanınkine :) bakalım verebilecekmiyim... sende 2 günde 2 kilo verdiren diyeti yapıyosun heralde zararlı olmazmı cnm yaa..?? bide ben haşlanmış tavuk göğsü ve bol salata diyeti okudum forumdan... 7 gün diyet 3 gün ara 5 gün diyet şeklinde yapılıyo.. her öğün aynı şeyiy yiyosun ama.. kadın biri bu şekilde 9 kilo vermiş topiği vardı linki atarım istersen...
eeee kızlar daha daha nasılsınız ne yapıp durursunuz
Pişşşttt gız ayşaa nörüyon sabah sabah bu enerjiyi nirden aldın gııııı gecedenmı kaldın yoksam
yok kızzzgece yalvardım kocama 3 aylara girdik mübarek günler hümetine beni şarja tak dedim takmadı kız inat kocam benim:))))
benim kocamda beni işten çıkarmaya çalışıyor .karıcığım kıyamam sana, sen yorulma bebeğim,ben senin için ölürüm diyor
herkese gunaydin arkadaslarrr nasilsinizzz
bugun 21.gunum beklemek ne zor arkadaslar yaaa
10gun once catlama ignemi oldumm insallh vardir bebegimmm
Bende okudum canım ılgımı cektı ama ben vejateryenım tavuk yemıyorum acaba salatanın yanında ne yesem yeşillikleri cok severım kahvaltıda olmazsa olmazlarım marul maydonoz kırmızı lahana ooff canım çektı zatende oruçluyum
Bende dun bıraz gezmıstık arkadasımla sapancaya falan gıtık sahıl mahıl yorulmusum gece erken yattım uykumun arasında bırı hazırlanmıs gelmıs sayıklıyarak bısıler dedıgımı hatırlıyorum bırdaha sabah uyanmısım zavallım işe yolladım bılmıyom ne halde
ahahaha sizde zavallı kocan bizde zavallı ben oluyorum :))))
Selam kızlar naber nasılsınız
Öyle deme bıtanem ALLAHın bızım oruclarımıza ıhtıyacı zaten yok kendımız ıcın nefsımız ıcın tutuyoruz hem benım borcumda var 6 gun onlarıda arada bıtırırım dıyorum aslında ben daha hıc bu zamana borc bırakmzdım bayram sonrası 6 gunlerde tutardım borclarımı hamılelık kurtaj derken bu zamana bıraktım allah kabul eder ınsallah...
Yok kıııızz bende ara ara zavallı oluyorumki eşim dunki duruma çok şaşırmıştır analızını bu aksam yaparız soracak bana hayırdır senı boyle daha önce gormemıstım dıye valla bende kandıme şaşırmadım değil hani
Kizlar bu ne enerji uyahu allah artirsinn.. Aysem ecelim bu ne sinerji yikiliyosunuz pozitif pozitif enerjiler dagitiyoruzda bi. Pozitifi goremiyoruz nasil olcak buu:-( bu arada agir diyetlerin. Gebeligi geciktirdigi uzmanlar tarafindan solenen bisey guzel guzel beslenin desemde artik hersey gdo lu ve buda dusuk nedenlerinden biri... Off off nasil bi dunyada yasiyoruzzz... Kizlar bana su dualari yazarmisiniz bende basliyim su 41 ve 707 kere olanlari??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?