- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.061
günaydın kızlar bugünde gelen giden yok bendesevinsem mi üzülsemmi bilemedim allahım hayırlısını versin tek isteğim bu..
akşam dua ettim ama çok bişi yapamadım hemen uyumuş kalmışım :2: allah cümlemizin dualarını kabul etsin
onu bende duymuştum canım 41 gün her gün bi defa okuyun ya da dinleyin yazıyordu bi yerde.. nette youtube da falan var onlardan dinlesen olur mu ki :26:amin canım amin bende int meryem suresi akıyorum rahat okuyabileceğim
kırmızılar gelmesin ama bebiş varsa gelmesin yoksa daha fazla bekletmesin canım..bi sorun çıkacak diye çok korkuyorum ben.. hiç umudum yok benim nedenseamin canım hadi inş kırmızılar gelmez
Günaydın şekerler,şeker hamişler,hamiş olmaya çalışanlar,hamiş olup bilmeyenler ya da daha öğrenmeyenler,hamişim deyipte tatlılara turşulara aşerenler,aman ben daha bebek filan istemiyom diyenler,Allah ım kucağımı boş bırakma diyenler,çalışanlar,ev hanımları,grevdekiler,gökte uçan kuşlar herkese günaydınlarrr
kırmızılar gelmesin ama bebiş varsa gelmesin yoksa daha fazla bekletmesin canım..bi sorun çıkacak diye çok korkuyorum ben.. hiç umudum yok benim nedensehep kötü şeyler geliyor aklıma.. bugün çok mu karamsarım ne
sende karar ver kaç gündür şuram şöyle buram böyle deyip duruyordun şimdi ne oldu iyi düşün iyi olsun
Tatlim pozisyon konulu demecin icin teskkur ederim cok aciklayici ve ogretici oldu.. Soruyu. Ben sormustum. En azindan tek pozisyonda takili kalmaya gerek olmadigini ogrenmis oldum.ee nasil gidiyor tedavi sureci?
günaydın kızlar.dün akşam allah kabul etsin sizler için kewndim için Yasini şerif tebareke amme okudum dualarımın içinde hep vardınız.allah kabul etsin
amin canım amin bende int meryem suresi akıyorum rahat okuyabileceğim
ben onu gecen ay bıtırdım canım 41 gun okudum bı de vakıt buldukce 707 kere Ya Vasir de ve ve veve....................... ben dıyete baslarım hanı 2 gunlukpek ınamıyorum da bakalım 2 gunde ıkı kılo nasıl olur sen sen sen
hahahahaha ne diyeti kız sabah kayınvalideme kahvaltıya gittim kadının bütün hazırladıklarını yedim bitirdim kahvaltı tabağımı kalbim kadar temiz bıraktım hatta kocamın kinini dee :)))))
Bak ya hanı bu gun bana eslık edıcektınıyı bakalım ben meyvemı yedım ama ac ta degılım mıdem ne guzel kuculuyor 3 haftadır hamur cıkolata hıcbır tatlı sey yemıyorum yemıyıcem de
gıcık ben yemek yemezsem eğer hastaların bacaklarından başlarım yemeye :))) ayyyy dayanamam ben açlığıma nerelere gidem allahımmmmmmm
ben ınad ettım canım benımmıden kuculunce alısıyorsun ama ılk 3 gun zor survivora gıdelım senınle ya da hem tatıl hem fit
kız olmaz olsun öyle tatilll.adamlar utanmasalar sümüklü böceği bile yicekler.
oyle de zayıf olmak ıyı canım ya hem hamıle kalmak ta daha kolay oluyormus doktorum oyle dedı
oyle de zayıf olmak ıyı canım ya hem hamıle kalmak ta daha kolay oluyormus doktorum oyle dedı
hepinize günaydın kızlaaarrrr :) dün de demiştim belirtilerim var sabah ilk idrarla gebelik testi yapıcam diye... sabah testi yaptım fakat testin ağzı gözü yamuk çıktı çizgilerin olduğu yer çok dardı uzun bi süre bekledim idrarın ilerlemesini fekat sonuç heeeerr zamanki gibi negatif çıktııııbelirtilerim psikolojikmişş yine kendi kendimi kandırdım bu ay... sık idrara çıkmamda enfeksiyondan olsa gerek... rabbim hayırlı evlatları hayırlı zamanlarda nasip etsin bizlere.. demekki daha zamanı değil.. Rabbim herşeyin en güzelini, en doğrusunu bilen... hakkımızda hayırlısı ne ise o olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?