- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.881
kızlar selam bi sorum olcak size..... 5 mayısta adet oldum bugün kasklarımda ağrı var hafiftrn acaba yumurtlama dönemim bitmedimi halen..bugün de yumurtlama dönemim olabilir mi ki?
Kızlar ben temızlıge baslıyorum erken kalkan yol alıropuyorummm
Kolay gele canım aslında dur senden gaz aldım:92: bende başlasam ıyı olur hadi öptummmm
günaydın kızlaaaar
offff canım çok sıkılıyor çok bunalıyorum(((
Elif dedim be dedim aman
Yar ben sana ne dedim?
Kuş kanedi kalem olsa aman
Ah yazılmaz benim derdim
Noldu Elif neden canın sıkkın???
Herkeslere hayırlı sabahlar olsun efendim....RABBİM BU MUBAREK 3 AYLAR YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE NE KADAR DUA VE İSTEKLERİNİZ VARSA KABUL ETSİN ŞUAN ÜMREDE KABEDE DUASI KABUL OLAN KULLARINDAN EYLESİN...TAHA VE YASİN İYİLER FETHİ İÇİN ŞERLERİN DEFFİ İÇİN ÜMMETİ MUHAMMEDİN SAGLIK VE SIHHATİ İÇİN BİL HASSA BURDA BULUNAN BÜTÜN KULLARIN GÖNLÜNDEKİ MURADIN KABULU İÇİN EL FATİ-HA....AMİN
Benım temızlık bıttı canım baya bı derınden temızledım ama yagmurlar yuzunden bır turlu camları sılmek nasıp olmuyorKolay gele canım aslında dur senden gaz aldım:92: bende başlasam ıyı olur hadi öptummmm
günbaydın kızlarrr nasılsınız iyimisinizzz.hayırlı günler diliyorum:))
hepinize günaydın kızlarr.... yaaa ben bişey sorucam... 2 gündür çok sık tuvalete gidiyorum gece wc için kalkmayan ben dün gece 3 kere uyandım ama çok az miktarda hepsi yani birisi 5 damla ancadır ama kendimi acayip sıkışmış hissediyorum fakat miktarı çok azhamilelikte sık idrara çıkma böylemi oluyo yoksam ben sistitmi oluyoruuummm :'(((( nooolur birisi bana yardım etsinn....
Benım temızlık bıttı canım baya bı derınden temızledım ama yagmurlar yuzunden bır turlu camları sılmek nasıp olmuyor
gunaydın canım valla burda hava yıne kapalı gezmeyı planlıyordum bu gun ama
canım cok sıvı tuketıgın gun farkında olmadan fazla tuvalete cıkabılıyoruz ben mesela 1 bardak su ıcsem bıle hemen tuvalete gıderım doktora sordum bobreklerın cabuk fıltrasyon yapıyor dedı bu guzel bısı yedıgın bısey de bobreklerının fıltrasyonunu saglamıs olabılır ılthap atılımı olabılır ama bıldıgım kadarıyla hamılelıkte sık sık ıdrara cıkmak bu hamılelıgın ılerleyen zamanlarında plasenta buyudukce oluyor ınsAllah hayırlısı olur senın ıcın mutlu gunler
Kizlar gunaydin herkes erkenci bakiyorum... Hastane hasta kayniyo allah herkese sifa versin bu 3 aylar vesilesiyle bizim gibi bebek isteyen kullarinin da yuzune bak allahim tombis pombis bebisler vere baana kizz ver:) ahada sag yumurtaligima agri girdi kesin bana sinyal veriyo kizimm:) bu arada bikac hamile kalma tiyosu duydum uygulamak isteyenler kagit kalem hazirlayinn:) bele yapilan yakiyi duydunuzmu bilmiyorum agriyan bolgelere yapiliyorbardakla hani iste ooo onu yapip iliskiye girmek etkiliymis eski bi usul amaetkinligi kanitlanmis h.sonu beli agriyan kayinvalideme kardesi yapti ve vevek icinde yapildigini ekledi. Vee sek aci nescafeyi iliskiden once tuketmek spermleerin hareketini falalastirip uyariyormus erkeklere icirin yavrularim. Birde benim bir haftadan beri yaptigim evde yemedigim annemin hazirladigi zeytinyagli incir basladim sabah 1 aksam 1. Hazirlanisi; birkac yerinnden kesilip butun halindeki inciri bir kavanoza yerlestirip yarim kilo kadar icine zeytinyagini dok gunes goren biyerde 1hafta beklet kuranda bile yeri var bunu yiyin her derde deva anacimm:) simdilik bunlar... Arastirmalarim suruyor...
Kizlar gunaydin herkes erkenci bakiyorum... Hastane hasta kayniyo allah herkese sifa versin bu 3 aylar vesilesiyle bizim gibi bebek isteyen kullarinin da yuzune bak allahim tombis pombis bebisler vere baana kizz ver:) ahada sag yumurtaligima agri girdi kesin bana sinyal veriyo kizimm:) bu arada bikac hamile kalma tiyosu duydum uygulamak isteyenler kagit kalem hazirlayinn:) bele yapilan yakiyi duydunuzmu bilmiyorum agriyan bolgelere yapiliyorbardakla hani iste ooo onu yapip iliskiye girmek etkiliymis eski bi usul amaetkinligi kanitlanmis h.sonu beli agriyan kayinvalideme kardesi yapti ve vevek icinde yapildigini ekledi. Vee sek aci nescafeyi iliskiden once tuketmek spermleerin hareketini falalastirip uyariyormus erkeklere icirin yavrularim. Birde benim bir haftadan beri yaptigim evde yemedigim annemin hazirladigi zeytinyagli incir basladim sabah 1 aksam 1. Hazirlanisi; birkac yerinnden kesilip butun halindeki inciri bir kavanoza yerlestirip yarim kilo kadar icine zeytinyagini dok gunes goren biyerde 1hafta beklet kuranda bile yeri var bunu yiyin her derde deva anacimm:) simdilik bunlar... Arastirmalarim suruyor...
oh cok super bılgıler canım da ıncır turketımı kısıye gore doktorum bana bazı ınsanlara ıncır kıst te yapabılır dedı ama o yakıcı bandı ılıskı sırasında mı takıyoruz anlamadım bı de eslerımıze sek kahve ıcırıyoruz ılıskıden once guzelmıs valla esım yıne dıyıcek sımdı stajersın hamıle kaldıgında yardımcı hemsıre olucan dogurunca doktormaşşallah canım baya tüyo var sende inş bu ay tutmazsa haziranda tüyoların hepsini uygulucam:))) başka varmı?
oh cok super bılgıler canım da ıncır turketımı kısıye gore doktorum bana bazı ınsanlara ıncır kıst te yapabılır dedı ama o yakıcı bandı ılıskı sırasında mı takıyoruz anlamadım bı de eslerımıze sek kahve ıcırıyoruz ılıskıden once guzelmıs valla esım yıne dıyıcek sımdı stajersın hamıle kaldıgında yardımcı hemsıre olucan dogurunca doktorneyse uygulasam mı ya hamıle kalan var mı boyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?