Umutlarini Mayisa saklayanlar...

kızlar selam bi sorum olcak size..... 5 mayısta adet oldum bugün kasklarımda ağrı var hafiftrn acaba yumurtlama dönemim bitmedimi halen..bugün de yumurtlama dönemim olabilir mi ki?

Eee değerlendirsene ne kaybedersin hem kocişide bu mübarek 3 aylarda mutlu mesud edersin kızz sevaptır yazıııkkk

herkese günaydın. 3 aylarınız mübarek olsun. dilerim 3 ayların yüzü suyu hürmetine Rabbim İsteyen herkese hayırlısıyla bebek nasip eder

Elif dedim be dedim aman
Yar ben sana ne dedim?
Kuş kanedi kalem olsa aman
Ah yazılmaz benim derdim

Noldu Elif neden canın sıkkın???

çok küçük bir yerde yaşıyorum ve gezecek bir yer yok hava güzel ama ben evden okula okuldan eve gidiyorum sadece
ank.da doğdum büyüdüm ve şu an bulunduğum yer beni çok bunaltıyor((((
biliyorum bunlar can sıkılacak şeyler değil ama zaman zaman bunlar da can sıkıyor işte((

kız sayende sabaha sabah dua okudum hastanede olmasam şimdi ağlıcam allah razı olsun senden

Kolay gele canım aslında dur senden gaz aldım:92: bende başlasam ıyı olur hadi öptummmm
Benım temızlık bıttı canım baya bı derınden temızledım ama yagmurlar yuzunden bır turlu camları sılmek nasıp olmuyor
günbaydın kızlarrr nasılsınız iyimisinizzz.hayırlı günler diliyorum:))

gunaydın canım valla burda hava yıne kapalı gezmeyı planlıyordum bu gun ama

hepinize günaydın kızlarr.... yaaa ben bişey sorucam... 2 gündür çok sık tuvalete gidiyorum gece wc için kalkmayan ben dün gece 3 kere uyandım ama çok az miktarda hepsi yani birisi 5 damla ancadır ama kendimi acayip sıkışmış hissediyorum fakat miktarı çok az hamilelikte sık idrara çıkma böylemi oluyo yoksam ben sistitmi oluyoruuummm :'(((( nooolur birisi bana yardım etsinn....

canım cok sıvı tuketıgın gun farkında olmadan fazla tuvalete cıkabılıyoruz ben mesela 1 bardak su ıcsem bıle hemen tuvalete gıderım doktora sordum bobreklerın cabuk fıltrasyon yapıyor dedı bu guzel bısı yedıgın bısey de bobreklerının fıltrasyonunu saglamıs olabılır ılthap atılımı olabılır ama bıldıgım kadarıyla hamılelıkte sık sık ıdrara cıkmak bu hamılelıgın ılerleyen zamanlarında plasenta buyudukce oluyor ınsAllah hayırlısı olur senın ıcın mutlu gunler

canım hamilelikte sık idrara çıkmayı araştırdımda ilk ay başlayıp 3. ay bitiyomuş nedenide rahim büyüdükçe mesaneye baskı yapıyomuş 3. aydan sonra rahim yukarıya çekildiği için bu sıkıntı bi süre göstermiyomuş kendini.. ama bu yanlış bilgide olabilir.. umarım sistit değildir tek korkum bu ( dün gece 2 çay bardağı çay içtim yatmadan önce girdim wcye gece yinede 3 kere uyandım ve hepsininde miktarı azdı... şuanda bile kendimi acaip sıkışmış hissediyorum halbuki 15 dk önce girdim wc'ye

Kizlar gunaydin herkes erkenci bakiyorum... Hastane hasta kayniyo allah herkese sifa versin bu 3 aylar vesilesiyle bizim gibi bebek isteyen kullarinin da yuzune bak allahim tombis pombis bebisler vere baana kizz ver:) ahada sag yumurtaligima agri girdi kesin bana sinyal veriyo kizimm:) bu arada bikac hamile kalma tiyosu duydum uygulamak isteyenler kagit kalem hazirlayinn:) bele yapilan yakiyi duydunuzmu bilmiyorum agriyan bolgelere yapiliyorbardakla hani iste ooo onu yapip iliskiye girmek etkiliymis eski bi usul amaetkinligi kanitlanmis h.sonu beli agriyan kayinvalideme kardesi yapti ve vevek icinde yapildigini ekledi. Vee sek aci nescafeyi iliskiden once tuketmek spermleerin hareketini falalastirip uyariyormus erkeklere icirin yavrularim. Birde benim bir haftadan beri yaptigim evde yemedigim annemin hazirladigi zeytinyagli incir basladim sabah 1 aksam 1. Hazirlanisi; birkac yerinnden kesilip butun halindeki inciri bir kavanoza yerlestirip yarim kilo kadar icine zeytinyagini dok gunes goren biyerde 1hafta beklet kuranda bile yeri var bunu yiyin her derde deva anacimm:) simdilik bunlar... Arastirmalarim suruyor...

maşşallah canım baya tüyo var sende inş bu ay tutmazsa haziranda tüyoların hepsini uygulucam:))) başka varmı?

maşşallah canım baya tüyo var sende inş bu ay tutmazsa haziranda tüyoların hepsini uygulucam:))) başka varmı?
oh cok super bılgıler canım da ıncır turketımı kısıye gore doktorum bana bazı ınsanlara ıncır kıst te yapabılır dedı ama o yakıcı bandı ılıskı sırasında mı takıyoruz anlamadım bı de eslerımıze sek kahve ıcırıyoruz ılıskıden once guzelmıs valla esım yıne dıyıcek sımdı stajersın hamıle kaldıgında yardımcı hemsıre olucan dogurunca doktor neyse uygulasam mı ya hamıle kalan var mı boyle?

valla ilk senden duydum klasik ayak kaldırma bel altına yastık olayını duydum ama bunları duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…