Umutlarini Mayisa saklayanlar...

yok tatlım herkeste aynı belirtiler olmayabilir. illa bulantı olması şartta değil. kişiden kiiye bebeğin cinsiyetine göre değişir o

tatlım bebeğin cinsiyetine göre dedinde ilgimi çekti benim de çok bulantılarım var acaba kız mı erkek mi?

tatlım bebeğin cinsiyetine göre dedinde ilgimi çekti benim de çok bulantılarım var acaba kız mı erkek mi?

canım bak mesela benim annem bize hamileyken yanı kızkardeşim ve bana hiç bulantısı olmamış. benimde ilk gebeliğimde 5 aylıktı bebeğim kalbi durdu cinsiyetini biel öğrenememiştik göstermemişti. ama ölü doğum yapınca kız dediler. şimdi en güzeli annene sor anne bana hamileyken bulantın varmıydı diye. sende yoksa sana hamileyken ondada yoksa kız. yada tam tersi

sağol canım... annem hayatta olsaydı sorardım elbet, neyse bekleyip görücez artık ben kız istiyorum ama eşim tabi klasik türk erkeği işte oğlum olsun diyor inşallah hayırlı sağlıklı olsun da tabiki cinsiyeti çok önemli değil

canım çok geçmiş olsun.. çok zor bir durum...iyiki eşin evdeymiş...lütfen kendine çok dikkat et

günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlarr
bugün batıma tam 10 gün var ve ben kendimi çok iyi hissediyorum...geçen ay batıma 10 gün varken aqrılar sızılar bulantılar boquşuyordum...bu ay turp gibiyim...yumurtlama günelrine falanda dikkat etmedim..psikolojik olarak çok rahat bir ay geçiriyorum....geöen ay kendime eziyet etmişim hamilemiyim deqilmiyim vs..kafaya takmamak gerekiyormuş.. tabi ben bu ay hamilelik düşünmediqim içinde bu rahatlık olabilir ama korunmuyorum... olursada şansa olur..ama beklemiyorum...neyse sizi meak ettim bi bakıyım dedim..öpüyorum hepinizi..inşalalh en kısa zamanda hamiş kalır bebişlerinizi kucaqınıza alırsınız

Selam canım sana da hayırlı pazarlar aslında en guzelını yapmısın bu ay kafamıza takarak bu ıs olmuyor beceremıyoruz cogumuz pskolojık etkılerı bızı yoruyor sonunda husran salalım cayıra Mevlam kayıra en guzelı Allah hepımızın yuzunu guldurdusun Amin

evet pembişim aynen öyle..bebiş fikrinden çok uzaklaştım eqer hamile falan kalırsam nasıl etkilenirim bilmiyorum..planlarım arasında tatil dönüşü bir iş bulup çalışmak var...bebiş gelirse naparım bilmiyorum...yinede herşeyin hayırlısı olsun..

Oyle canım hayırlısı benım sorunum da su esım sımdılık kosovada calısıyor sonra baska bı proje olunca baska bır ulkeye tasınmak zorunda kalıcaz burda annem de yanımdayken cocuk sahıbı olmayı cok ıstıyoruz tabıkı Allahın taktırı canım hayırlısı hersey ıcın

Rabbim gönlüne göre versin pembişim

Son düzenleme:
Kızlar benim bu ayda olmadı adet oldum bugün.dün tet yapmıştım biliyordum zaten.sırf test yapmayı çok merak ettğimden çünkü hayatımda daha ilk defa yaptımm:))))size sorum doktor bana adetliyken gel demişti hormon testi falan yapmak için.bende gitmeyi düşünüyorum ama adetimin 2. günü mü 3.günü mü gitcem yardımcı olursanız sevinirimm

3 cu gunu canım ben de gectıgımz ay gıttmıstım Allah hayırlısını versın

3 cu gunu canım ben de gectıgımz ay gıttmıstım Allah hayırlısını versın

sağol canım randevumu aldım şimdiden hayırlısı olur inş,her ay doktor değiştiriyorum hobi gibi bişey oldu artık:)))geçen ay farklı bi doktora gitmiştim o söyledi adetliyken gel diye ona gitmeyecem tekrar sevmedim çünkü:)))

gıtme canım doktor dıyıp herkese kendımısı emanet etmıyelım ben 1 doktor degıstırdım verdıgı asırı dozda ılac yuzunden kıst olustu onu atık sukur ama sımdı polıkıstlık ovelım ve ılac tedavısı goruoyrum Allah yardımcımız olsun bızım de yuzumuzu guldursun Amin

kızlar bu akşam rüyamda doktora gidiyorum kontrol için doktora diyorum cinsiyeti belli mi diye oda yüzde 85 kız diyo okadar sevindimki anlatamam rüyamda inş gerçek olur rüyam ama ben inanıyorum rüyama çünkü geçenkindede kalp atışlarını dinliyodum rüyamda doktora gittim ve kalp etışlarını dinletti doktor inş buda gerçek olur:)))

INsAllah canım dılegın gerceklesır ben de aslında bız de bı kızımızn olmasını cok ıstıyoruz Allah hepımıze hayırlısını versın sen hamılesın ne olur bızım ıcın dua et

INsAllah canım dılegın gerceklesır ben de aslında bız de bı kızımızn olmasını cok ıstıyoruz Allah hepımıze hayırlısını versın sen hamılesın ne olur bızım ıcın dua et

bütün dualarımda sizler içinde ediyorum tatlım sizleri unutmuyorum hiç merak etme pembişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…