Umutlarini Mayisa saklayanlar...

batin uzerinden 6 gun gecti bu sabah test yaptim galiba hamilemiyim ama silik olunca icim rahat etmedi saskinim anlicaniz hemen 5 dk icinde cikti esimle tepki veremedik ikimizde sastik kaldik :SSS sizce????? Eki Görüntüle 417733
canım bu teste göre hamilesin tebriklerr
canım ablan için çok geçmiş olsun....seni aetık pek göremiyorum ve özlüyorum...daha sık gel lütfen...
canım inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin...belki bahardan dolayıdır halsizliqin...neyse bi git gel bakalım

tatlım iltihabın folik asite başlamak için engel deqilki...zaten hamilelikten 3 ay önce başlanılması gerekiyor...bende oqluma hamile kalmak için doktora gittiqimde iltihap var diyerek fitil vermişti.... fitili kullandıqım ay aynı zamanda hamile kaldım....sen kafanı rahat tut Rabbim ol dedikten sonra olur canım...

benimde aynı gün sat aynı gün olabilir bebişler :)) bulantım 6. hatadan 11. haftaya kadar oldu sonrasında iştahım açıldı biraz zayıflamıştım ama geçen ay tekrar 1 kilo aldım çok şükür başka sorunlarda yaşamadım yattım durdum :)) benim kontrolde ay sonunda bakalım ne durumda cinsiyetide belli gösterdi benimki erkek hayırlı sağlıklı evlatlar olsun o kadar bekledim çok şükür iyi gidiyor herşey bende incire bağlıyorum iyi geldi diye :))

günaydın kızlar...
nasılsınız ?

sağ kasıkta batma neden olabilir acaba kendimi çok halsiz hissediyorum. belim çok kötü ağrıyor.. eğer varsa bebiş 3 mayısdan olabilir diye düşünüyorum. bi test yapsam çok mu erken olur.. belirtiler içinde erken sanki :26: bata bi hafta var şu an çok karışığım

ayyy inan içimi rahatlattın yaa çok moralim bozulmuştu folik asite başlayım o zaman ben moralim bozulunca folik asiti filan sormayı unuttum çoook sevindim gerçekten:))))

Oooo desene oglus geliyor. Sen öğrenmişsin ne güzel..ınş sağ salim kucagina almakta nasip olur...bende oglumdada bu bebistede bulanti vs yok olmadı . Ilk orenmeden 3 gün mide yanması bel ağrısı oldu geçti... Sanirim herkes böyle hamilelik ister... Bu hafta anladım iyice hamile oldumu . Hareketlerden yoksa kendimi hiç hamile hissetmedim... Bi sıkıntım olmadindan.. gayet normal hayatım devam ediyor...benimde kontrolum 24 dünde bakalim gostericekmi..geçen baya urastik göstermedi oglum hemen göstermişti... Sanırım dediğin gibi aynı gün 14 subat bebisi büyük ihtimal seninde..

Canim batın nezaman... Inan hamilelik belirtileri okadar çok benziyoki adet belirtisine bazen karıştırılıyor.. beklenen adet tarihine yakın artış gösterirse akıntının artar midende yanma bunlara ek göğüslerde sizlama acıma koyulasma ..bunlardan bir kaçı bir aradaysa bunlar erken gebelik belirtisi oluyor.. bazende psikolojik oluyor..evde test yapicaksan mutlaka gününü bekle.. yok bekleyemem diyosan sağlık ocakları ücretsiz yapıyor orda yaptirabilirsin...

Son düzenleme:
kızlar benimde belimde ağrı kasıklarımda ara ara ağrı var miğdem ağrıyor içim yanıyor sivilcelendim heryerim şişti :)))) ama hamile değilimdir öylesine yazayım dedim:)

canım Rabbim en kısa zamanda ablana acil şifalar versin..benim kızımında ayaqında alçı 10 daha uzatıldı gerçekten çok zor okula gidememeside cabası....
canım bat 30 mayıs...ama ben bebişten vazgeçtim...bu ay yinede hamile kalma ihtimalim var çünkü korunmuyorum...sprialle korunduqum için reqliyken takılması gerekiyor...hayırlısı artık benim koçiş kahvaltıda ben bebek istiyorum diyor...bir anlık kızgınlıkla vezgeçmiştimde :44:

çpk şükür şimdilik iyi oğlum hareketliydi baya ultrasondan kalkmak istemedim biraz daha göreyim diye :) bende bulantıları atlatınca ferahladım ama bir ara bir problem var neden bulantı yok diye doktora gidecektim tecrübesizlik işte tecrübeli insanların dediğine göre erkekse hareketlerini 3 aylıkken hissediyormuşsun bilemiyorum dediğin gibi hayırlı sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…