- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.501
canım bu teste göre hamilesin tebriklerrbatin uzerinden 6 gun gecti bu sabah test yaptim galiba hamilemiyim ama silik olunca icim rahat etmedi saskinim anlicaniz hemen 5 dk icinde cikti esimle tepki veremedik ikimizde sastik kaldik :SSS sizce????? Eki Görüntüle 417733
canım ablan için çok geçmiş olsun....seni aetık pek göremiyorum ve özlüyorum...daha sık gel lütfen...pek iyi değilim aslındapzt günü ablam merdivenden düştü ve sol ayak bileğini parçaladı dün gün boyu hastanedeydik ve moral olarak sıfırında altındaydım bir sürü ağladımm ameliyat olacak yarın yada cuma günü baya bi canımız sıkıldı... ayağını alçıya aldılar tabi kaldırdım indirdim derken bebek varsa da tutunamaz diye düşünüyorum.. bugün 22. gün bakalım hayırlısı artık kuzum herşey allahtan ne diyeyimm... test felan yapasımda gelmiyo hiç açıkcası...
bu arada baya bi bulantın varmış canım çok üzüldümrabbim yardımcın olsun ama ufağın için dayanıcaksın mecburen...
canım inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin...belki bahardan dolayıdır halsizliqin...neyse bi git gel bakalımGünaydınlar canlarım herkesciklere...bırkac gundur sadece gırıp okuyordum yazmaya fırsatım olmadı bırazdan saglıkocagına gıdecem cok halsızım bısı yıyorum mıdem bulanıyor ama kusmak yokyanı hamılelık ıcın gıtmıyorum kolestrol ve kansızlık ıcın gıdecem ne merdıven ne bayır cıkamıyorum dızlerımın dermanı kesılıyo anlamadım sıgarada hıc ıcmedım neden bılmıyorum bu arada bu aydan sankı bıraz umut serpıldı ıcıme ruyalar gorur oldum dun sabahta dr gıtmısım kan tahlılımı verıyor bana tebrıkler hamılesın dıyor ama dıyorum degerı 0.4 müş bu deger cok dusuk benım ılkı cok yuksektı dıyormusum olsun daha 25 gunluksun dıyormus amann hayırlısı da ruya işte bilinç altında ne yatıyorsa onu goruyon neyse hazırlanayım gelınce konusuruz
doktora kontrole gittim ve rahimdeki iltihap hala geçmemiş üstüne bir de kist oluşmuş(bu ay tedavi ol ondan sonraki ay bebek düşünmelisiniz dedi doktor (yalnız 3 aydır uğraşıyorum bu iltihapla hala geçmedi...ben geçmiştir ve artık kan değerlrime baktırp folik asite başlarım diye gitmişken fitille geri döndüm (
günaydın kızlarr
camları silicem az müsade
Bende bugün 15 hafta oldum..sat kaç senin benim 1 şubat..zaten cizelgrmde var tam 15 oldum bugün...benim bulantim vs olmadı hiç 5 Haftamda düşük riskin vardı12 haftama kadar yattım tam atlattım derken pazartesi kahve yoğun akinti geldi dr gittim eski kanama dedi yine yatıyorum 24 de gidicemde bidaha..perşembe 16+1 de pazartesi
Cinsiyetini göstermedi bağdaş kurmuş bacakları kapalı dedi dr... Sen ogrenebildinmi cinsiyeti. Sende benim gibi urasmissin ben 6 ay ilaç tedavisi 6. Ayda kimyasal gebelik düşük şubatta aşılama 14 subat..
canım bu teste göre hamilesin tebriklerr
canım ablan için çok geçmiş olsun....seni aetık pek göremiyorum ve özlüyorum...daha sık gel lütfen...
canım inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin...belki bahardan dolayıdır halsizliqin...neyse bi git gel bakalım
tatlım iltihabın folik asite başlamak için engel deqilki...zaten hamilelikten 3 ay önce başlanılması gerekiyor...bende oqluma hamile kalmak için doktora gittiqimde iltihap var diyerek fitil vermişti.... fitili kullandıqım ay aynı zamanda hamile kaldım....sen kafanı rahat tut Rabbim ol dedikten sonra olur canım...
benimde aynı gün sat aynı gün olabilir bebişler :)) bulantım 6. hatadan 11. haftaya kadar oldu sonrasında iştahım açıldı biraz zayıflamıştım ama geçen ay tekrar 1 kilo aldım çok şükür başka sorunlarda yaşamadım yattım durdum :)) benim kontrolde ay sonunda bakalım ne durumda cinsiyetide belli gösterdi benimki erkek hayırlı sağlıklı evlatlar olsun o kadar bekledim çok şükür iyi gidiyor herşey bende incire bağlıyorum iyi geldi diye :))
günaydın kızlar...
nasılsınız ?
sağ kasıkta batma neden olabilir acaba kendimi çok halsiz hissediyorum. belim çok kötü ağrıyor.. eğer varsa bebiş 3 mayısdan olabilir diye düşünüyorum. bi test yapsam çok mu erken olur.. belirtiler içinde erken sanki :26: bata bi hafta var şu an çok karışığım
erginsenaaammm hoşgeldiiinnnn... ablamla uğraşıyoruz bu haftaakşam hastanede ben kalıcam yanında... sıkıntılı bi dönem geçiriyoruz ya rabbim büyük hayırlısı artık... sen naptınn bat ne zaman kuzuumm...????
yaa biz nekadar çok kişiydik ne oldu böyle...diqer topiktede burdada nerdeyse hiçkimse kalmadı...dövcem hee
Oooo desene oglus geliyor. Sen öğrenmişsin ne güzel..ınş sağ salim kucagina almakta nasip olur...bende oglumdada bu bebistede bulanti vs yok olmadı . Ilk orenmeden 3 gün mide yanması bel ağrısı oldu geçti... Sanirim herkes böyle hamilelik ister... Bu hafta anladım iyice hamile oldumu . Hareketlerden yoksa kendimi hiç hamile hissetmedim... Bi sıkıntım olmadindan.. gayet normal hayatım devam ediyor...benimde kontrolum 24 dünde bakalim gostericekmi..geçen baya urastik göstermedi oglum hemen göstermişti... Sanırım dediğin gibi aynı gün 14 subat bebisi büyük ihtimal seninde..
evet canım bıraz karıstı topıkler sen nasılsın bu arada ne var ne yok kıstlerın durumuyla ılgılı bı gelısme var mı sogan suyu benım o buyuk kıstı atmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?