- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.361
yine kimse yok :26::26:
geçmiş olsunnn(
ben bir şey soracaktım doktora gitmeyi düşünmüştüm bugün ama sabah gitme şansım olmadı hamilelik öncesi yapılacak bu tahliilerde aç karna mı gitmek gerekiyor??öğleden sonra gitsem olur mu acaba??
canım 2-3 gündür istanbulda hava soquk bihayli üşüyorum sabah akşam...hava deqişiminden olmuştur canım... istnin nersindesin canım..nem geldim ama şimdide kimsecikler yook. istanbula geldim ama havadanmı seyahattenmidir nedir kasıklarımda ciddi sancı gaz o bu şu ne arrasan var. bugün itibariyle gögüs hassasiyetimde başladı.pazartesi günü doktoruma gidicem.
selam kızlar hamile olanları tebrik ediyorum RABBİM tamamına erdirsin inşallah benim bu ayda olmadı kısmet değilmiş demekki ne yapalım ALLAHTAN gelene razıyız RABBİM ol demeyince hiç birşey olmuyor tek tesellim bu ay önceki aylar gibi fazla gecikmedi 1 gün gecikti ona da şükür ne yapalım neyse bi başka bahara kaldık
geçmiş olsunnn(
ben bir şey soracaktım doktora gitmeyi düşünmüştüm bugün ama sabah gitme şansım olmadı hamilelik öncesi yapılacak bu tahliilerde aç karna mı gitmek gerekiyor??öğleden sonra gitsem olur mu acaba??
gunaydinnn ben gittimde sadece alttan ultrason ve smear icin kultur aldi okdr cunku kan tahlilleri yani hormon tahlilerine adetin 3.gunu yapiliyomus o gunde bosuna ac gitmistim zaten
günaydın kızlar ben çok kötüyüm bulantı hapım bitti ve ben ölüyorum napıcam yaaa ayy ne kadar faydası varmış bu ilacın yaaevde başka bi ilaç var onu içtim ama banamısın demedi
hamileleliklte yan etkisi var mıdır bilmiyorum ama kekik bulantıya iyi geliyor istersen dene.ya da peynir filan yiyebiliyorsan tuzlu tuzlu bastırır o da Allah tez zamanda bulantıların geçmesini nasip etsin inşaallah da hamileleğin tadını sonuna kadar yaşa:)))
günaydın kızlar ben çok kötüyüm bulantı hapım bitti ve ben ölüyorum napıcam yaaa ayy ne kadar faydası varmış bu ilacın yaaevde başka bi ilaç var onu içtim ama banamısın demedi
beyaz leblebi ye çubuk kraker ye derin derin nefes alallah kolaylık versin
malesef fayda etmiyo tatlım. saol . tansiyonumda düştü sanırım onun etkiside var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?