Umutlarini Mayisa saklayanlar...

selam kızlar hamile olanları tebrik ediyorum RABBİM tamamına erdirsin inşallah benim bu ayda olmadı kısmet değilmiş demekki ne yapalım ALLAHTAN gelene razıyız RABBİM ol demeyince hiç birşey olmuyor tek tesellim bu ay önceki aylar gibi fazla gecikmedi 1 gün gecikti ona da şükür ne yapalım neyse bi başka bahara kaldık

geçmiş olsunnn(
ben bir şey soracaktım doktora gitmeyi düşünmüştüm bugün ama sabah gitme şansım olmadı hamilelik öncesi yapılacak bu tahliilerde aç karna mı gitmek gerekiyor??öğleden sonra gitsem olur mu acaba??

gunaydinnn ben gittimde sadece alttan ultrason ve smear icin kultur aldi okdr cunku kan tahlilleri yani hormon tahlilerine adetin 3.gunu yapiliyomus o gunde bosuna ac gitmistim zaten

günaydın bende doktora gıtmeyı dusunuyorum ama daha once gıtmedıgım ıcın kasıntı yapıyorum :\ bana da yardımcı olurmusunuz ne olacagı hakkında hıc bı fıkrım yok

canım 2-3 gündür istanbulda hava soquk bihayli üşüyorum sabah akşam...hava deqişiminden olmuştur canım... istnin nersindesin canım..

canım hakkında hayırlısı olsun...en doqru ve en hayırlı zamanda gelsin bebişin inşallahh

günaydın kızlarr
haberler alarm veriyor kızlar bugün türkiyenin büyük bölümünde saat 10la 18 arası gökgürültülü kuvvetli yaqış dolu ve fırtına bekleniyormuş...

aç karna git istersen gerek yok derse birşeyler yersin oralarda

gunaydinnn ben gittimde sadece alttan ultrason ve smear icin kultur aldi okdr cunku kan tahlilleri yani hormon tahlilerine adetin 3.gunu yapiliyomus o gunde bosuna ac gitmistim zaten

teşekkür ederim:))
o zman adetin 3.günü gelmeden gebelik için herhangi bir kan tahlili yapmıyorlar mı??öncesinde alttan muayene olmuştum zaten rahim ağzı yarası için ama kan tahlili vermedim hiç.rahim ağzı yarası için gittiğimde yumurtalıklarında sıkıntı gözükmüyor demişti.

günaydın kızlar ben çok kötüyüm bulantı hapım bitti ve ben ölüyorum napıcam yaaa ayy ne kadar faydası varmış bu ilacın yaaevde başka bi ilaç var onu içtim ama banamısın demedi

günaydın kızlar ben çok kötüyüm bulantı hapım bitti ve ben ölüyorum napıcam yaaa ayy ne kadar faydası varmış bu ilacın yaaevde başka bi ilaç var onu içtim ama banamısın demedi

hamileleliklte yan etkisi var mıdır bilmiyorum ama kekik bulantıya iyi geliyor istersen dene.ya da peynir filan yiyebiliyorsan tuzlu tuzlu bastırır o da Allah tez zamanda bulantıların geçmesini nasip etsin inşaallah da hamileleğin tadını sonuna kadar yaşa:)))

evde kekik yok ki tatlım peynirde daha kötü ediyo beni ozman daha çok bulanıyo nedense.. saol önerilerin için tatlım halim olsa eczaneye gidip alcam ama hiç halim yok

gunaydin arkadaslar nasilsiniz dalinn gorusemedik uzun zamandir denk gelemiyozz(

malesef fayda etmiyo tatlım. saol . tansiyonumda düştü sanırım onun etkiside var

canim allah kolaylik versin
tansiyonumda dustu diyorsun yaa tuzlu tuzlu bir ayran icsen bir kac yudum icsen iyi geliebilir tabi icin alacaksa ayy ne zor yaaa bebek icn canim hersey
benimde bebegim olsun da yeterki varsin bu halde olayimmm(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…