• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

geçmiş olsunnn:((
ben bir şey soracaktım doktora gitmeyi düşünmüştüm bugün ama sabah gitme şansım olmadı hamilelik öncesi yapılacak bu tahliilerde aç karna mı gitmek gerekiyor??öğleden sonra gitsem olur mu acaba??

günaydın bende doktora gıtmeyı dusunuyorum ama daha once gıtmedıgım ıcın kasıntı yapıyorum :\ bana da yardımcı olurmusunuz ne olacagı hakkında hıc bı fıkrım yok :D

canlarim ac gitmenize gerek yok oncelikle ultrason ile bakiyorlar sonrada adetin 3.gunu cagiriyorlar hormon testi icin onun icin de kan veriyorsum o kadar korkulacak birsey yokkk

canim allah kolaylik versin
tansiyonumda dustu diyorsun yaa tuzlu tuzlu bir ayran icsen bir kac yudum icsen iyi geliebilir tabi icin alacaksa ayy ne zor yaaa bebek icn canim hersey
benimde bebegim olsun da yeterki varsin bu halde olayimmm:((((

zeytin felan attım azıma şimdide kendimi zorluyorum bişeyler yemeye çalışıyorum . Allahım hepinize nasip etsin tatmlım sağlıklı bebekler ve rahat hamilelikler. bana doktorum söylemişti senin hamileliğin zor geçer çünkü çok zayıfsın dedi gerçektende öyle oluyo

ben haftalarca ne cektım o bulantıdan gunde kaç sefer ıstıfra ettım hergun aynı terane dusunun haftalarca hergun ıstıfra ettıgını ustelık bır sefer de deıl bır kaç sefer defalarca ayakta duracak mecalım kalmıyorduda esım gelıp belımden tutuyodu.son bır haftadır ya hıc yok yada hafıf oluyor oldugunda 1 hafta ıcınde sadece bır sefer kusucak oldum oda kendı cabamla gerı puskurttum dayan seastırem dayan bak ben 12 haftamdayım ve epey azaldıı ıstahımda acıldı

canim allah kolaylik versin
tansiyonumda dustu diyorsun yaa tuzlu tuzlu bir ayran icsen bir kac yudum icsen iyi geliebilir tabi icin alacaksa ayy ne zor yaaa bebek icn canim hersey
benimde bebegim olsun da yeterki varsin bu halde olayimmm:((((

zeytin felan attım azıma şimdide kendimi zorluyorum bişeyler yemeye çalışıyorum . Allahım hepinize nasip etsin tatmlım sağlıklı bebekler ve rahat hamilelikler. bana doktorum söylemişti senin hamileliğin zor geçer çünkü çok zayıfsın dedi gerçektende öyle oluyo

ben haftalarca ne cektım o bulantıdan gunde kaç sefer ıstıfra ettım hergun aynı terane dusunun haftalarca hergun ıstıfra ettıgını ustelık bır sefer de deıl bır kaç sefer defalarca ayakta duracak mecalım kalmıyorduda esım gelıp belımden tutuyodu.son bır haftadır ya hıc yok yada hafıf oluyor oldugunda 1 hafta ıcınde sadece bır sefer kusucak oldum oda kendı cabamla gerı puskurttum dayan seastırem dayan bak ben 12 haftamdayım ve epey azaldıı ıstahımda acıldı

bende 12. haftayı dört gözle bekliyorum zaten tatlım tek avuntum 12. haftaya gelmek

ayyy bugün hiç iyi değilim ağlıcam şimdi bende istiyorum ama benimde bulansın miğdem banane yaaa ayy bide belim ağrıyor heryerim ağrıyor yahu benim offf ağlıyayımmı kızlar

ayyy bugün hiç iyi değilim ağlıcam şimdi bende istiyorum ama benimde bulansın miğdem banane yaaa ayy bide belim ağrıyor heryerim ağrıyor yahu benim offf ağlıyayımmı kızlar

aglama canim alglamaa diyecem ama bende bende istiyorum aglamak bende istiyorum bebek niye olmuyoki bizim amma:14::))

merhaba kızlar nasılsınız yatak dosek modayım ben dun adet oldum bı de ustune grıp eklenınce dayak yemıs gıbıyım sızlerde ne var ne yok :31:

Back
X