Umutlarini Mayisa saklayanlar...

yağmur adetine 7 gün var bunlar hamilelik belirtisi olabilir. benimde hiç akıntım olmazdı ama yoğunlaştı.hatta dün gece rüyamda ortalığa felan işiyodum kendimi ne kadar ıslak hissetiysem bilinnçaltıma bak.ama erken idrar tesitne veya kan testine bakma. ben o hataya düştüm hepsi negatif çıktı kan tahlili bile adet tarihinin geçmesini bekle 1 gün bile olsa sonra bak.

inş canım benim kocamın iş yoğunluğundan düzenli çalışamıyoruz

hjahahaha sidikli :))

neden yaaa daha vakti var deriz zaten gebelik test belli olmaz kan tahlili vermen lazım)

kan tahlili için izin almam lazım o da şu an mümkün değil.. bekleyelim bakalım noolcak :26: tabi bi hafta çatlamassam meraktan. o değil bi de çok korkuyorum gebelik yoksa başka bi sorun çıkacak diye
okadar çok idrar testi yaptımki rüyalarım bile çişli pişlii :145:

çişli seni

Son düzenleme:
kızlar ablam aradı şimdi beni rüyasında hamile görmüş bunu bana bu ay söyleyen 3. kişi içlerine mi doğuyor yoksa canları mı öyle istiyo ki
bi de diyo acele etme şu sınavı atlat :26: bi de o var tabi kalmış şurda kpss ye 1,5 ay... mide bulantısı uyku hali zor olur tabi ama istiyorum artık ben ya nolursa olsun hayırlısı olsun ne diym

canım yaa olabilri bakk. benide herkes hamile görüyordu. hatta kayınpederimin halası görmüş kayınpederime sormuş bu çocuklar sizinmi diye katınpederimde onlar benim torunum demiş. dün o halişkoya gittik ayyy bi sarıldım bi sarıldım ona anlatamam. tabi demedim rüyan doğru çıktı kızzz hamileyim. ayıp değilmi kayınpederimin halası 83 yaşında kadın ama bir dünya iyisi anlatamam.

canım yaaa hadi hayırlısı bende merk ettim:) benimde abim birgün annemlere gittiğimöde hamilemisin sen dedi bende yoooo falan dedim içine doğmuş :) (düştü ama olsun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…