- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.201
kızım bi test yapsana r bence belik vede kasıkları ağrıyorsa
göğüs ağrısı yok ama karnımda ve kasıklarımda acayip bi şişlik var bel ağrısı da aynen son bi hafta bakalım. inş kötü bişi çıkmaz
inş sende bi an önce bebekine kavuşursun tatlım.. herşeyin hayırlısı belki bu ay birlikte seviniriz senle
ne bilim cesaret edemiyorum iştehayal kırıklığına uğramak istemiyorum :18:
yağmur adetine 7 gün var bunlar hamilelik belirtisi olabilir. benimde hiç akıntım olmazdı ama yoğunlaştı.hatta dün gece rüyamda ortalığa felan işiyodum kendimi ne kadar ıslak hissetiysem bilinnçaltıma bak.ama erken idrar tesitne veya kan testine bakma. ben o hataya düştüm hepsi negatif çıktı kan tahlili bile adet tarihinin geçmesini bekle 1 gün bile olsa sonra bak.
hjahahaha sidikli :))
inş canım benim kocamın iş yoğunluğundan düzenli çalışamıyoruz
neden yaaa daha vakti var deriz zaten gebelik test belli olmaz kan tahlili vermen lazım)
okadar çok idrar testi yaptımki rüyalarım bile çişli pişlii:145:
vallahi benim kocada sabit çalışıyor ama ben hareketliyim.keşke bu bebeiş yapmamın başka bi yolu olsaa heheheh
bu arada benim iştah gitti bakalım 66 kilo ile başladım hamişliğee
ayyy canımm hamile moduna girmiş kuzum benim
aslında bhcgmin ikiye katlaması lazım onu görmeden keseyi görmeden belki böyle konuşmama uygun değil ama aklıma hiiç kötü bişi getirmiyorum
olumlu düşün olumlu olsun canım benimaslında bhcgmin ikiye katlaması lazım onu görmeden keseyi görmeden belki böyle konuşmama uygun değil ama aklıma hiiç kötü bişi getirmiyorum
günaydın canım sen nasılsıngünaydınn nasılsınız bakalım
kızlar ablam aradı şimdi beni rüyasında hamile görmüşbunu bana bu ay söyleyen 3. kişi içlerine mi doğuyor yoksa canları mı öyle istiyo ki
bi de diyo acele etme şu sınavı atlat :26: bi de o var tabi kalmış şurda kpss ye 1,5 ay... mide bulantısı uyku hali zor olur tabiama istiyorum artık ben ya nolursa olsun hayırlısı olsun ne diym
kızlar ablam aradı şimdi beni rüyasında hamile görmüşbunu bana bu ay söyleyen 3. kişi içlerine mi doğuyor yoksa canları mı öyle istiyo ki
bi de diyo acele etme şu sınavı atlat :26: bi de o var tabi kalmış şurda kpss ye 1,5 ay... mide bulantısı uyku hali zor olur tabiama istiyorum artık ben ya nolursa olsun hayırlısı olsun ne diym
günaydınn nasılsınız bakalım
günaydınn nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?