• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

bu ne lan :53: ben nerde yanlış yaptım :51:

hehehehhe senin ortada bi hamilelik takvimi yazıyor.
bak şimdi
yukarıda kullanıcı kontrol paneli var ona gir
sol tarafta profil bilgileri var ona gir
muhtemel doğum tarihi var ona gir
değişiklikleri kaydeeddd anneeeee sana anne demek istiyorum fgakk

hehehehhe senin ortada bi hamilelik takvimi yazıyor.
bak şimdi
yukarıda kullanıcı kontrol paneli var ona gir
sol tarafta profil bilgileri var ona gir
muhtemel doğum tarihi var ona gir
değişiklikleri kaydeeddd anneeeee sana anne demek istiyorum fgakk

uldimi bi bakim :53:

Kızlar şaka bi yana hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum... Bu öyle güzel bişey ki, yüce rabbim isteyen ve hak eden herkeze yaşatsın inşALLAH bu sevinci.... ALLAH beni bebeğime layık bir anne olmayı nasip etsin.. Bebeğimi de herşeyden önce iyi bir kul olarak yetiştirebilmeyi nasip etsin bana ve babasına....

Herkeze iyi akşamlar kızlar, ben kaçtım... İnşALLAH hepberaber hayırlı bir güne uyanırız bacişlerim :16: yarın görüşmek üzere :3:

Kızlar şaka bi yana hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum... Bu öyle güzel bişey ki, yüce rabbim isteyen ve hak eden herkeze yaşatsın inşALLAH bu sevinci.... ALLAH beni bebeğime layık bir anne olmayı nasip etsin.. Bebeğimi de herşeyden önce iyi bir kul olarak yetiştirebilmeyi nasip etsin bana ve babasına....

amin amin amiinnn canım kardeşim beniimmm sevinçten ağlıyorum biliyormusun

Noluyo ülennn burda ,bensiz takvim mi yaptınız,hamişler sizi,göbüşlüler,Allahım nasip ederse biz de yapcez inşallah,dua edin bak karışmam :9:

Back