Umutlarini Mayisa saklayanlar...

gördüğün üzre zor dayanıyoozzz. yaaa ben bu çift çizgiyi gördümyaaa yemişim kan tahlilini. HAMİLEYİMM ULEEYYN BEEEEEN
ohh be rahatladım neydi o stresss

yok öyle bişey demedi yaa dedimya çok suratsız bi kadın.. eşim ona gitmeyelim bidaha diyor.. of ya bir doktor bulamadım doğru dürüst

evet canım Doktor çok önemli suratsız doktorda 9 ay boyunca hiç çekilmez yani.sonuçta sana doktor ultrason kağıdını vermesi gerekiyordu.istanbulda olsaydın benim doktoru tavsiye ederdim.

yok öyle bişey demedi yaa dedimya çok suratsız bi kadın.. eşim ona gitmeyelim bidaha diyor.. of ya bir doktor bulamadım doğru dürüst

evet canım Doktor çok önemli suratsız doktorda 9 ay boyunca hiç çekilmez yani.sonuçta sana doktor ultrason kağıdını vermesi gerekiyordu.istanbulda olsaydın benim doktoru tavsiye ederdim.

kızlar reglim 9 mayıstı gelmedi 7sinde kan tahlilim negatif çıktı.12sinde pembe akıntım geldi reglim başlıcak sandım normalde 1gün sonra yavaştan başlar.şimdi ara ara karnım ağrıyo bugün baktım akıntım tam bayaz ne oluyo yaaa çıldırcam valla.(

bir daha gebelik testi yapsana canım:)

nasıl yani? kan tahlili noldu şimdi canım ya?hepimiz merakla bekliyoruz=)

şimdi kızlarrr kan tahlilimin sonucu geldi bhcg 41 miş gebelik varmış ama tatmin edici bi değer değilmiş iki gün sonra eğer iki katına çıkarsa tamammıış.mıışş mışş mışşş

şimdi benim ovulasyon tarihim 28 nisandı. ama ben geç döllenme olabilceği ihtimaline karşılık 1 mayıstada çalışmamaı başarışlı bir şekilde yaptım. 8 mayısta bhcg değerim 0,13 dü negatif dediler. bugün bhcg değeri 41 yani 6 gün sonra değer pozitife dönmüş dimi.ya önce kan yetersiz dediler sonra bu değer yetersiz dediler. arkadaşlar ben erzurumda oturuyorum. burda hayat okadar dandikkki anlatamam. bir kan almak için tam 6 yerden giriş yaptı bütün damarlarımı patlattılar. gene bişi demedim bebeişko gelsinde anne hiç bişiye ses çıkartmaz. gözünü sevdiğim memeleketime gidince taşını toprağını öpüjeeem.hastanede doktorda hemşirede adam gibi

eeee şimdi sevinelimmi sevinmeyelimmi :)

hayırlısı bakalım canım belki yerleşme kanamasıdır :)) Ayın 14 şimdiye kadar sökülmen gerekmiyormuydu ? herkesin yapısı farklı sonuçta. bence tekrar test yaptır canım.

haa bu arada şunuda demek istiyorum burda bulunan hamişler hamiş olmak isteyenler varya benim kocamdan daha çok şey biliyor.
ayşem kocam dediki HAYIRLI OLSUN. hehehehe benimmmmmmmm tabeeeee hayırlı olsun artıkk. valla emekçiyiz biz .emeğe saygı ama dimi

eşin ne doktoru canım ?

SüpeerHayırlı olsun canım değerin de yükselir inşallah.Bat kaçtı senin canım?bir de belirtilerin var mıydı?
Ben de küçük bir yerde yaşıyorum gerçekten hastaneler çok yetersiz,memleketin yakınsa orda git bir de bence.

canım 41 zaten pozitif :)) hayırlısı canım inşallah Allah tamamını erdirir...

eeee şimdi sevinelimmi sevinmeyelimmi :)

sevinelim kuzum pozitif düşünelim pozitif olsun. b u doktorlar pimprikirirkk .benim eşimde görümcemde doktor. onlar iki kelimeden birinde sen yaşlı uterussun sıkıntın olur şöyle böyle dediler.hamile kalamazsın bile dediler. bu arada yaşım 34.teyzem anneannem 41 inde doğurdu ama ne allaha hikmetse kocama göre ben yaşlıyım. neyse bu ikinci hamileliğim. ilkini çok ağır grip olduğum için 5 aylıkken kaybettim. aman hamişler gribe dikkat ateşiniz yükselmiycek. benim ateşimi düşüremediler bebeğime olana oldu.şimdi
hamişkolar frag arkadaşım söyle bana 41 nasıl değer sence batım 2 gün geçti

Bence süper halay çekebiliriz

tatlım yarın uçuyorum nasipse istanbula orda kontrolüme giderim.şimdi ben öncelikle geçen hafta pazartesi hüsrana uğradım bhcg negatif dediler. ama hep kendimi hamile hissettim eski yazılarıma bakarsanız psikolojikmidir diyede şüphe ettim.hemen hemen hergünde idrar testi yaptım hep negatif çıktı. ama şu bir gerçekkki ben geç döllenme oldum bence.
1 mayısta döllenmiş olduğunu düşünüyorum. buna göre adet tarihin gecikmesi en büyük belirti. ama ben geçen hafta göbek deliğimin 4 cm altında pırpır pır atışlar hissettim. bu elbette bebek hareketi değil ama normalden farklı olarak o vardı. iki gündür sol kasığımda baskı var. ama ben açıkcasıda onu adet olucam diye ona yordum. zira hastanede hamile değilsin dediler.birde iki gündür. mide ekşimesimi desem yanmamı desem bilmiyorum onu yaşıyorum. normalde benim mide sorunum yok.buda bir belirti olabilir dye düşünüyorum. bide ağız kuruluğum var.bunlar benim belirtilerim. allahımm sen büyüksün bana hamile kalamazsın diyenlere nisper sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat ver. ya şafi allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…