- Konu Sahibi pembemasal
- #2.101
ben nisan 28 da kimyasal gebelik geçirdim.canım umudu mayısa kalanlardanım
kimyasal gebelik nedir tatlım cehaletimi bağışla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama bende kese göründü ve 4 haftalık dedi doktor :44: iki hafta sonra duyarız kalp atışını dedi.
bebek görünmedikisadece kese göründü, 4 haftalıkken bebeğin görünmesi normal değil mi yoksa? senin ki ne kadar, göründümü bebiş?
kimyasal gebelik nedir tatlım cehaletimi bağışla
gel kuzucukk gel senle herşey çok güzeel
canım kimyasal gebelik bebeğin tutunamaması demek.sonra kanama yolur yani regliyle bebği düşürmek
Yok canım ben kesenin boyundan bahsediyorum. Bendede bebek görünmedi bebek 6. haftada görünüyormuş. Kalp atışlarıda 7. haftaymış.
oyyyyyyyy oyyyy hepimizden uzak olsuunnn
dr birşey demedimi.
kız ne oldu test sonucun 3 te alıcam dmeıstın pozıtıf demı
evet canım çok kötü:) ben hamile olduğumla bebeğimi kaybediceğimi öğrenmem 24 saat sürmedi.
canım bende bekliyorum. ayy bunlar harbiden salak yaaa bir koca tüp kan verdim yetersiz bu demişler. bilmem ne demişler.ya bu benim kocam varya doktor ama bize hiç hayrı yok keşke araştırma hastanesine gitseydim.peeef beklemedeyim halen heber verceklermiş.
canım üzülme demek kolay gibi olsada bende beş aylık bebeğimi kalbi durduğu için ölü doğum yapmak zorunda kaldı nasıl bir ızdırap olduğunu anlatamam.allahım bizimde yüzümüze gülsün hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin hepimizee
Ben de merak ettim,umarım gönlüne göre bir sonuç olur essira.Benim reglden bugün de ses yok beklemedeyim,belirtileri var kendi yok...Test için de acele etmeyeyim 5-6 gün gecikirse yaparım diyorum,hüsrana uğramak istemiyorum.
canım üzülme demek kolay gibi olsada bende beş aylık bebeğimi kalbi durduğu için ölü doğum yapmak zorunda kaldı nasıl bir ızdırap olduğunu anlatamam.allahım bizimde yüzümüze gülsün hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin hepimizee