- Konu Sahibi pembemasal
- #2.061
oyyy cnm benim allah yardımcın olsun.. bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah.. benim sat 25 nisan bata da 1 hafta var sanırım tahminlerime göre... sanki hamileymişim gibi geliyo... dün biraz yürüdüm sol kasığımdan bacağıma doğru bir ağrı hissettim gece wc için hiç kalkmazdım bu aralar kalkıyorum valla... bilmiyorum artık hayırlısı ne deyim kuzum... nasipte varsa gelir bebişlerimiz :)
canımmmmmmmmmm senin haberlerini girip okudum ben hep.. rabbim hakkımızda hayırlısını versin ama eşinle aranda geçen muhabbetten ötürü bebek olayından vazgeçmene kızdım doğrusu... yaşını hiç kafaya takma bence.. beni annem 38 yaşında doğum yapmış ve hep iyiki doğurmuşum seni diye severdi :) inan bana yeni bi bebek size çok iyi gelecektir.. lütfen bebek fikrinden cayma bu ay inşallah bebişin tutunmuşturda görürsün günü nü :) bu arada topiğe girince kafam allak bullak oluyodu bebek olayını çok takıyodum kafaya biraz uzaklaşmaya ihtiyacım vardı ve iyi de oldu :) ama ara ara girip hepinizi takip ettim unuttum sanmayın :) hepiniz yeri çok farklı çünkü :)
saol bitanem ayy hadi inş hamişsindir tatlım belirtilerin o yönde inş psikolojik değildir gerçek belirtilerdir tatlım yaa