• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

oyyy cnm benim allah yardımcın olsun.. bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah.. benim sat 25 nisan bata da 1 hafta var sanırım tahminlerime göre... sanki hamileymişim gibi geliyo... dün biraz yürüdüm sol kasığımdan bacağıma doğru bir ağrı hissettim gece wc için hiç kalkmazdım bu aralar kalkıyorum valla... bilmiyorum artık hayırlısı ne deyim kuzum... nasipte varsa gelir bebişlerimiz :)

canımmmmmmmmmm senin haberlerini girip okudum ben hep.. rabbim hakkımızda hayırlısını versin ama eşinle aranda geçen muhabbetten ötürü bebek olayından vazgeçmene kızdım doğrusu... yaşını hiç kafaya takma bence.. beni annem 38 yaşında doğum yapmış ve hep iyiki doğurmuşum seni diye severdi :) inan bana yeni bi bebek size çok iyi gelecektir.. lütfen bebek fikrinden cayma bu ay inşallah bebişin tutunmuşturda görürsün günü nü :) bu arada topiğe girince kafam allak bullak oluyodu bebek olayını çok takıyodum kafaya :( biraz uzaklaşmaya ihtiyacım vardı ve iyi de oldu :) ama ara ara girip hepinizi takip ettim unuttum sanmayın :) hepiniz yeri çok farklı çünkü :)

saol bitanem ayy hadi inş hamişsindir tatlım belirtilerin o yönde inş psikolojik değildir gerçek belirtilerdir tatlım yaa

Essira nerdesin canım,kendi sonucumu bile böyle beklemediydim,kestane kabap acele cevap :9:

heheheheh saol canım geldim eve tırnaklarımı yeme modundayım bakalım saat 3 de haber gelicek. hayırlısı olsun. kızlar bol bol ya vasi çekin hayırlı evlat için. sonracığıma biz onları böyle aşk ile beklerken kalkıp bizi huzurevine felan vermesinler heheh: 27:

günaydın kısçelerr :16::16::16:
bugün kontrole gittim kist küçülmüş ve o yumurta çatlamış... bende hafta sonu eşime kızdım bebekten vazgeçtim...olacaqına bakın şimdi ya o çatlayan yumurta bebiş olduysa :26::26: olmamıştır dimi kızlar öyle kolay deqil aylardır uqraşıyoruz olmuyor şimdimi olucak...reql olunca hemen rıa taktırıcam ve bebiş muhabbetini sonsuza dek kapatıcam...iş bulup çalışıcam :6:

haydaaaa.... vardır bir bildiğin tabi işine karışmak olmaz, hayırlısı olsun canım...

arkadaslar catlama ignesi yaptirdiniz mi hicc?benim doktorum bana iliski icin saat vermedi sadece pazartesi baslarsiniz dedi bunda saatte onemliymiss sanirim ama bilgisi olan varmii??

ben yaptırdım canım, benim dr um iğne yapıldıktan sonra 24 saat ile 32 saat aralığında birlikte ol, demişti.

neyse kızlar ben çıkıyorum işler birikti ev berbet durumda eşim isyan edicek artık:9::9::9: az toparlim ortalığı

yormadan kendini yap canım yavaş yavaş, bir de çok uzanmadan yap. ben de şimdi bitirdim her yer miss gibi oldu :)

Mutlu gunler kızlar nasılsın ben evlılık yıl donumuzu kutlama telasındayım bu gun sızde neler var neler yok bakalım:16:

masalımm nasılsın? ne yapacaksınız canım kutlama için? bak ilk iş güzel bi elbise al önce kendi kendini kutla :) ben öyle yaptım hem ben sevindim, giyince de eşim sevindi :) güzel bir de sofraa.... kırmızı kırmızı mumlar.... :)

haydaaaa.... vardır bir bildiğin tabi işine karışmak olmaz, hayırlısı olsun canım...

ben yaptırdım canım, benim dr um iğne yapıldıktan sonra 24 saat ile 32 saat aralığında birlikte ol, demişti.

yormadan kendini yap canım yavaş yavaş, bir de çok uzanmadan yap. ben de şimdi bitirdim her yer miss gibi oldu :)

masalımm nasılsın? ne yapacaksınız canım kutlama için? bak ilk iş güzel bi elbise al önce kendi kendini kutla :) ben öyle yaptım hem ben sevindim, giyince de eşim sevindi :) güzel bir de sofraa.... kırmızı kırmızı mumlar.... :)

bitti sonunda işim ama yoruldum valla ne kadar dinlenerek yapsamda yoruyo . birazdanda üstümü giyinip markete gitcem sonrada yemek yapımıcam

sonra yemek yapıcanmı papamıcanmı anlamadım yapıcaksan ne yapıcaksın :) söyle kopya alayım

yapıcam tatlım yanlış mı yazmışım:) pilav var yanınada söylemesi ayıp hamişlerin canı çekmesin sulu köfte yapıcam yeter valla zaten canım çıktı bunada şükür demi ama

Ayşem Kas :)) nasılsın canım sen ne yaptın? senin BAT ne zamandı bende seni merak ettim. Kimyasal gebelikten sonra neler oldu ? Kanaman tamemen bitti mi ?

Mutlu gunler kızlar nasılsın ben evlılık yıl donumuzu kutlama telasındayım bu gun sızde neler var neler yok bakalım:16:
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun :71: inşallah en kısa zamanda bebişle mutluluqunuz kat kat artar :emir_bebek::emir_bebek:
oyyy cnm benim allah yardımcın olsun.. bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah.. benim sat 25 nisan bata da 1 hafta var sanırım tahminlerime göre... sanki hamileymişim gibi geliyo... dün biraz yürüdüm sol kasığımdan bacağıma doğru bir ağrı hissettim gece wc için hiç kalkmazdım bu aralar kalkıyorum valla... bilmiyorum artık hayırlısı ne deyim kuzum... nasipte varsa gelir bebişlerimiz :)

canımmmmmmmmmm senin haberlerini girip okudum ben hep.. rabbim hakkımızda hayırlısını versin ama eşinle aranda geçen muhabbetten ötürü bebek olayından vazgeçmene kızdım doğrusu... yaşını hiç kafaya takma bence.. beni annem 38 yaşında doğum yapmış ve hep iyiki doğurmuşum seni diye severdi :) inan bana yeni bi bebek size çok iyi gelecektir.. lütfen bebek fikrinden cayma ,, bu ay inşallah bebişin tutunmuşturda görürsün günü nü :) bu arada topiğe girince kafam allak bullak oluyodu bebek olayını çok takıyodum kafaya :( biraz uzaklaşmaya ihtiyacım vardı ve iyi de oldu :) ama ara ara girip hepinizi takip ettim unuttum sanmayın :) hepiniz yeri çok farklı çünkü :)
:30::30::30:
duamı bedduamı bu kıss bilemedim şimdi :26:
aa nedenki.cok ıstıyordun cok cabuk pes ettın ama sen.bır kaç ay daha deneseydın kafana takmadan olursa olur seklınde korunmadan devam etseydın.
bu ay korunmadan devam edciem zaten dalinim..olursa olucak yapıcak bişey yok :26:
Hayır olmazzzzzzz
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

amin canım ne hayırlıysa o olur inşallahh :16::16:

Son düzenleme:
Ayşem Kas :)) nasılsın canım sen ne yaptın? senin BAT ne zamandı bende seni merak ettim. Kimyasal gebelikten sonra neler oldu ? Kanaman tamemen bitti mi ?

canım kanamam bitti.ağrılarım var ara ara.çalışmalara başladık hadi hayırlısı.bat benim bilmiyorum normalde 24 ama 28 düşük olduğu için bu nasıl olur bilmiyorum

Back