Umutlarini Mayisa saklayanlar...

saol bitanem ayy hadi inş hamişsindir tatlım belirtilerin o yönde inş psikolojik değildir gerçek belirtilerdir tatlım yaa

Essira nerdesin canım,kendi sonucumu bile böyle beklemediydim,kestane kabap acele cevap

heheheheh saol canım geldim eve tırnaklarımı yeme modundayım bakalım saat 3 de haber gelicek. hayırlısı olsun. kızlar bol bol ya vasi çekin hayırlı evlat için. sonracığıma biz onları böyle aşk ile beklerken kalkıp bizi huzurevine felan vermesinler heheh: 27:

haydaaaa.... vardır bir bildiğin tabi işine karışmak olmaz, hayırlısı olsun canım...

arkadaslar catlama ignesi yaptirdiniz mi hicc?benim doktorum bana iliski icin saat vermedi sadece pazartesi baslarsiniz dedi bunda saatte onemliymiss sanirim ama bilgisi olan varmii??

ben yaptırdım canım, benim dr um iğne yapıldıktan sonra 24 saat ile 32 saat aralığında birlikte ol, demişti.

neyse kızlar ben çıkıyorum işler birikti ev berbet durumda eşim isyan edicek artık az toparlim ortalığı

yormadan kendini yap canım yavaş yavaş, bir de çok uzanmadan yap. ben de şimdi bitirdim her yer miss gibi oldu :)

Mutlu gunler kızlar nasılsın ben evlılık yıl donumuzu kutlama telasındayım bu gun sızde neler var neler yok bakalım

masalımm nasılsın? ne yapacaksınız canım kutlama için? bak ilk iş güzel bi elbise al önce kendi kendini kutla :) ben öyle yaptım hem ben sevindim, giyince de eşim sevindi :) güzel bir de sofraa.... kırmızı kırmızı mumlar.... :)

essira yı çok merak ettim yaaa hadi hayırlısı olur inş.bende bugün iş yerinde çok sıkıldım.hadi dedikodu yapalım :)))

bitti sonunda işim ama yoruldum valla ne kadar dinlenerek yapsamda yoruyo . birazdanda üstümü giyinip markete gitcem sonrada yemek yapımıcam

sonra yemek yapıcanmı papamıcanmı anlamadım yapıcaksan ne yapıcaksın :) söyle kopya alayım

yapıcam tatlım yanlış mı yazmışım:) pilav var yanınada söylemesi ayıp hamişlerin canı çekmesin sulu köfte yapıcam yeter valla zaten canım çıktı bunada şükür demi ama

Ayşem Kas :)) nasılsın canım sen ne yaptın? senin BAT ne zamandı bende seni merak ettim. Kimyasal gebelikten sonra neler oldu ? Kanaman tamemen bitti mi ?

Mutlu gunler kızlar nasılsın ben evlılık yıl donumuzu kutlama telasındayım bu gun sızde neler var neler yok bakalım
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah en kısa zamanda bebişle mutluluqunuz kat kat artar

duamı bedduamı bu kıss bilemedim şimdi :26:
aa nedenki.cok ıstıyordun cok cabuk pes ettın ama sen.bır kaç ay daha deneseydın kafana takmadan olursa olur seklınde korunmadan devam etseydın.
bu ay korunmadan devam edciem zaten dalinim..olursa olucak yapıcak bişey yok :26:
Hayır olmazzzzzzz

amin canım ne hayırlıysa o olur inşallahh

Son düzenleme:
Ayşem Kas :)) nasılsın canım sen ne yaptın? senin BAT ne zamandı bende seni merak ettim. Kimyasal gebelikten sonra neler oldu ? Kanaman tamemen bitti mi ?

canım kanamam bitti.ağrılarım var ara ara.çalışmalara başladık hadi hayırlısı.bat benim bilmiyorum normalde 24 ama 28 düşük olduğu için bu nasıl olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…