• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

pembemasal

Ya nasip de RABBİNE bırak
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
2.071
1
106
- Yurtdışı
Umutlarini mayisa saklayanlar insallah butun isteyenlere Allah evlat verir nisay ayni bol bol hamilelerin olmasi dilegiyle ve sizlere de umut dolu gunler

Umutlarini mayisa saklayanlar insallah butun isteyenlere Allah evlat verir nisay ayni bol bol hamilelerin olmasi dilegiyle ve sizlere de umut dolu gunler

hadi hayırlısı mayısta umarım yüzümüz güler...bu ay su ovulasyon testlerinide denicem

Banum burda olsaydı listemizi yapardı ama inşallah nisan ayı onunda umuduna erdiği ay olurda gelmez.Bizden bilen birisi de yapmaya başlayabilir.

:43::43::43:bende buraya geldiimm ama ne yapalim insallah burasi hayir getirir arkadaslarr.

dün ilk ovulasyon testimi denedim bişi cıkmadı bakalım denemeye devam

bende varım nisanda çalışıp mayısta gebelik müjdesini almak çok istiyorum bu ay klomenle tedavime başlamış bulunuyorum çok umudum olmasada inş işe yarar.

ben de kullandığım bazı ilaçlar yüzünden nisanı değerlendiremedim.umudum mayısa kaldı.inşallah hayırlısıyla hepimiz mayıs ayında hamile kalırız.:49:kısmetse mayıs sonlarına doğru hamile olup olmayacağım belli olacak.

Banum burda olsaydı listemizi yapardı ama inşallah nisan ayı onunda umuduna erdiği ay olurda gelmez.Bizden bilen birisi de yapmaya başlayabilir.

Tatlımmm.. sağol bebeğim:) Ben yaparım yine size liste kuzum, sen hiç dert etme:) Bu haftasonunu bir atlatayım, 2-3 gün yoğun olacağım biraz ondan sonra dönüşte, mayıs listesi yapmaya başlarım..:34:

Back