Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 Şubat kuzumAdet tarihin canim
EyvAllah canim)Ohh battaşim gelmiş :)))
umut hep vardır canım yeterki içten iste sen olur İnşAllahBenimde bat 18 mart kızlarrr ama bu ay yumurtalarım gelişmedi 10mm di 17.gün doktora gittiğimde. Umutlanmama gerek yok değilmi?
İnşallah canımmm dualarım hepimiz içinumut hep vardır canım yeterki içten iste sen olur İnşAllah
Canim bak sat= son adet tarihi bat=bidahaki adet tarihin28 Şubat kuzum
Hoşgeldin canm yazıyorum seni de :))bende varimbat 1nisan
Anladım canım yani başlangıç adetinden diğer adet gününe kaç gün var onu sormak istedim yani 28 .gunde bir mi oluyorsun 29 mu ? 30 mu sana hesaplama yapcaktim hangi güne denk geliyor diye bu ayAnladım canım. En son 18 Şubat adet oldum canım
teşekkürler canımın içiHoşgeldin canm yazıyorum seni de :))
Ne demek canım rica ederim bu ay sadece kendi sayfamda beklemek istiyorum şans getirsin bana topigim :) hepimize deteşekkürler canımın içi
ay İnşAllah canım çooook mutlu etdin beni bu ay hepimizin yüzü gülsün Rabbizin izniyleNe demek canım rica ederim bu ay sadece kendi sayfamda beklemek istiyorum şans getirsin bana topigim :) hepimize de
İnşallah canım amin Allah hepimizin sesini duysun :)) çalışmalar son gaz devam edilsin hahaay İnşAllah canım çooook mutlu etdin beni bu ay hepimizin yüzü gülsün Rabbizin izniyle
Evet haklısın kim soylediyse öyle sıralama gittim ondan :)) yarında düzenlerim:)Gulasor62 cnm batlari tarih siralamasina koysan daha duzenli olur?
Hoşgeldin canım :) kaydediyorum:)Arkadaşlar merhaba yeni katıldım foruma..biz de 1.5 yıldır istiyoruz nisan şans getirir inşallah hepimize Beni de ekler misini bat tarihim 2 nisan..bu arada ben bu ay incir kürü deniyorum var mı aranızda deneyen ?
Valla bu konuyla ilgili hiç bilgim yok ne desem yalan olur ben takip ettirmedigim için normal yumurta gününden bir kaç gün önce ilişki yapıyoruz çatlama günü şans yüksek olsun diyeBir de birşey sormak istiyorum arkadaşlar ben bu ay yumurta takibine de başladım dün 9. Günümde ve yumurtam 14 mm yarım yine gitcem ve büyük ihtimal cuma ctesi çatlar dedi doktorum.yumurta çatlayana kadar ilişki olmasın dedi ama ben kararsız kaldım Var mı daha önce yumurta takibi yapan nasıl bir yol izlediniz aydınlatabilir misiniz