Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Bende 6 Şubat'ta düşük yapmıştım. Bir adet dönemim geçti. İkincisinden sonra yine inşallah Rabbim nasip ederse düşünüyoruz. Nisan'a denk geliyor.... Umarım bu ay hepimiz için hayırlı ve bereketli bir ay olur. Sağlıklı bebişlere hamile kalırız sevgili anne adayları ve mutluluğumuzu beraber paylaşabiliriz. BAT 5 Nisan benim de.

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım foruma..biz de 1.5 yıldır istiyoruz nisan şans getirir inşallah hepimize Beni de ekler misini bat tarihim 2 nisan..bu arada ben bu ay incir kürü deniyorum var mı aranızda deneyen ?

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım foruma..biz de 1.5 yıldır istiyoruz nisan şans getirir inşallah hepimize Beni de ekler misini bat tarihim 2 nisan..bu arada ben bu ay incir kürü deniyorum var mı aranızda deneyen ?
Hoşgeldin canım :) kaydediyorum:)

Bir de birşey sormak istiyorum arkadaşlar ben bu ay yumurta takibine de başladım dün 9. Günümde ve yumurtam 14 mm yarım yine gitcem ve büyük ihtimal cuma ctesi çatlar dedi doktorum.yumurta çatlayana kadar ilişki olmasın dedi ama ben kararsız kaldım Var mı daha önce yumurta takibi yapan nasıl bir yol izlediniz aydınlatabilir misiniz

Bir de birşey sormak istiyorum arkadaşlar ben bu ay yumurta takibine de başladım dün 9. Günümde ve yumurtam 14 mm yarım yine gitcem ve büyük ihtimal cuma ctesi çatlar dedi doktorum.yumurta çatlayana kadar ilişki olmasın dedi ama ben kararsız kaldım Var mı daha önce yumurta takibi yapan nasıl bir yol izlediniz aydınlatabilir misiniz
Valla bu konuyla ilgili hiç bilgim yok ne desem yalan olur ben takip ettirmedigim için normal yumurta gününden bir kaç gün önce ilişki yapıyoruz çatlama günü şans yüksek olsun diye

X