Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Öncelikle Herkese Merhaba, Biz Eşimle üniversitede tanıştık ve 5 yıllık bir arkadaşlıktan sonra evlendik. İlk zamanlar çocuk olayına kafayı pek takmıyorduk ama zaman geçtikçe iyice çocuk olmamasından ötürü şüphelenmeye başladık. Adana da hem ben hemde eşim kontrolden geçtik Eşimde hızlı ileri %0, Yavaş İleri %21, Morfoloji ise %2 çıktı sperm sayısı ise normal çıktı. Daha sonra eşim de orta derece varikosel teşhisi kondu ilk zamanlarda ameliyat olmak istemedi ama baskılarıma dayanamayıp ameliyat oldu. Sigara Kullanıyordu onuda bıraktı daha sonra internetten araştırmalarımızla birlikte Sabahları 1 hap Kriloill ve 1 hap 1000 mg B12 vitamini akşamları da 200 mg e vitamini ve 1 hap selenyum kullandı 3 ay sonra test oldu sonuç ise şöyle; ileri hızlı %25; İleri Prograsiv %70 (A+B); Morfoloji %10 çok şükür doktor artık normal yoldan olursunuz dedi ama biz ne olurne olmaz diye aşılama yapacağız Allah herkese çocuk nasip etsin inşallah Kızlar...
Canım senin bat ne zaman ??

Ben 18 şubatta kürtaj oldum. Doktorum korunmana gerek yok dedi ve korunmadım. Feci heyecanlıyım.. Resmen vakit geçmiyor.. İnşallah bu sefer sağlıkla nasip olsun :rolleyes: bat 16 mart görünüyor ama kürtajdan sonra 4-6 haftada regl olunuyor. Benim 29 marta kadar beklemem gerek normalde ama sanırım bekleyemeyeceğim :KK17:
Geçmiş olsun canım allah sağlıklı bebis kucağına almayı nasip etsin bat günün ne zaman

İnsallah canim umutla bekleyelim Rabbim den umut kesilmez ben bu ay bide klomen kullanacagim ilk defa heyecanliyim o yüzden:dua::KK68:
Aaa hadi bakalım inşallah ilk ve son olur hamile kalırsın :)) Benimde dün bitti bugün leke oda bitti yarından sonra başlarım yavaş yavaş:)

Amin canım hayırlısı bakalım.. Perşembe aslında ama beklemek cok zor geliyor..
İnşallah hamile kalırsın var mı belirti canım bende aralıkta düşük yaptım Ocak da birşey yaşamadım şubatta rahatsizdim 2 kez oldu ilişki oda olmadı:)) bu ay artık umudum

İnşallah hamile kalırsın var mı belirti canım bende aralıkta düşük yaptım Ocak da birşey yaşamadım şubatta rahatsizdim 2 kez oldu ilişki oda olmadı:)) bu ay artık umudum
Ah canım sana da Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah tez vakitte.
Yok tatlım pek bir belirti.. Ben gecen hamileliğimde de öğrenene kadar bişey hissetmemiştim zaten.. O yüzden belirtiden gidemiyorum. Doktorum haftaya çarşamba test yap dedi ama gercekten bekleyemiyorum. Dün bi test yaptım ama var mı yok mu anlamadım. Zaten cok erken aslında.. Yarın predictor 6 gün kalayı yapıcam bi de :)))

Merhaba hanimlaar, bende suan yum haftasindayim bat 1 nisan. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin, hepimize tez zamanda anne olmayi nasip etsin insAllah :dua::dua::KK200:
Hadi iyi değerlendir o zaman:)) şansın bol olsun :)) amin inşallah hamile kalırız bu ay tek isteyimiz bu

Kimler ne zamandir bekliyor bebislerini? Benim ikinci ayim ilki kimyasaldi insAllah bu ayki saglikli bi gebelik nasip olur

Kızlarr bugün bat günümdü daha kırmızıları görmedim ama az önce test yaptim negatif çıktı cok üzgünüm yaa :KK43:

Yarın bir daha deneyin. Ben ertesi günü görmüştüm çift çizgiyi üstelik hiç de belirtim yoktu :)
Ya benim arada adet sancım oluyo yani belime ara ara sancı giriyo bugün eczaneye giderken sağ kasıgıma igne batar gibi bir ağrı oluyo ki hala var ama yürüdügm zaman cook oluyo normalda adet sancılarım 4 . 5 gün önceden baslar benim dün gece basladı off yaaa kafam cook karisık

Ya benim arada adet sancım oluyo yani belime ara ara sancı giriyo bugün eczaneye giderken sağ kasıgıma igne batar gibi bir ağrı oluyo ki hala var ama yürüdügm zaman cook oluyo normalda adet sancılarım 4 . 5 gün önceden baslar benim dün gece basladı off yaaa kafam cook karisık
Wallahi hiç bilmiyorum.. Herkesin hikayesi bambaşka.. Kimsenin belirtisi diğerini tutmuyor.. O yüzden sakin olmaya çalışın yarın tekrarlayın tedti her ihtimale karşı olur mu? Ben kanı bile testten 2 gün sonra vermiştim. 356 çıkmıştı.. Yani toplamda reglim 4 gün geçmişti.. Bu aşamada sabredememek ne kadar zor biliyorum ama sabırlı olmak lazım :)

Wallahi hiç bilmiyorum.. Herkesin hikayesi bambaşka.. Kimsenin belirtisi diğerini tutmuyor.. O yüzden sakin olmaya çalışın yarın tekrarlayın tedti her ihtimale karşı olur mu? Ben kanı bile testten 2 gün sonra vermiştim. 356 çıkmıştı.. Yani toplamda reglim 4 gün geçmişti.. Bu aşamada sabredememek ne kadar zor biliyorum ama sabırlı olmak lazım :)
Sabırlı olmaya calisiyorum
Eger adet olmazsam yarin yine yapıcam
Insallah ben ve benim gibi arkadaslarimin en yakin zamnda bebisleri olur :dua:

X